Jako lider itd. pozwolę sobie skomentować dwie sprawy...:
1. GamePlay - Nie sądzę, żeby ten twój czyn, to byl dobry pomysł. Odważny, ale głupi. Jeśli to byli/są hackerzy, to postacie 5x, takie jak ja, czy Mav, mogą się porzegnać ze swoimi postaciami. Czemu? Bo ludzie lubia się mścić. Jeśli admini skasują im konta <co zawsze czynią w takich przypadkach>, to oni założą nowe konto, wpiszą twój ID - GamePlay <NIGDY nie podawajcie swoich ID komukolwiek, ani mamie, ani siostrze, ani mnie>, wpiszą w Clan Search - GamePlay - i znajdą nasz malutki klan. Póżniej pozostaje tylko zlamać mi hasło, zalogować się jako ja, usunać klan, skasować mi postać,a póżniej, to samo zrobić z waszymi. Takrze jeśli chcecie się jeszcze cieszyć swym bohaterem/bohaterką, to proponowalbym nie wylogowywać się z gry. Jak już pisałem, pomysl odważny, ale głupi. Nie za bardzo również podoba mi się twoja postawa, ponieważ pisałem w Regulaminie, że wszelkie "złe" rzeczy meldować u mnie, bądź u Mava, a my coś wymyślimy. E- Meile również zostały wysłane.
2. Musimy zawsze być spokojni, a w takich sprawach należy odkładać emocje na inną półkę i uruchomić szare komórki - najlepiej zdobyć ich zaufanie: stwórzcie nową postać, dobijcie do 3x <co szybko idzie, nie wiem czemu>, a potem pomórzcie PRS, które ma 3x - i macie sojusznika. Póżniej wystarczy się wkręcić do nich do klanu, tworzycie nową postać <lub inny klanowicz>, dobija do 2x, robi questa i ogołaca się. Piszecie <będąc u nich w klanie>, że zostaliście shakowani <czyli ogołoćcie swoja postać wpierw>, a oni, jako twoi klanowicze, będą chcieli się odegrać <jak my teraz na nich> - zhakują tę przynętę, a gdy zobaczą, że nic nie ma, napiszą ci, że ta postać juz zostałą zhakowana, a ty się zapytasz, skąd oni to wiedzą i na 70% napiszą, że chcieli się odegrać i shakowali tę postać. Potem to wystarczy screena walnąć i wysłać gdzie trzeba, bądź zamieścić gdzie trzeba. Logiczne, nie?