Nie dziwie się (boś facet ).
Ostatnio czytałam yaoi i mi się nie podbało -_- . Nie podoba mi się jak dwóch panów to ze sobą robi (I fell sick :sick: ). Wiem że to głupio brzmi w ustach dziewczyny, ale to prawda ^_^ .
Niewim jak ty to mogłas czytać.
Mi sie chciało żygać już po samej ogładce.
Jak ci sie chcialo zygac po samej okladce... przeciez yaoi to gatunek a nie tytul mangi :blink:
Teraz pytanko czy yaoi to takie hentai tylko z gejami??... bo mi sie wydawalo ze yaoi to manga gdzie ukazana jest milosc dwoh facetow do siebie (ale moge sie mylic) i niekiedy sa w niej pokazane sceny luzkowe... jak ktos wie dokladnie co to jest yaoi to niech napisze...
elfik mog-nie dziwie sie ze ci sie chcialo zygac widok dwoch calujacyh panow jest nie tylko dla chlopcow czyms niemilym... dziewczyny tesh tego raczej nie lubia...
Aha yaoi nigdy nie czytalem/ogladalem ale mam zamiar za niedlugo ogladnac anime Yami no matsuei ,do ktorego piosenke nagral moj ukochany zespol L'Arc~en~Ciel -i wtym anime jest ukazana milosc dwoh kolesi do siebie(tzn. nie tylko jest tam jakas fabula i akcja ale kolesie sie cos do siebie czuja tyle wiem) po openingu zapowiada sie fajnie