Autor Wątek: Wasz ulubiony aktor  (Przeczytany 16930 razy)

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #20 dnia: Maja 04, 2004, 06:41:05 pm »
Jackie Chan (każdy film)
 Harrison Ford (Ścigany i CzasPatriotów)
 TommyLeeJones(Klient, MIB)
 AlPacino i Robert de Niro (Gorączka(Heat jak kto woli))
 JohnnyDeep(9te Wrota i Piraci....)
 + A Lepper(grał w Gulczasie:) ) nie no, żartuję, to był tylko żart, żarcik taki :D:D:D
Kame Hame Ha

Offline Dark M

• General
    • http://
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 04, 2004, 07:06:57 pm »
A. Lepper gra w Wiadomościah (holernie długa telenowela, leci na TVP1)

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #22 dnia: Maja 07, 2004, 04:13:35 pm »
tak i jeszcze nie zapowiedzieli ostatniego odcinka. ostatnio od czasu do czasu gościnnie występuje G Bush i OsamaBinLaden
BTW. kto te telenowele wymyśla?? I komu się chce kręcić 3000 odcinków mody na sukces?!?! Kto to będzie oglądał?!?!?!
a do aktorów i aktorek wracając -
 * Will Smith (MIB, Dzień Niepodległości)
 * JeffGoldblum (Pzień niepodległości, Jurassic Park)
 * jak mi się jeszcze co przypomni to dopiszę.
Kame Hame Ha

Offline elfik_mog

• Daredevil
  • **
  • ばか ばか ばか !!!
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #23 dnia: Maja 07, 2004, 04:34:48 pm »
Nie mam ulubionego aktora. Nie rozumiem jak można lubić ludzi których się w ogóle nie zna.

Przy okazji proponuje wam wejść na forum jakiegoś z "przystojnych" facetów. Ostatnio z koleżanką zalewałyśmy się z postów typu "mam 82 plakatów z moim idolem", "ha ha a ja mam 163 plakaty z moim idolem", "to przyklejcie je sobie na d*** ", lub "chodzcie dziewczynyzabijemy te ździre (chodzi o dziewczyne aktora) będzie nasz "( to wszystko to cytaty, nie używam tylko dlatego imion aktorów by nikogo nie urazić)

To jest śmieszne (przynajmniej dla mnie).

MATURA TO BEZEDURA^^'

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #24 dnia: Maja 07, 2004, 10:00:21 pm »
to ci wytlumacze :D my nie lubimy ich w takim sensie ze mozna z nimi pograc w noge albo pojsc na piwo - my lubimy ich role czyli tak naprawde lubimy grane przez nich postacie a nie ich samych (to sie tyczy aktorow i aktorek). a np muzykow mozna lubic za to jaka tworza muze itd. itp.
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline elfik_mog

• Daredevil
  • **
  • ばか ばか ばか !!!
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #25 dnia: Maja 09, 2004, 03:13:29 pm »
To sie mówi że lubie twórczość Kogośtam..., a nie Kogośtam. Po prostu dla mnie jest różnica pomiędzy tym czy lubię aktora, czy jego twórczość. Osobiście wole twórczość aktorów pracujących w teatrze na przykład, niż takich występujących w TV. Oni muszą włożyć więcej pracy w to co robią.

MATURA TO BEZEDURA^^'

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #26 dnia: Maja 09, 2004, 08:07:18 pm »
no ale komu sie chce dbac o takie szczegoly w dzisiejszych czasach :D
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

MarvelliX

• Gość
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #27 dnia: Maja 09, 2004, 08:30:32 pm »
Ssskończyliście już offtop ? i mogę pousssówać wasze posssty czy jeszcze chcecie sssobie pogadać :unsure:  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 24, 2004, 04:53:19 pm »
Hahahhahaha :w00t:  niech se jeszcze pogadają Marv ;)
A i ja się dołącze... osobiście także mnie smieszy jeśli ktoś mówi że ma tyle i tyle plakatów jakiegoś koleszki, ale tak mówią dzieci i żaden dorosły koleś nie będzie się montował czy ma plakaty czy nie... a co do twórczości to tu masz racje... chociaż nie całkowitą... bo w pewnym momencie można stracić możliwość trzeżwego oceniania twórczości człowieka którego niejednokrotnie słuchaliśmy(jeśli np. mówimy o piosenkażu)... i mi się wydaje że ja to właśnie straciłem, na pewno moge powiedzieć że jestem fanem twórczości Hyde...ale nawet jeśli on by wydał największy chłam to ja i tak raczej bym tego słuchał gdyz po przesłuchaniu tych jego 10 albumów uzależniłem się... i łykam wszystko co on mi zapodaje... chyba już jestem jego fanem, nie tylko jego twórczości... chociaż zaznaczam, że nie mam jego żadnego plakatu, na biórku nie mam kukiełki zrobionej z jego włosów i nie przeszkadza mi że ma żone... (ba z chęcią bym się za jego żone "zabrał" bo nie mam nic przeciwko azjatką :P ) poprostu dla mnie ważna jest jego muzyka a nie jego zdjęcia... ale mimo musze przyznać że jestem fanem Hyde..a nie tylko fanem twórczosci Hyde :)
Koncze offtopa...

Co do tematu to:
Jet Li... no i Hyde(a co :P ) bo po roli w Moon Child dostał już podobno kolejną oferte do filmu więc na rzeczy się zna :)

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #29 dnia: Czerwca 24, 2004, 05:43:41 pm »
zapomnialem dodac jeszcze jednego zajedwabistego aktora w mojej poprzedniej wypowiedzi - jima carreya

Offline skrabson

• Adventurer
  • *
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 06, 2004, 02:13:03 pm »
No to bedzie Julia Stiles a z aktorow musze pomyslec... :D  

Offline Pieszczotek

• Daredevil
  • **
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 07, 2004, 09:31:24 am »
Garry Oldman
Edward Norton
Johnny Depp
Robert De Niro
Al Pacino
Harrison Ford
Jet Li
Charlie Chaplin
John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin, Terry Jones, Graham Chapman, Eric Idle
czyli latajacy cyrk monty phytona

Liv Tyler
Sophie Marceau
Thora Birtch
Sigourney Weaver
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 07, 2004, 09:34:21 am wysłana przez Pieszczotek »
See you, Space Cowboy!

Offline Gureko

• Soldier
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 30, 2004, 11:11:20 pm »
Tony Leung - Bullet in the Head, Hero, Happy Together, A Better Tomorrow 3, Hard Boiled, Chungking Express, 2046

Chow Yun Fat - A Better Tomorrow 1-3, Hard Boiled, The Killer, Crouching Tiger, Hidden Dragon, Once a Thief

Leslie Cheung - A Better Tomorrow 1-2, Once a Thief

Jackie Chan - Police Story 1-4 i wiele filmów kung-fu  

Jet Li - Hero, Black Mask, Tai Chi Master, Fist of Legend, Once Time in China 1-4

Maggie Cheung - Hero

Zhang Ziyi - Hero

Takeshi Kitano - Battle Royale, Zatoichi, Gohatto, Merry Christmas płk. Lawrance  

Takeshi Kaneshiro - The Returner, ... Onimusha 3

Andy Lau - Triada z Hongkongu, Initial D - już wkrótce

Tom Hanks - wiadomo gdzie zagrał

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #33 dnia: Listopada 13, 2004, 09:31:56 pm »
:o:o:o jak ja moglem to zrobic :o nie wspomnialem nic o jednym z najlepszych aktorow na swiecie a napewno najlepszym francuskim!!! chodzi oczywiscie o jeana renault... tfu reno... zagral on w wielu filmach i wszystkie wymiataja (oprocz paru francuskich komedii... jakby to powiedzial k.wojewodzki: "niszowy humor"), a najlepiej zagral w leonie zawodowcu i.... onimushy 3 :D żan rzadzi!!!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #34 dnia: Listopada 13, 2004, 09:49:44 pm »
A mi się podoba Takeshi Kaneshiro i mimo że nieoglądałem z nim żadnego filmu to fajnie wygląda na avatarze Zella tak tak bo ten koleś tak jak i Jean Reno udzielił swojej twarzy w tej grze co to Onimusha się nazywa.. rał w Returnerze i ja z chęcią bym zobaczył ten film... nie wiem czemu ale po samej okładce się na niego napaliłem a na niej Takeshi wyglądał zajebiście i zapowiadało się coś ala Matrix...

a pozatym mój ulubieniec... słowa są zbędne wystarczy popatrzeć...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #35 dnia: Listopada 13, 2004, 09:53:15 pm »
ahhhhh ta boska klata :P
ja mam nowego ulubipnego aktora, mianwoicie teg co gral Pottera bo mwoi ze chetnie zagra w scenie erotycznej :lol:

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #36 dnia: Listopada 13, 2004, 10:01:11 pm »
ten koleś tak jak i Jean Reno udzielił swojej twarzy w tej grze co to Onimusha się nazywa..
i glosu, ale takeshi chyba tylko w jap wersji a w eng chyba ktos inny... ale nie jestem pewien... a żana to nie wiem jak zrobili w jap wersji :o w kazdym razie w eng troche mowi po fhancusku i spooooro po angielsku
rał w Returnerze i ja z chęcią bym zobaczył ten film... nie wiem czemu ale po samej okładce się na niego napaliłem a na niej Takeshi wyglądał zajebiście i zapowiadało się coś ala Matrix...
:o:o:o czemu ja o tym nic nie wiem? cos czuje ze trzeba bedzie skoczyc do wypozyczalni...

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #37 dnia: Listopada 13, 2004, 10:02:47 pm »
ja gralem w japana :D i tam wszyscy po japansku mowili twardo i hardo :P z tym ze żan sie raczej nie nauczyl tylko go zdubbingowali :P

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #38 dnia: Listopada 14, 2004, 08:25:20 pm »
heh zapomniałem napisać że mam jeszcze jednego aktora którego bardzo lubie... plasuje się on u mnie na 3 miejscu zaraz za Hyde oraz za Jetem Li, nazywa się Roco Siferadi i uwielbiam wszystkie jego filmy, zazdroszcze mu tego z jakimi aktorkami współracuje i  z chęcią chciałbym zostać kiedyś jego dublerem... pozatym świetne są sceny w filmach z nim w roli głównej i naprawde można mu pozazdrościć "talentu", nie potrzebuje żadnych oskarów ani innych nagród bo jestem pewien że samo to w jakich gra filmach sprawia mu największą przyjemność...

Offline Pavel

• Soldier
Wasz ulubiony aktor
« Odpowiedź #39 dnia: Grudnia 04, 2004, 11:25:51 pm »
Moi ulubieni aktorzy to:

Men: Cezary Pazura, Jim Carey, Eddie Murphy (komedie) i głupota Benny Hill i Jasia Fasoli ( nie wiem jak oni się nazywają :D ) i jeszcze Mel Gibson z Braveheart.

Women: Angelina Jolie z Tomb Raider'a ( wogóle bardzo mi się podoba  :)  :D  :grin: )
Według mnie każdy człowiek pownien potrafić nie tylko śmiać się z innych ale również z samego siebie.
--------MOJE MOTTO--------

Używaj prezerwatyw, co godzinę rodzi się NAUCZYCIEL !!

SZKOŁA JEST JAK MEDIAMARKT POWINNI TEGO ZABRONIĆ !!!

.. . . . . . . . . . . . . ... . .. .... . . .. . .. . . . .. . .. . .. .... .. .. . . . . ..... ..... . .. Co? Zaczęło kropić?!

Gra: Lineage 2/Serwer: Escape/Nick: PavelPL/LVL: 36/Rasa:Elven/Profesja: Elven Wizard/Kox: Dookoła Cruma Tower