Autor Wątek: Rekrutacja  (Przeczytany 13107 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Rekrutacja
« dnia: Kwietnia 24, 2004, 02:48:21 pm »
jeśli chcesz zostac jednym z nas to konicznie pisz w tym temacie!

Offline FaLa

• Knight
Rekrutacja
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 24, 2004, 03:24:35 pm »
proponuje tez ustali jakis minimalny lvl od ktorego mozna przyjmowac  
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Rekrutacja
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 24, 2004, 03:37:58 pm »
Ekhem ja chce w końcu, może dziś mi się uda dołączyć ;)

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Rekrutacja
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 24, 2004, 07:42:18 pm »
Żeby nie było niejesności:
Aby przystąpić do klanu, należy:

-Mieć zainstalowanego clienta, którego można pobrać z tych mirrorów:
 e-games server 1
 e-games server 2
 DLX GameSpot
 Gamers Hell (Polecam)
 FTP Intermedia
 Edbis files
 [Najnowsza wersja w tej chwili to 1.209]

-Założyć konto na e-games tutaj: Member

-Włączyć Knight Online i poczekać aż client spatchuje się do wersji najnowszej [1.211]

-Wybrać rasę w grze - El Morad (Wybór profesji dowolny, ale ostatnio potrzebujemy rouge potrzebujemy jeszce Priesta bo jeden to troche malo)

-Stworzyć postać na serwerze CYPHER1 i tam grać

-Mieć conajmniej 20 poziom doświadczenia, żeby dorównać członkom klanu. Można to zrobić spełniając questy, wtedy bardzo szybko zdobywa się poziom 20. Po przekroczeniu tej poprzeczki już jest gorzej, dlatego chodzimy w party.

UWAGA OSTATNIA!
Do klanu przyjmuje wyłącznie lider (Sarge & Squal the be) lub asystant (Zell Dincht), nie może tego robić żaden inny członek klanu.[/SIZE][/FONT]
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2004, 05:53:37 pm wysłana przez GamePlay »
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Rekrutacja
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 25, 2004, 12:08:30 am »
najlepiej zglosic sie na gg do mnie albo do serge'a, podac polozenie i czekac az ktorys wpadnie ;)
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Rekrutacja
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 25, 2004, 03:35:53 pm »
Mnie zawsze gdy jestem mozna spotkac w Piana lub w Kallga

Offline Gienia

• Adventurer
  • *
    • http://www.fftactics.prv.pl
Rekrutacja
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 26, 2004, 01:54:42 am »
a na jakim serwerze gracie?
ja jestem na patos2 i czy to ma jakieś znaczenie?
dosyć często wyrzuca mnie z gry, czy to jest wina łącza czy nie?
NO TRESPASSING[/size]
violators will be shot, survivors will be shot again

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Rekrutacja
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 26, 2004, 07:13:07 am »
Gramy na Cypher 1

Offline FaLa

• Knight
Rekrutacja
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 26, 2004, 01:06:31 pm »
nie tylko ciebie czesto rozlacza wielu ludzi ma ten problem ( czytajac forum KO  ;) ) szkoda ze ja tez zaliczam sie do osob ktorych rozlacza  <_< . Ale ostatio jak gram wieczorkiem ( 22.00 - 2.00) wszystko chodzi dobrze wiec nie wiem czy to wina serwa czy lacza  :blink:

cio do regulaminu proponuje wprowadzic jeszcze poprqawek : jaka skladka co pewien okres. Skladka by byla prznaczana na pomoc finansowa czlonkom klanu do kupienia pewnego przedmiotu oczywiscie za zgada innych czlonkow klanu. Jak ktos opusci klan bez powiadomienia "szefa"  niech zostanie odpowiedio ukarany. Zeby nie bylo sytuacji ze ktos odejdzie z klanu przejdzie do drugiego powalczy i znou bedzie wracal do klanu. Takie skakanie z klanu do klanu powinno bys surowo karane. I prozbe mam jak znajdziecie jakies przedmioty ktory moga sie przydac czlonkom klanu przetrzymajcie przedmioty czlonkom klany zamiast je sprzedawac. Narazie koniec moich pomyslow dotrytczacych regulaminu ( niektore pomysly zaczerpniete z forum KO  )

sorki za nie edycje postu S&S jak bys mogl posprztac  

(jak) zawsze do usług, ale nie rób tak na przyszłość, a poza tym pomysły bardzo dobre dzięki
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2004, 03:01:23 pm wysłana przez Serge & Squall the be »
Posting and You
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Rekrutacja
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 26, 2004, 03:30:35 pm »
ja jestem na patos2 i czy to ma jakieś znaczenie?
Tak ma i to ogromne bo jesli gramy na roznych serwerkacch to sie nie spotkamy wiec Gienia czym predzej zakladaj nowa postac na Cypher1

Offline Gienia

• Adventurer
  • *
Rekrutacja
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 26, 2004, 05:28:50 pm »
Już jestem na Cypher1. Gram magikiem, nazywam się ....Gienia i na razie spaceruję sobie po tym pierwszym mieście i tłukę potworki. Trochę mam problemy z określeniem co mam robić, ale na razie daję sobie radę. Jeszcze mam pytanko: ile jest na razie osób w klanie i jakie macie levele? (ja na razie mam 11)Gdzie można dosyć szybko zdobywać Exp?
NO TRESPASSING[/size]

Offline GamePlay

• General
Rekrutacja
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 26, 2004, 05:48:02 pm »
Level 11 to nie jest jeszcze taki wysoki :) Jakbyś mógł to zmień się w priesta.
Na resztę pytań odpowie czwarty post tego tematu :)

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2004, 05:59:26 pm wysłana przez GamePlay »
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline FaLa

• Knight
Rekrutacja
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 26, 2004, 06:31:22 pm »
Jeszcze mam pytanko: ile jest na razie osób w klanie i jakie macie levele? (ja na razie mam 11)Gdzie można dosyć szybko zdobywać Exp?
co do jak nalepiej koxowac exp to dolaczyc do wiekszej grupy i dos jakos leci  :P ... co do postaci:

Imie: Prenen
Lvl: 32
Profesia: Cleric Heal/Buff jak "troche" przypakuje Buff/Heal
Miejsce Koxu :P : Piana , Asga
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2004, 06:46:44 pm wysłana przez FaLa »
Posting and You

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Rekrutacja
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 26, 2004, 07:41:39 pm »
imie: ZellDinchtPL
lvl: 28 (ostatnio malo gralem :D)
profesja: mage ze wskazaniem na fire :devil:
miejsce koxu: asga
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Rekrutacja
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 26, 2004, 07:58:35 pm »
imie: Sayrus
lvl: 27 (zlatwiam tez wazne rzeczy dla klanu nie tylko bije lvl ale teraz bede mia duzo wolnego czasu i przed wyjazdem musze ostro przypakowac)
profesja: Fire mage
miejsce koxu: Kalluga

Offline GamePlay

• General
Rekrutacja
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 26, 2004, 08:10:10 pm »
imie: GamePlay
lvl: 32 (jak na razie)
profesja: blade
miejsce koxu (?): Gobblin Village
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 29, 2004, 02:18:43 am wysłana przez GamePlay »

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Rekrutacja
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 26, 2004, 10:50:03 pm »
gdzie ja mam kuna downloadnąć te giere ?? bo cósik mi siem szukać nie kce...
]

Offline Gienia

• Adventurer
  • *
Rekrutacja
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 26, 2004, 11:23:28 pm »
Ja bym proponował www.gamespot.com. Jesli nie masz tam konta to załóż, i potem w wyszukiwarce wpisz knights online i tam gdzieś będzie download. Będzie tam napisane, że to jest demo ale to to masz ściągnąć (272 MB chyba). Mi się ściągało półtora godziny, czyli nawet szybciutko.
NO TRESPASSING[/size]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Rekrutacja
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 27, 2004, 01:10:42 am »
gienia :o:O:O:O:O nawet szybciutko?!?!?!?!?!?!?! jezu co ty masz za lacze?!?!??! mi sie kolo 8 h sciagalo.

sorki ze sie czepiam ale wyedytuj posta i na gorze daj sorki za offtopa ;)
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 27, 2004, 09:43:18 am wysłana przez Serge & Squall the be »

Offline GamePlay

• General
Rekrutacja
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 27, 2004, 11:10:07 am »
gdzie ja mam kuna downloadnąć te giere ?? bo cósik mi siem szukać nie kce...
CZWARTY POST!
Przeczytaj sobie, tam nie tylko jest jak dołączyć do klanu.