« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 15, 2004, 05:41:06 pm »
konsola: chyba wszystkie dostepne ale nie jestem pwien czy na gacka jest... fabula: ja ci tylko powiem o czym jest a nie wrazenia bo jeszcze nie gralem
no wiec jestesmy fotoreporterka i sie wplatujemy w konflikt z udzialem dwoch gigantycznych korporacji oraz...kosmitow
aha ciekawostka reporterka nie moze nie miec aparatu wiec za ptrykanie zdjec unikalnym potworom dostajemy kaske
klimat: wydawalo mi sie ze to bedzie kolorowa gierka a jest roznie zalezy od tego gdzie sie znajdujesz raz jest fajnie kolorowo a raz mrocznie i strasznie :devil: (yeah to lubie) muza: nie mam pojecia
zapomnialem napisac na pieca tez ofkoz jest
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2004, 05:42:06 pm wysłana przez Zell Dincht »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"