Autor Wątek: Wesołych Świąt!  (Przeczytany 13020 razy)

Offline FastRed

• Naczelny
    • http://squarezone.net
Wesołych Świąt!
« dnia: Kwietnia 09, 2004, 05:49:02 pm »
Jako, że święta już tuż tuż i niektórzy z pewnością wyjeżdzają chcę życzyć użytkownikom forum mokrego dyngusa, smacznego kurczaka i wesołych jajek![/size]

Offline Mortus

• Wanderer
    • http://
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 09, 2004, 05:54:10 pm »
A ja życzę wszystkim mokrego zajączka między jajkami (czy jakoś tak :P) /no comments proszę/ XD
Mortus łoz hir
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - by unknown artist

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 09, 2004, 05:54:51 pm »
Zdziwisz się ..kto?  zdziwisz się ..skąd?...
A ja Ci życzę Wesołych Świąt.
Pomyślisz sobie-  to jakaś bajka!
A ja Ci życzę smacznego jajka!
Czy jestem szczery?..- nie miej obawy!
Bo również życzę miłej zabawy.
I mokrego Dyngusa
Zycze ja  

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 09, 2004, 06:50:20 pm »
Dobra czas na dziabła :P Dziabeł wszystkim życzy żeby poszli do diabła :devil: a tak ogólnie to smacznego jajka i królika który przniesie radeona 9800 XT ;) albo PS2 zależnie od gusta ;)  
]

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 09, 2004, 07:17:48 pm »
Życze Wam wesołych świąt (cuż w końcu jesteście dla mnie jak rodzina :P .. łezka sie w oku kręci) i tych innych głupot (smacznego jajka...) czego życzą dorośli czyli ludzie powyżej 22 lat.. wybacz ARD...  JA WAM ŻYCZE PRZEDE MOKREGO DYNGUSA!!!!!!!!!!!!  ;)  :P  :D  :lol:  B)  :)  :rolleyes:  :w00t:  :devil:  

Offline FaLa

• Knight
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 09, 2004, 07:33:52 pm »
Zycze wszystkiego NAJLEPSZEGO, duzo Euro w portfelu  i milego spedzenia swiat  ;) (krotkie ale szczere   :P )
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 09, 2004, 08:00:24 pm »
Merry...eee to chyba nie te święta...No to smacznego jajka, masę prezentów i...i... to wszystko:P
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Dark M

• General
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 09, 2004, 08:18:20 pm »
Żebyście nie zjedi kiełbasy do świećenia.. pżed czasem ... :shu:  

Disgaea ... jedna z najpiękniejszych gier, kocham ją.

UWAGA!! Nie znam i nie kożystam z żadnych zasad dotyczących ortografi i składni języka polskiego

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 09, 2004, 08:31:15 pm »
no to tak wesolych swiat zoltego kroloczka smacznego qrczaczka (eeee...no chyba cos nie tak) mokrego swiecenia i swietego dyngusa (chyba znowu cos namieszalem XD)  

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 10, 2004, 12:32:09 am »
zycze wszystkim mokrych jajek (kto ma oczywiscie :D), zajaczka z duzyyyymi uszami (jak z Playboy'a :lol:) i wszystkiego co najlepsze...

czego życzą dorośli czyli ludzie powyżej 22 lat.. wybacz ARD
...no nie powiem, ze pewna pani na forum coraz bardziej mi sie podoba, zwlaszcza jesli chodzi o jej wypowiedzi :D...wszystkiego naj mala zgrywusko :lol:

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 10, 2004, 01:10:24 am »
Ja chciałbym, zby zajączek wskoczył na forum i wrzucił nową stronkę na Squarezone.net  :unsure: A poza tym to życzę wszystkim tego co wszyscy...
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Quezacotl

• Soldier
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 11, 2004, 08:12:36 am »
Obchodzącym święta życzę wszystkiego najlepszego, miłego obżarstwa i tych kilku dni odpoczynku od naszej wspaniałej rzeczywistości. Życzę świąt spokojnych, bo wesołe to one na pewno będą. Nie obchodzącym świąt życzę po prosty miłego dłuższego weekendu. :D  
"Jest widok ogromniejszy od widoku morza - niebo. Jest widok ogromniejszy od widoku nieba - wnętrze ludzkiej duszy."

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 11, 2004, 12:57:43 pm »
No dobra ja tesh wam zycze wszystkiego najlepszego z okazji swiat... anie wsio da best zyczy sie na urodziny ;)  No dobra to zycze wam mile spedzonyh hwil z najblizszymi izebyscie pozadnie zlali te wasze kobitki na dyngusa! ewentualnie do kobiecej czesci -nie dajcie sie zlac tym waszym hopom za bardzo ;)
Niech te swieta beda dla was najlepszymi do tej pory i spedzcie je z usmiehem na twarzy zycze jakiejs udanej popijawy w ten czas wolny od szkoly i moze jakiejs ciekawej gierki szpilniecia... hehe ja mam nadzieje ze jeszcze cos popije w ten olny czas bo na razie to jeszcze nic nie clalem odkad wolne jest buuu ;(

A wiec jeszcze raz wszystkiego tego czego chcecie aby sie zdazylo w te swieta... ja tam naprzyklad bym chcial aby jakas ciezarowka przewozaca dostawe PS2 do mediamarketu rozbila sie kolo mojego bloku i ja bym sobie siakis egzemplazyk z tej ciezarowki hapnął :!:  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 11, 2004, 08:02:31 pm »
A ja życze wszystkiego co powyżej gdyż w tej kwestii nie da sie być oryginalnym a oraz rebirth'a SQUARE ZONE

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 11, 2004, 08:10:09 pm »
Ja chciałbym, zby zajączek wskoczył na forum i wrzucił nową stronkę na Squarezone.net...
A ja bym chciał żeby ten zajączek wrzucił granat do mojej sali od chemi( giń wredna chemico :devil: ) jaq tam po obrzarstwie ?? wszyscy żyją ??  :P  ja nie bardzo więc trza iść trawić :P
]

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 11, 2004, 10:53:02 pm »
Ide jutro na basen i troche poplywam. Moze pobije swoj rekord na 50m (45 sek) :P
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 11, 2004, 10:59:23 pm »
Ale sie dzis jajadlem i napialem procentow ;] mam nadzieje ze u was takze bylo fajno i bombelkowo a najlepsze jest to ze wieczorkiem wyskoczylem z kumplami na takie male co nieco co sie napewno stalym bywalcom tegoz forum kojazy z Yodą, ale tak ogolnie to luubie swieta tylko jeszcze mam duzo zadane i nie weim kiedy to zrobie bo mam takie jakies napiete plany do konca feri swiatecznych wiec nie weim czy mi to odrabianie lekcji tak dobrze pojdzie skoro mam tyle innych zeczy do roboty. ale pozatym to powinno byc dobze tak jak jest teraz dobrze pozdrawiam wszystkich i zycze wesolej tej resztki swiat ktora nam pozostala jeszcze .amen

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 11, 2004, 11:36:31 pm »
ja zycze wszystkim tego co wyzej + ps2 + ffx :D (+22% VAt ;) )
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 11, 2004, 11:50:21 pm »
a ja naprzyklad nie mam nic zadane i obijam sie [rzed kompem albo czytam alchemika  

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Wesołych Świąt!
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 23, 2004, 10:40:15 pm »
No dobra... ktoś musiał odświeżyć ten zapomniany już topic... a że nikt się jakoś do tego nie palił, to ja wyciagnę go z trzeciej strony offtopicu...

Tak więc chciałbym życzyć wszystkim Wesołych Świąt, jak stoi napisane w temacie oraz szczęśliwego nowego roku, wielu zejefajnych prezentów, dużej ilości pieniędzy, powodzenia w szkole/prace i co niektórym podpisanyc stringów ich idola i dodatkowych godzin spędzonych na jeździe konnej. Ogólnie spełnienia marzeń i wszystkiego innego życzy Tantalus