3 to jest maxymalna pipa... on wyglada jakby go starzy bili i zakładali mu ubranka dziewczece w mlodosci... dziazz jak on mnie zawsze rozpier*ala
1 wyglada tutaj jeszcze w miare... ale jakbyscie kufa zobaczyli go na innyh zdjeciah to on jest kufa jakims tajlandczykiem co to sie cale zycie w firmach "sprandi" i "haker" ubiera... i ma buty za kare tak pozatym...
4 wyglada tutaj jeszcze znosnie... ale jak czasami sie ubierze to ja kur*a nie wiem czy mnie stara bije i mi pokazuje za kare swoje zdjecia za czasow gdy byla mloda i chodzila na sztachetówy-dyskoteki czy co to jest...
a 2... drugi... drugi to mój bóg!!!! kufa drugi to Hyde.. moj bóg nad bogami a wyglada jak totalny cieć-_-' gizaz jak on mogl dac takie zdjecie... ale co z tego nwa piosenka tak mi siep odoba ze jest tak pozytywna, ze jestem tak rozbawiony ze takie wiesniackie zdjecie jest w sam raz na moj humor... teraz u nei w domu leci tylko laruku na zmiane z piosenka od bambiego do love hiny... bababambabam obibako... bababambabam obiba biba, ababambabam obibakomon bababambabam aaaaabibakomon... iiirukanda...
i do teg te gwiazdy w tle.. przypominają mi flage ameryki... -_-'... ja wszystko rozumiem ale dlaczego ten kolo na 2 zdjęciu wygląda tak cieciowato... whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Wizard - fajny ten sig i bardzo pasuje mi pod ava
bez ava to by byl lipnie straszny znaczy sie, prawie tak jak mój
... ale z avkiem fajnie wyglada