mam nowa gre do mojej czarnej listy jest to gra Tomb Raider: Angel of Darknes co mnie podkusilo zeby ja zainstalowac
stracilem tylko czas i nerwy zeby sie trudzic ze sterowaniem. Pierwsze co mnie odrzucilo to intro... co to ma byc jest juz lepsze filmiki widzialem w Diablo 2. Juz wczesniej napisalem ze serowanie jest okropne skakac sie nie da a w TR wiekszosc to skakanie to bym chyba nerwowo nie wytrzymal. Graficznie tez nie uzeka. Jak kiedys czytalem zapowiedzi i ogladalem pierwsze screeny wygladaly duzo lepiej. W calosci gralem cale 30 min i tak dobrze ze az tyle wytrzymalem
. Moze jakbym pogral dluzej i byl sie przyzwyczail do sterowania to moze jakos bym dogral do konca ale nie mam zamiaru sie z taka gra meczyc. Moze Ci co grali dograli do konca i moze im sie podobalo ale ja nie mam zamiary jej nigdy w zyciu instalowac ... OSTRZEGAM PRZED TA GRA :lol:
----- EDIT -----
Jeszcze bym zapomial opisac o tak zwanym systemie rpg w tej grze... najlepiej napisze wam sytuacie: Pochodze do drzwi... drzwi zamkniete na klukie ... Lara mowi "zeby poszukac czaegos zeby to wywazyc" .. no dobra szukam, szukam i znalazlem lom podchodze do drzwi wylamuje klude a tu nagle Lara mowi ... "Wzrosla twoja sila" .... co to ma byc
.... nic tylko modlic zeby nie wyszla kolejna czesc Tomb Raidera
:angry: