Autor Wątek: Czarna lista gier  (Przeczytany 24769 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Czarna lista gier
« Odpowiedź #40 dnia: Lutego 18, 2004, 09:39:13 am »
Po pierwsze: Edytuj posty, jesli nie wiesz jak..... to napewno ci nie powiem bo sam nie mam pojecia :D  buhhaha ale wszyscy mowia zeby edytowac wiec i ja ci moowie!
Po drugie: O ile wiem CC nie byl oficjalnie wydany w Polsce, ale sprytny polak mial inne sposoby zeby zagrac w te gierke(smutna prawda ale CC-ow pewnie w naszym kraju sprzedalo sie max 5 sztuk :cry: ..coz takie warunki ammmay w naszym piknym kraju)
Po trzecie:Zeszlismy calkowicie z tematu i zakonczmy gadke o RPGach bo nie poto Solidus stworzyl tego topica!!
Po czwarte: Kolejna gierka ktoora jest dla mnie do bani to: Tomb Raider- jush ktos onie mowil ale mi tez sie przypomniala, gierka jest tak nudna ze o boshe tym bardziej jej szkoda ze pierwsza czesc byla rewoucyjna... a teraz szkoda gadac..a najgorsze jest to ze ta kicha i tak sie swietnie sprzedaje a to za sprawa soczystego tyleczka panny Croft...i chyba sentymentu udzi do tej pozycji. Innych powodow nie widze... Az zal takiego ICO widzac jak pani C. sie sprzedaje,,,ach zycie...ludzie patrzcie na dobre gry a nie na gry ktore kiedys byly dobre                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Czarna lista gier
« Odpowiedź #41 dnia: Lutego 18, 2004, 12:05:45 pm »
OK nowa zasada a raczej prośba:

5.Nie offtopicujcie(cała jedna strona zbędna :( ).Niech będą to tylko wypowiedzi o nielubianych grach.

Do nielubianych gier wliczę jeszcze Need For Speedy.Nie lubię gier wyścigowych i ani trochę nie wzruszają mnie super stuningowane Ferrari czy Astony Martiny(czy jakoś tak...) z poczwórną rurą wydechową z neonami świecącymi pod podwoziem.
Dodam także grę Matrix.Gra kompletnie schrzaniona(filmu też nie lubię).Gościu biegając tak macha rękami,że zaraz sobie zęby wibije,nogami tak przebiera,że zaraz supeł mu się zrobi z nich,podczas walki twarze postaci nie mają jakiejkolwiek mimiki(czy jakoś tak),smugi po nabojach pojawiają się przed lufą broni a jak zobaczyłem gościa,który zaciął się podczas biegania po ścianie(biegł w miejscu) to prawie umarłem ze śmiechu.                            
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Czarna lista gier
« Odpowiedź #42 dnia: Lutego 18, 2004, 01:24:06 pm »
Popieram gry wyścigowe do pieca, nigdy też nie przepadałem za strzelankami Fpp...                            
]

Offline g-H-o

• Soldier
Czarna lista gier
« Odpowiedź #43 dnia: Lutego 18, 2004, 07:58:10 pm »
Gry których nienawidze...hmmm...

Po pierwsze:
Arcanum - tyle slyszalem o tej grze, ze jest megafajna i w ogole, az postanowilem w nia zagrac....
Po zobaczeniu wygladu glownego bohatera troche mnie odrzucilo (jak mozna grac kolesiem, ktory chodzi w jakims dziwnym plaszczyku z kapturem?) Wylaczylem gre i nie mialem ochoty ponownie jej wlaczac

Po drugie:
Pamieta ktos jeszcze taka gre jak Medievil?
Pierwsza czesc byla naprawde swietna: ciekawe poziomy, profesjonalnie zrobione dialogi i fajne projekty postaci
Spodziewalem sie ze czesc 2 bedzie jeszcze lepsza...miala tam byc dodana bron palna, mozliwosc zdejmowania glowy itd. Pierwszy level (muzeum) trzymal poziom poprzedniczi, jednak dalsze poziomy to juz byla jakas kpina... Jak mozna bylo popsuc ta gre?

Po trzecie:
Lord of the Ring: The Two Towers...niby taka na pierwszy rzut oka fajna, ale zabraklo jej tego czegos co by mnie przekonalo do tej gry. Jak dla mnie byly zle wywazone postacie, zbyt krotki czas gry i taka sobie oprawa graficzna. Dobrze ze to byla gra pozyczonabo jak mialbym na nia wylozyc wasne pieniadze to bym chyba sie pocial

Wiecej tytulow jak na razie nie przychodzi mi do glowy, ale gier ktore wywoluja u mnie odruchy wymiotne jest zapewne wiecej                            

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Czarna lista gier
« Odpowiedź #44 dnia: Lutego 18, 2004, 09:43:47 pm »
przepraszam za offtopica, ale musze to zrobic (na privie tez dostanie)

APropos Chrono Cross`a Kto go kupił w polsce??? Ja mam rodzinke w USA to mi podsyłają :D

te, madralinski...czy to to robisz specjalnie, czy na prawde u ciebie z mysleniem na bakier...EDYTUJ SWOJE POSTY :!: ...ostrzegam po raz ostatni :evil:
posta oczywiscie kasuje...                            

Offline Mortus

• Wanderer
    • http://
Czarna lista gier
« Odpowiedź #45 dnia: Lutego 18, 2004, 10:12:08 pm »
mozna grac kolesiem, ktory chodzi w jakims dziwnym plaszczyku z kapturem?
Ja bardzo lubię takimi postaciami grać :-) A Arcanum przelazłem 2 razy i tylko z jednym biegałem w płaszczu - za pierwszym byłem normalnym gostkiem. Widocznie nie wgłębiłeś się zbytnio.                            
Mortus łoz hir
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - by unknown artist

Offline W@kka

• Soldier
Czarna lista gier
« Odpowiedź #46 dnia: Lutego 18, 2004, 10:40:27 pm »
Najgorsze gry jakie moje oczy były zmuszone widziec to:

1) Enter the matrix
Gościu biegając tak macha rękami,że zaraz sobie zęby wibije,nogami tak przebiera,że zaraz supeł mu się zrobi z nich
tak mnie to takze odrzuciło od tej gry

2) była taka gra tytułu nie pamiętam ale jezdziło sie w niej na HULAJNODZE  :roll:  to był straszny potworek chyba wyszedł tylko na PieCa

zadna inna gra nie wywołała u mnie tyle negatywnych emocji co te dwie                            
FFX i Rikku RULEZ 4E\\/ER

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Czarna lista gier
« Odpowiedź #47 dnia: Marca 03, 2004, 05:18:27 pm »
no to lecimy..........po pierwsz Harwest Moon - jak ja nie nawidzę tej gry. po prostu nie rajcuje mnie jakieś hodowanie zwierzaczków. Tam sie nic nie dzieje....jak można grać w coś takiego. Po drugie Fifa - to jest głupie. No dajmy sobie spokój. Tylko kopiesz piłkę i przechodzissz puchary.jaki to ma sens ?? Po trzecie.......ekonomiczne - jakoś mnie nie rajcują gry o prowadzeniu biznesu .........                            
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline little

• Wanderer
Czarna lista gier
« Odpowiedź #48 dnia: Marca 27, 2004, 08:15:51 am »
Barbie as Rozpulez  :D .
Ok to był oczywiście żart ;)  :D
Mnie tam wqrzają Gothiki Ta gra jest chyba najnudniejszą w jaką grałem. Mało potworów, nudna muzyka, i główny bohater. Jak dla mnie ta gra ma same minusy.

Offline spike.spiegel

• Soldier
    • http://
Czarna lista gier
« Odpowiedź #49 dnia: Marca 27, 2004, 12:23:19 pm »
no cóż, takich gier jest mnóstwo, zainstalujesz... zobaczysz... wyrzucisz, napewno już wszystkich nie pamiętam, ale jedna z nich w mojej głowie pozostała, a mianowice - fifa... wiekszego niewypalu chyba nie widzialem, no moze oprocz 98, ta jest jeszcze znosna

see you space cowboy...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Czarna lista gier
« Odpowiedź #50 dnia: Marca 27, 2004, 12:33:30 pm »
Mnie tam wqrzają Gothiki
a mnie sie gotic zarabiscie podobal wypas giera, a na mojej czarnej liscie jest fifa 2003 gra tak leepna ze bez komentarza. No i ofkoz hugo 3 i nie podobal mi sie tony holk zadna z czesci

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Czarna lista gier
« Odpowiedź #51 dnia: Marca 27, 2004, 01:19:45 pm »
co do matrixa - rzeczywiscie to bieganie jest troche zwalone ale przeciez to tylko czastka gry!!! nie wiem jak mozna przez taki szczegol eliminowac cala gre...brak mimiki podczas walki - walka jest tak wspaniala ze po prostu sie tego nie zauwaza...smugi przed lufa - a gdzie maja byc?!? za lufa?!?!...a co do zacietego goscia - no coz w kazdej grze zdarzaja sie bugi nie mow ze w innych grach ci sie to ani razu nie pojawilo ;) jak dla mnie etm to gra udana glownie dzieki walce. (no jeszcze wstawki krecone specjalnie dla tej gry pewnie extra ale ja mam pirata i mi nie chodza :( )

EDIT no wiec nie znosze wszelkiej masci skomplikowanych symulatorow lotu w ktorych jak ci sie uda odbic od ziemii to lejesz z radosci :D zadowolony wizard? ;)
« Ostatnia zmiana: Marca 27, 2004, 10:03:05 pm wysłana przez Zell Dincht »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Czarna lista gier
« Odpowiedź #52 dnia: Marca 27, 2004, 02:57:39 pm »
nie chcę się czepiać Zell, ale ten temat przeznaczony jest do mówienia o grach, których się nie lubi. Jak chcesz pogadać o Matrixie to załóż osobny temat.....
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Solidus

• SuperMod
Czarna lista gier
« Odpowiedź #53 dnia: Marca 30, 2004, 04:03:02 pm »
...smugi przed lufa - a gdzie maja byc?!? za lufa?!?!...
Pisząc przed lufą miałem na myśli przed lufą od strony broni. Nie lubię gry Matrix bo nie lubie też filmu.

Zresztą nie wiem czemu sie czepiasz. Przecież napisałem, że nie komentujemy tego co ktoś inny napisał w tym temacie.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Czarna lista gier
« Odpowiedź #54 dnia: Marca 30, 2004, 04:32:20 pm »
hmm jak dla mnie to troche zle rozwiazanie bo ktos sie nie zgodzi co do jakiejs gry, tutaj nie mozna pisac wiec zalozy nowy topic dla jednej gry i tak powstanie chaos i olbrzymie rozdrobnienie.

Zakładanie innego tematu może najlepsze nie jest, ale chaos się robi kiedy w temacie o nielubianych grach zaczynasz pisać o grze którą lubisz
[size=8]Made by White_wizard
[/size]
« Ostatnia zmiana: Marca 30, 2004, 05:05:25 pm wysłana przez White_wizard »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Solidus

• SuperMod
Czarna lista gier
« Odpowiedź #55 dnia: Marca 30, 2004, 05:11:41 pm »
Ale to też by mogło powodowac kłótnie i chaos. Mnie nikt nie namówi do zmiany zdania na temat jakiejs nielubianej gry.
Ja lubię gry ,które inni tutaj nie lubią ale nie chcę się z nimi kłócić ,bo po co psuć miłą atmosferę i nie lubię wmawiania ,że coś jest dobre mimo, że ja mu powiedziałem ,że ja tego nie lubię(trochę za dużo tych "że" :P ).
Zresztą ,jak narazie to nikomu nie przeszkadzał ten tzw. "Regulamin".

Dobra ,może skończymy tą debatę, bo atmosfera robi się nieco gorąca i robi się offtopic.

To może umówmy się tak. Jeszcze jeden post w stylu "atmosfera się pogarsza", albo "nie chcę psuć atmosfery" i cały wasz mały offtopic idzie do kosza
[size=8]Made by White_wizard
[/size]
« Ostatnia zmiana: Marca 30, 2004, 05:16:44 pm wysłana przez White_wizard »
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Czarna lista gier
« Odpowiedź #56 dnia: Marca 31, 2004, 01:29:48 pm »
Poprzednie posty były za długie, więc odpowiem tylko na pytanie:
Na swoją "czarną listę" wrzucam BloodRayne. Ta gra jest niesamowicie dopracowana, choćby na przykład to że w ciągu 3 sekund panna Rayne potrafi przebiec 60 metrów...
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

MarvelliX

• Gość
Czarna lista gier
« Odpowiedź #57 dnia: Marca 31, 2004, 02:51:23 pm »
A czegos sssię ssspodziewał po Vampirze (i to niczgo sobie ;) - gdyby Raziel tak wyglądał  :rolleyes:   :P ) ale przyznam że gra troche przesssadzona. Wolałbym wycinać tych niemców niż ssszlajać sssię po piekle i zbierać wnętrzności Belialha.

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Czarna lista gier
« Odpowiedź #58 dnia: Marca 31, 2004, 03:22:13 pm »
Bloorayne...pogralem troche, ale znudzilo mi sie juz na samym poczatku podczas treningu na bagnach...moj kolega przeszedl i z jego opowisci wnioskuje ze gra jest kiepska...on sie podniecal gra, ze fajna :D...czyli lipa ;)

P.S.
A czegos sssię ssspodziewał po Vampirze (i to niczgo sobie  - gdyby Raziel tak wyglądał   )

gdyby Raziel jak wygladal...Raziel wyglada 100 x lepiej od tej laluni :D...i kto to mowi  :lol:

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Czarna lista gier
« Odpowiedź #59 dnia: Marca 31, 2004, 04:50:07 pm »
Raziel Rules! Mam Legacy of Kain: Soul Reaver i zacialem sie juz na poczatku... ale to bylo daaawno. Chcialbym sobie pograc w drugą część, podoba mi sie w niej celowanie myszka ^_^
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!