Najbardziej nielubie gier na PC,
-Bo w większości takich gier postacie są do dupy, dajmy na to takie Diablo(czy jak mu tam) jak u kumpla zobaczyłem jakie postacie są do wybory poprostu go wyśmiałem i te jego całe diablo(najdłurzej zlewałem z barbarzyńcy),
-Klawiatóra to najgorszy z możliwych kontrolerów gier.
-Jakieś zabawy z rozdzielczościami RAMami itp.
-To Niema dlamnie ani kropli Klimatu,(na DC w takiego C.Taksiarza mogłem grac godzinamia, na PC zygać mi się po 10minutah chciało)
-przy kompie trzeba siedzieć blisko monitora, a nie w foteliku, pozatym ekram mam nieduży(17\")
-Gry na Pc są robione, zaczynając od strony technicznej. :
ostatnio czytałem pare wywiadów z twórcami Gier i na przykład posłurzył mi Gość wypowiadający się o DooM3, i zaczoł od nowego \"amajzing\" enginu, i wogule wszystko było amajzing, grafika, silnik, oświetlenie itp. przez cały tekst gość opowiadał że gra odstawi wzystkie obecne gry na rynku o lata świetlne będzie poprostu najlepsza, o historji gówno wspomniał. A porównywałem go z przedstawicielem Namco, który wypowiadał sie o Xenosaga 2, muwił cały czas o historji gry, o powiązaniach z poprzednimi częściami,że fani będą mogli odrazu spostrzec że zmieniła się lekko historja, o silniku powiedział tyle że będzie ten sam co poprzednio z małymi modyfikacjami i lekko polepszona grafika.