Gipsi:
Dlatego dałem "kolorowy" w cudzysłowiu... albo innym takim trudnym słowie... w każdym razie to ==> " jest chyba cudzysłów ne? Bo chodziło mi o to że jesteś charakterystyczny... a tak pozatym to że każdą twoją wypowiedż ucze się na pamięć i wszystkie twoje avki (jak na razie aż 2 które moje oczy uświadczyły) drukuje poczym przyklejam na ściane marząc abyś zwrócił kiedyś na mą marna osobe swoją uwage... pewnie bym kolekcjonował twoje włosy żeby zrobić z nich kukiełke ale skoro nie znam cie w "realu" nie moge ego robić
Cudzysłow czy nie, napisałeś żeś kolorowy... Każdą? O rany, ucz się moich tekstów na pamięć - większa radocha. A moje włosy to moja świętość <raz kolega chciał mi je obciąć - poleciał parę ławek w stronę tablicy...>. Mam Fana <jak miło...>... Cholera, czemu nie fanki?
Przepraszam, wstydze się tego tak bardzo że powiedziałem mojej mamie aby mi wychawtowała na koszulce napis niekumaty i będe teraz tak chodził w niej do końca wakacji aż zrozumie na czym polega prawdziwy przedni żart
Amen.
Łohoho całkowicie nagiej postaci co prawda może nie... ale chyba każdy pamięta avka Dark M... kobitka z pierśmi/piersiami (your choice, my fault...) wystawionymi na przedzie i mająca w buzi ciekawą piłeczke co to często mają różne hentaiowe kobitki
Powiem ci szczerze, że na takie coś... No fajnie, popatrzeć mozna, ale ruszyć tego... Nie, nawet patykiem... Własnie za to wolę mangowe dziewczyny - dużo uroku itd... Ach, rozmarzyłem się... | A to była z anime, czy z realu? Bo ja nie pamiętam...
Morchol :
Ja tam nie wiem, czy by było warto.
1. Shilrey - jak by to zobaczyła, to by cię zabiła.
2. Ktoś by ci mógł zafundować ban/nana split.