Geeezaz jakiego ja mam pięknego avatara! Zmieniłem chwilowo monitor i o mój boże ja nie wiedizałem że on jest tak piękny, na tych kolorach które mam tutaj oko dantego wyszło elegancko i cały av jest rzecudowny, aż mi się dziś posty zachciało pisać.
A moim zdaniej to ja mam najladniejszego avatara splash.gif. Jest taki prosty i bardzo wymowny.... i ma oldschoolowy klimat. Tak mi sie podoba że już go nie zmienie smile.gif
Też tak kiedyś myślałem że moge avatara nigdy nie zmieniać... tak se pomyślałe ostatnio że z plecami Hyde to już będę do końca SZ ale już nie mogłem patrzeć na niego, poprostu zbyt często tego ava miałem i zbyt długo nie raz, i też w zbyt wielu miejscach ;]
Zell dzieki za rady, ale text zostanie bo bez niego tak pusto było... ramka zostanie bo ma elegancki kolor i komponuje mi się z tym z czym chciałem, a co do koloru tła forum to w sumie mi to nie potrzebne.. po pierwsze nie umiem zrobić a po drugie białe ładnie wygląda... ofkoz z ramką bo bez ramki by się gorzej prezentowała
Aha a za ramke dziękuje Teenkowi bo sam takiej ładnej bym nigdy nie zrobił ;]