Hmm... większość napisała, więc ja się przełamię. Nie będę ukrywał kogo nominowałem. Zresztą u większości można zauważyć.
Tant for Zell - hmmm trudno powiedzieć czy się mieści w kategorii, ale mogę uznać. I nawet podoba mi się 6/10
His for Tant- spodziewałem się czegoś eeeee ostrzejszego. Ogolnie ciekawie 7/10
Marv for Serge - dla tego "dziwaka" pasuje. A tak ogólnie to 5/10
Zell for Tamaya - Szczerze mało widać, i takie nagości nie lubię oglądać w avatarze. Takedown Candidate nr.1 2/10
Serge for Marvel - Nie było czegoś bardziej smoczego, bo taka "mała" kobyłka to kiepsko wygląda. Szczególnie kiedy tyle smoków w fantasy, a Marv je kocha. Takedown Candidate nr.2 3/10
Reaver for Yuz - chłopie zrobiłeś ze wszystkich najlepszy Avatar. Rządzisz i tyle 1000000000/10 (poniosło mnie
, a panienka pochodzi z nowego Ys jakby co)
Tamaya for Reaver - szczerze się zawiodłem. Sorry, takie coś mnie nie kręci, szczegulnie gdy widzę co Musiol zrobił dla Wizarda. Taki zbyt pozytywnie wyglądający Hero to nie dla mnie. Sorry Takedown Cadidate nr 3. 3/10
Yuz for His - w rankingu do Takedown jesteś na czwartym miejscu u mnie. Ale można tylko 3 wybierać, więc fuksło ci się u mnie. Kolorystyka ciekawa i panienka taż, ale jak dla His ogólnie to kiepsko 4/10
W_W for Mol - Mieszane uczucia. Ogółem 5/10. Średniak.
Mol for Musi - Kolejny średniak. Nie jest źle, ale nie najlepiej. 5/10
Musi for W_W - Od momentu, gdy His wywiesiła ten avik czuje ogromną zazdrość. Według mnie najlepszy (nie licząc mojego for Yuz
Av z całej paki. 10/10 (damn czemu losowanie ciebie mnie nie dało. Damn).