z tymi procentami to dobre
ale nie prawidłowe, pan na obrazku od tyłu podobny do Hyde, ale to nie łon... na obrazku jest Toshiya-basista Dir en grey.. w końcu nie długo album więc się doczekać nie moge
Zell:
no super widze że ci Marvell zrobił avka... ale mniej super jest to że ten avek teraz wygląda gorzej... nie wiem czemu ale jakoś mi wygląda mniej fajniej.. nie jestem pewien czemu.. może teraz jakoś tło poszażało bo wtedy wydaje mi się że było bielsze, ale jakoś nie wiem, wydaje mi sie że wtedy było lepiej... może wstawisz tu 2 obrazki koło siebie i wyjdzie na to czy jestem dałnem i nie mam oka czy może rzeczywiście są inne... a to że to jest Raziel to tak przypuszczałem dlatego powiedziałem "Super postać" bo w LoK grałem tylko 1 ale mi się raziel spodobał, mimo że to taki amerykański mietek
Goha:
Kolorki fajne i znowu fajne wycięcie, ale jakoś dziwnie wyszła ta Kusanagi utaj (czy jak tam się nazywała pani major
) jakoś to ujęcie zrobiło jej strasznie grubą szyje...
Yuzuriha-giaz jak mi się ten avek podoba... aż go 3 razej komentuje że jest niesamowity bo tak mi się podoba... co to jest właściwie? jakiś byle jaki obrazek z netu czy może "coś"?