nie wiem czemu ale zajebiscie mi sie podoba....
jak to nie wiesz czemu? Przecież to mój avek... to już zapomniałeś? Kiedyś mi ładnie szeptałeś do uszka że wszystko co moje jest cudowne i nikt nie ma tego co ja mam... a teraz o tym wszystkim zapomniałeś?
buuuuuuuuuuu to wszystko przez to że w szkole wpadłeś w złe towarzystwo i z kolegami teraz palisz papierosy po kryjomu w ubikacji i łamiecie krede w klasie i chowacie do szafki i mówicie że jej niema i dzięki temu uzyskujecie 1 minute dłużej wolnego zanim nauczyciel zejdzie po nową... to wszystko przez tych huliganów.. to przez nich zapomniałęś i zatraciłeś się...
gdyby jeszcze ten gosciu mial jakichs ladniejszych kolorow gitarke to by juz wogole byl cud miod i orzeszki szczerb 2.gif
gdyby ten basik miał inne kolory to wtedy nie było by go zbytnio widać przez to.. bo ogólnie kolory avka są raczej ciemne więc akurat w tym ujęciu dobrze że jest biała bo ją dobrze widać ^^
Bambi eM-ten avek byłby super gdyby był w sigu bo PeeSPe jest śliczne ale nie na vka -_-'
Yuzuriha ma tak genialnego avka że musze go poraz kolejny skomentować.. jest poprostu śliczny,... cudo, moge się na niego wpatrywać...