GamePleya - avek nie w moich klimatach i na pierwszy żut oka niepodobał mi się... jednak jak się człowiek na niego przyjrzy to jest bardzo ładny, ma fajne kolory i ogólnie jest ciekawy z tymi 3 głowami... ale nie mój styl więc dla mnie to poprostu avek na którego patrzeć nie będę za często
Dark Cloud-niepodoba mi się wogóle
Yuzuriha - świetny, cudne kolory, i ogólnie genialna jest jego sama kompozycja.. poprostu bardzo ładny...
White Wizard-eee mi się nie podoba... ale to pewnie twój fanart bo jakby to nie był twój to byś nie dał... tak więc nie czepiam się go bo na własno robione obrazki w avkah nie mam zamiaru nażekać...
Red 13 - świetny, tak jak i poprzedni zresztą, naprawde mi się podoba ten koleś z Chaos Legion
szkoda że gra jednak nie okazała się tak kozacka jak Devil May Cry... przynajmniej jak słyszałem bo sam nie grałem :/
Co za wyróżnienie (spójrzcie na całość!), dostanę coś za to w nagrodę? Twój jest za to piękny ^^ Jakby idealny dla Selphki (na Selphki). Tak w ogóle to nie pamiętam, żeby którykolwiek z moich obrazów Ci się podobał, chociarz twój łączy się po części z moim.
I called the Hellguns to fire out that human!
I właśnie to jest to!
hmm rzeczywiście coś w tym jest że w 3 macie podobne avki czasami... tzn. podobne klimatem...