Tant1-kojaży mi się z jakimś starym fillmem fantasy dla dzieci gdy bohater jest w lesie typu "Fantagiro" :rolleyes: ...czyli że raczej mi się niepodoba
2,3,4- już mi sie niewyświetlają i chyba ich nie masz na serwerze i nie pamiętam co pokazywały ale w każdym razie pamiętam że jak wczoraj na nie patrzałem to byłem za tym żebyś został przy tym avie co masz... aha wiem że jeden był rysowany przez kogoś i mi się nie podobał... dziwny był strasznie:/ coś jakby w stylu starych chistorycznych rysunków (zawsze widziałem podobną technikom rysowane jakieś patkie etc.) w połączeniu współczesnym mangowym stylem
za to ten od Marvela ostatni avatar jest Sugoiiiiiiiiiiiiii, jest poprostu śliczny i jak ty go nie dasz to ja sobie go kiedyś dam... Tant chcesz go? Jak nie to ja od razu go rezerwuje dla siebie
Fajny jest też ten przedostatni tylko że mógłby być szerszy.. generalnie twój av teraz Tant jest fajny ylko jest jeden problem że jest taki troche rozmyty i nieostry... szaawy troche.. gdyby miał tak ostre kolory jak ten przedostatnui marva to by był zajebisty
Sergey-nie wiem czemu ale jakoś tak mocno mnie Kid nie ruszyła... owszem nawet fajna ale te prześwitywanie niszczy cały avek... ładnie się uśmiech i wspomnienia z najpiękniejszej gry nachodzą mi głowe... ale to prześwitywanie miażdży wszystko
ale i tak jest ładny
Zella avek jest świetny... a jeżeli chodzi o tę cere to ja widziałem ten avek w dobrej jakości i był poprostu cudny... ale Zell zredukował jego wage o chyba 200-300kb i już est mniej ostry... ale i tak fajny :spoko: