No to jak nikt nie chce zgadnąć to powiem.To jest Raenef z mangi Wspomnienia Demona (bardzo lubię tę postać i czasami czeszę się jak on).
A by nie było offtopu to napiszę,że ciekawy avek ma Mastif...poprzednio chyba był smok?
To nie był offtop
mówiłaś o avatarze, więc there was no offtop
Co do twego avka yuz to podob mi się mimo że jest czarno biały całkiem ładny... ale co to miało oznaczać:
To jest Raenef z mangi Wspomnienia Demona (bardzo lubię tę postać i czasami czeszę się jak on
To była literówka czy na tym avku jest facet?:> O_o
Mi się kreska kojaży z clampem(jak już Tamaya mówiła) a ta postać jest troszeczke podbna do tej księżniczki co przysłość przepowiadała poprzez sny
...nie pamiętam imienia -_-'
Mastifowi zmiana avka wyszła na lepsze...
podoba mi się też avek użytkownika który ma na avie San ubierającą swoja maske (postać z mononoke Hime) co prawda gif jest słabej jakości i jest rozpixelowany ale jest fajny
co do Zella i jego avka to on poprostu ma lipny początek... jak pobiera tę energie to tak dziwnie wygląda... przypomina wtedy to troche Vagran Story... jakoś tak podobinie do VS wygląda ten av... ale gdy już jest zbliżenie na twarz koleszki to avek jest ajebisty, no i jak się przemieni to wypas