Rikku - bardzo ładny^^ ale Rei bardziej pasowała pod kolor forum
Sergeyboy:Nie pasuje mi do ciebie całkowicie Harle, nie pasuje też zbytnio Squall, za to pasuje mi do ciebie Seph bo na tamtym avie ma cwaniackie spojrzenie... oprócz tego pasowałby mi do ciebie mag... no i ten blondyn też by mi do ciebie bardzo pasował ale tego avka już ma jeden użytkownik (Rufus)
Dińśtu:Jak już wszyscy mówili, avek wymiata maxymalnie i w wersji demona kolo wygląda pięknie
Radical -zmiana wyszła na dobre i avek jest bardzo ładny... tylko ma troche kiepską roździelczość i ciutex taki rozmazany... ale i tak mi się podoba.. .może dlatego że mam słabość do tego tytułu i ma on u nie status kultowego mimo iż nieolądałem tej serii...
Tamaya:
Do ciebie mi bardzo pasuje Aeris... nie wiem jakoś bym ciebie tak łatwo kojażył z tą postacią^^ tylko że twoje gify tak skaczą klatkami i troche to wali po oczach... ale najbardziej mi się podoba Aeris choć nie jest to najładniejszy avek z wszystkich przez ciebie zaproponowanych.. ale jak mówie.. pasuje do ciebie jak ulał
Alex - mi się za bardzo nie podoba :/
Yuz- nom dziewczyno a co ja moge mówić
Taki: :spoko: strasznie mi się podoba i jak widziałem kiedyś to zdjęcie to już wtedy mi się cholernie spodobało... nie że mi się Gackt spodobał bo wbrew wszelakim pozorom jego wygląd mnie wali, ale to zdjęcie jest konkretne, once more :spoko:
YUz ma świetnego ava mimo ze zalatuje gipsonem
Hehe bo to przeca Gackuto na avku =]