Autor Wątek: No comment  (Przeczytany 14127 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
No comment
« dnia: Lutego 03, 2004, 09:54:05 pm »
tutaj wybieramy najbeznadziejniejsze postacie z gier square.
Dla mnie osobiscie najgorsi są Steiner (ff 9) i Shaker brothers (CC)                            

MarvelliX

• Gość
No comment
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 03, 2004, 10:10:14 pm »
Proponowałbym jeszcze dodawać do tego uzasadnienie.
Ja tam nie lubię tego Kefki z ff6 straszny z niego brzydal i ma beznadziejne imię. :twisted:                            

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
No comment
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 03, 2004, 10:18:08 pm »
Ja stawiam na Squalla.Prawie każdy wie czemu :P Jeszcze Ozzie mnie wkurzał(CT).                            
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
No comment
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 03, 2004, 11:19:01 pm »
Algus Sadalfas z FFT, bo był z niego zwykły skurwysyn, Azala z CT, bo była brzydka, Don Corneo z FFVII, bo był cham i prostak i może jeszcze Kefka z FFVI, bo znęcał sie nad Esperami.                            

Offline qiax

• General
  • God
No comment
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 04, 2004, 12:20:37 am »
Największym kretynem... Kretynką... Hmm... Ta YoYo, czy jak jej tam z Bahamut Lagoon... \"Nie potrafię, nie dam rady...\" Rany, nic nie było tak cholernie wkurzające.                            

Offline Mateuszus

• Adventurer
  • *
No comment
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 04, 2004, 11:21:04 am »
Dla mnie taki piesek z CC, bo cholernie było trudno go rozwalić i taka latająca dynia z FF. Hmm, poza tym wszystkie postacie pierwsza klasa :], no może ten kot w FFVII przeraża... no cóż, tylko japończyk może coś takiego wymyślić :].                            
No time to lose! Let\'s go!

Mistrz i władca: Mateuszus

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
No comment
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 04, 2004, 03:23:04 pm »
skoro z uzasadnieniem to tak Steiner za beznadziejny wygląd, a Shakerzy..............................w sumie teez :roll:                            

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
No comment
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 04, 2004, 03:42:54 pm »
dla mnie chyba Caith Sith...kompletnie nie przypadl mi do gustu...typowy wymysl skosnookich...oni lubia take rzeczy...ni to wojak, nie to mag...takie cosio  :D                            

Offline Mateuszus

• Adventurer
  • *
No comment
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 04, 2004, 05:35:21 pm »
dla mnie chyba Cait Sith...kompletnie nie przypadl mi do gustu

Haha! Mondly czlowiek :>                            
No time to lose! Let\'s go!

Mistrz i władca: Mateuszus

Offline Shmatan

• Adventurer
  • *
    • http://neojsite.cal.pl
No comment
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 04, 2004, 07:24:25 pm »
heh moim typem jest Królowa Brahne z FF IX(czu jak tam ona sie nazywala) wredna, gruba , ochydnie brzydka i totalie odmoozdzona jednostka ze zbyt wybujala wyobraznia o wlasnej ja wladajacej swiatem ... heh ... shmata.....                            
NEO JSITE - duchowy następca jrpg.pl

W hołdzie kreatywności  *.*

<-mój design ^^''

Offline Quezacotl

• Soldier
    • http://
No comment
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 08, 2004, 07:57:04 am »
dla mnie nakwiększym niewypałem była postać Quiny z IX - fatalny wygląd, i beznadziejne zachowanie                            
"Jest widok ogromniejszy od widoku morza - niebo. Jest widok ogromniejszy od widoku nieba - wnętrze ludzkiej duszy."

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
No comment
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 08, 2004, 10:59:04 am »
quina, ten rozowy pies z cc co sie go na poczatkku zdobywa do druzyny, caith sith... wszystko za glupi wyglad... jeszcze steiner glupio wyglada ale sie z niego przynajmniej mozna posmiac :D                            
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
No comment
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 08, 2004, 02:47:31 pm »
CO, NIE LUNICIE QUINY!!??  :cry:
Quina moim zdaniem wymiata, ale każdy ma swój gust                            

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
No comment
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 08, 2004, 04:20:56 pm »
ja lubie za frog drop i blue mag ale jako postac to nie lubie                            
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
No comment
« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 08, 2004, 05:40:14 pm »
nie dodałem jeszcze że nie nawidzę Cait Shita (nie pomyliłem się bo to specjalnie), ale to nie jest specjalna nowośc                            

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
No comment
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 09, 2004, 03:34:38 am »
CO, NIE LUNICIE QUINY!!??  :cry:
Quina moim zdaniem wymiata, ale każdy ma swój gust

to ja chcialem sie zapytac za co ja lubisz :?: ...bo ja jej kompletnie nie trawie...wyglad do bani, zachowanie do bani...jedynie czary moze miec niezle...

tylko nie pomysl ze sie czepiam...byl juz jeden z ktorym chcialem porozmawiac tak jak z toba...skonczylo sie to beznadziejnie :D                            

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
No comment
« Odpowiedź #16 dnia: Lutego 17, 2004, 10:39:14 am »
Nie lubi różowych piesków :P
Oczywiscie jak widać tu mój post to będę zaraz ględził o Front Mission, no i tak jest. Postacie spod znaku \"no comment\" to są: Pewee z pierwszej części, prowadzący ciężarówkę (Tą ciężarówkę trzeba wykorzystywać w każdej misji i do tego ta ciężarówka prawie wcale nie ewoluuje), next - Paul Graiber tego idioty nie można zwerbować do drużyny i do tego w pewnej misji się pcha ze swoim ledwo stojącym wanzerem), kolejna to jest para qmpli: Bobby i Porguna (podczas gdy ich spotykamy nie mają żadnych skillów, a do tego kiepsko je zdobywają). No to już wszystko.
Kto następny :?:  :D                            
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
No comment
« Odpowiedź #17 dnia: Lutego 17, 2004, 11:19:01 am »
Mni tam najbardziej wqrwil ten skurwysyn z FFT co to my go uratowalismy cieci a on pozniej zabija siostre Delity i nas zdradza!!! :evil:
Tantalus pisal o jakim kolesiu z FFT i to chyba wlasnie ten!
Oprocz tego niezlym zjebem jest CaitSith- poprostu nie moglem nim grac bo wygladal strasznie!
Shake brithers tez byli cieviami ale przynajmniej smieszbymi..no to hyba tyle
..A ijeszcze wszyscy pilkarze z Fify bo nie nawidze trej gry a wiec wszyscy jej bohaterowie mnie wqrzaja a szczegoolnie ci z okladek!! :evil:                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

MarvelliX

• Gość
No comment
« Odpowiedź #18 dnia: Lutego 17, 2004, 11:57:49 am »
Gipsi pochamuj swój język, jeśli nie wiesz dlaczego miałbyś to zrobić to przeczytaj regulamin. :P

PS.
Sorry za wyrwanie z tematu ale nie jestem Moderatorem, ale znam za to zasady, których staram się przestrzegać 8)                            

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
No comment
« Odpowiedź #19 dnia: Lutego 17, 2004, 12:43:53 pm »
Oka sorki za jezyk ale koles byl na prawde Sqr*****nem!! I nas zdradzil a mnie sie niezdradza poprostu BUHHAHAGHAHAAHAHAHAHA :twisted: (smiech czarnego charakteru majacego walsnie zapanowac nad swiatem :D )
A jest jeszcze jedna postac qtra mnie denerwuj ...Hugo... o boshe co za troll w calkowitym tego slowa znaczeniu... a gry z nim sa jeszcze bardziej denne niz te w TV.. gral ktos w Hugo na PSX nie pamietam dokladnie nazwy ale byla podobna do Crash 2,5D qmpel mowi fajna platformoowka jak Crash spodoba ci sie.... NIEEEEEE... uwolnijcie mnie od tych koszmzrow nocnych :evil:
P.S. Dzieki za upomnienie Marvel ale na serio sie zdenerwowalem jak mi go przypomnial Tantalus :D

Ps2 Prosze Marvel nie pisz mi teraz tylko \"nie ma za co Gipsi\" naprawde cie prosze bo Moderatorzy cie hyba zjedza :D                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?