« Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 17, 2004, 08:09:17 pm »
uuuups :oops:. No tak przecierz Kid wtedy byla jeszcze mala dziewczynka w niebieskim sweterku. Sory Mortus przeszedlem ChronoCrossa 4 razy a mimo to nie zapamietalem takiej rzeczy, ach jak mi wstyd :oops: (jest tak jak mowilem jestes moim sensei :wink: ). A co do J-sana majac na mysli \"cos podobnego hodzi ci o Sekłel(sorki nie wiem jak sie pisze to slowo znowu mi wstyd :oops: )? Moze CC nie sprzedalo sie za dobrze nie wiem, czesto jest tak ze gra jest wspanialym dzielem a mimo to nie zostaje komercyjnym hitem, a ze square ma teraz problemy finansowe to nie chca ryzykowac(stad moim zdaniem FFX-2, i FF Chronicles naGC ktore z wcale nie musialo miec w tytule FF ale to poprostu przyciaga klientow). Moze CC sie nie sprzedal,nie wiem bo dzielem wspanialym jest na pewno wiec pozostaje tylko sprawa odbioru przez nas graczy tej pozycji. Troche zamotalem ale chodzi mi oto ze jesli gracze nie qpili tej gry to znaczy ze poprostu nie oplaca sie robic czegos \"podobnego\"). Czy ktos wie moze jak sprzedal sie CC? A co do tematu to Caly Chrono Cross jest dla mnie pieknym przezyciem! I mam nadzieje ze dane mi jeszcze kiedys bedzie zagrac w cos rownie pieknego.Moze Chrono Break da rade pobic mojego faworyta(o ile kiedykolwiek sie ukaze-heh)
a moze po prostu square sie boi ze spieprzy serie chrono...
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"