Czesc, Przechodze wlasie Chrono Crosa i mam do was pytanie: Który z przyłączających się do druzyny towarzyszy jest wedlug was najlepszy? Może są oni wszyscy równi? Jest ich troche sporo a szczerze powiedziawszy to nie chce wszystkich pakowac. Gram w wolnym czasie i z zamilowania bo nie mam juz 14 lat a grę zdobylem dopiero teraz, no i jak by sie ona dowiedziala
Sa postacie lepsze i gorsze... ale to sobie mozesz sprawdzac po kolei ktory ci pasuje. Na pewno bedziesz gral skladem -Serge, kid, glenn, albo serge,kid guile, albo karsh.. albo kto ci sie tam spodoba.
Zobaczysz kto ci sie spodoba z charakteru, kto z umiejetnosci, jak bede do ciebie dochodizli nowi ludzie to na poczatku bedziesz musial i tak czesto miec ich w skladzie, a o levelowanie sie nie martw bo nie musisz wszystkich levelowac... w CC nie ma takiego systemu jak w FF, tutaj level od razu wzrasta wszytskim postacia jakie masz aktualnie. Nie tylko te ktorymi walczysz.
Wiec sam sobie juz sprawdziszkogo wybierzesz, u mnie to bylo na zasadzie wygladau lub charakteru, bo umiejetnosci maja czesto zblizone do siebie jesli chodzi o power. Najsprawniejsze postacie to: Karsh, glenn, grobyc, guile, zoah, kid, i pewnie jeszcze paru by sie znalazlo al to nie wazne... bo jak mowilem zdecydujesz sam... ot chocby i to jaki innate ubisz... jesli lubisz innate czarny i jego wlasnie czary to pewnie wemiesz guila ;]