Autor Wątek: Fallout  (Przeczytany 36045 razy)

Offline K4m!k423

• Soldier
Fallout
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 15, 2004, 12:58:00 pm »
Fakkkk no to sie wkur...zdenerwowałem jak przeczytałem że Black Isle sie rozpada (Zapłon rlz) ale mam chociaż małą nadzieje ze znajdzie sie ktos az na tyle zdolny żeby stworzyć Fallout 3 i żeby nie okzała sie ona nie wypałem... dobra ide sie pomodlić żeby się tak stało :DDD nara pozdro...all                            
Jak tu sie nie pociac jak cie dziewczyna rzuci;(((

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 15, 2004, 05:47:09 pm »
Modlisz się żeby był niewypał :?: w każdym razie uwielbiam Fallouty :D obydwa :D ale Fallout 2 RLZ :D jedna z lepszych gier na mój PieC kaflowy :D                            
]

Offline Mortus

• Wanderer
    • http://
Fallout
« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 15, 2004, 06:40:34 pm »
Ale BoS był raczej mientki ;-)                            
Mortus łoz hir
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - by unknown artist

Offline FaLa

• Knight
Fallout
« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 15, 2004, 08:13:09 pm »
Boss moze byl nawet slaby i jak na dodatek uruchomilo wierzyczki do pomocy to juz z niego byl maly robak  :) ale wyczyscic Enclave nie jest juz tak proste (ale z dobym sprzetem tez nie bedzie problemu :) ). Jak juz mowilem jak zdobywasz PowerArmor to juz z gorki, Najlepiej czlowiek sie bawi po wyjsciu z arroyo do San francisco wtedy jak zle wpadniesz to juz po tobie i o kase ciezko :D                            
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Mortus

• Wanderer
    • http://
Fallout
« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 15, 2004, 09:00:16 pm »
No nie chodziło mi o bassa z Fallouta, tylko o Brotherhood of Steel :-)                            
Mortus łoz hir
"Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - by unknown artist

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 16, 2004, 11:21:27 am »
<Rotfl> z kasą nie ma problemów bo w San Fran masz dwóch przmiłych kupców którzy z regóły trzymają przy sobie sporo gotówki :D Którą to się od nich porzyczy na czas gry :D                            
]

Offline K4m!k423

• Soldier
Fallout
« Odpowiedź #26 dnia: Lutego 17, 2004, 08:26:47 pm »
sorry ale w moim ale mi sie zgubiło jendo słowo bo tam powinno byc \"dobra ide sie pomodlić żeby się tak \"NIE\" stało :DDD\" poprawiłem sie a co do kasy to ja miałem full tylko że później że gdzie do jakiegoś miasta weszłem to od razu mnie zabijali :DDD ale ja chcialem tylko pozyczyc az ze chlopak sie na mnie rzucil to musialem po prostu musialem ppotraktowac go ze snajpery hehe. :D                            
Jak tu sie nie pociac jak cie dziewczyna rzuci;(((

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Fallout
« Odpowiedź #27 dnia: Marca 15, 2004, 05:47:01 pm »
Wracając do Fallouta..... Na konsole ukazał się ostatnio FalloutBoS. Hack&Slash, ale zawsze Fallout. I tu pojawia się pytanie: czy ktoś miał przyjemnośc zagrać w tą gierke? Jesli tak to dwa pytania dodatkowe
1 Czy gra trzyma klimat Falloutów PeCetowych
2 Czy polecacie tą grę czy też odradzacie z całego serca.
Kame Hame Ha

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #28 dnia: Marca 15, 2004, 06:53:49 pm »
Nie grałęm więc moim zdaniem się nie sugeruj ale z tego co słyszałem to już nie jest stary dobry Fallout... dlatego nie qpiłem ;)
]

Offline FaLa

• Knight
Fallout
« Odpowiedź #29 dnia: Marca 15, 2004, 07:12:27 pm »
no ja tez Ci ie pomoge ale z tego co slyszalem i czytalem to: ze Fallout na konsole "z oryginałem ma wspólny tylko tytuł, post-apokaliptyczne tło i niektóre wątki fabularne" i gra sie spodoba tym co nie grali w Fallouty na PC. Troche sie zdenerwowalem bo zamiast zrobic na PC fallout 3 to to chco zarobic kase na konsolach ;(
« Ostatnia zmiana: Marca 15, 2004, 07:13:10 pm wysłana przez FaLa »
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Fallout
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 16, 2004, 03:50:20 pm »
O Falloucie konsolowym też czytałem że się może nie spodobać fanom Falloutów PC, jednak tak naprawdę uwierzę jak zobaczę. Czasami w gazetach odradzają gry, które potem okazują się fajnymi grami. Dlatego wolałbym poznać opiniię kogoś kto grał. A fallouta3 na bank jush nie będzie.... O kutfa
Kame Hame Ha

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Fallout
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 17, 2004, 11:14:37 am »
czy ktos wie czy pierwsze Fallouty dzialaja pod Windowsem XP...wiem ze Tactics chodzi, ale poszukuje pierwszysch czesci, poniewaz, wstyd sie przyznac, jeszcze nie gralem w Fallouta :shu: ...prosze wiec o pomoc, abym wiecej nie bladzil :rolleyes:  

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #32 dnia: Marca 17, 2004, 02:54:40 pm »
Posiadam oryginały ale pewnikiem działa :D
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fallout
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 17, 2004, 05:43:19 pm »
hm..... ja tam się o tym całym Falloucie wypowiem krytycznie...... ja po prostu wolę takie sobie zwykłe gry w świecie średniowiecznym, z użyciem broni białej...... i wszystko jasne....
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Fallout
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 17, 2004, 07:10:26 pm »
Ja też ale fallout ma to coś co przyciąga ;) nie wiem jak Ci to coś opisać ale nie ma takiej drugiej gry ;)
]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fallout
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 17, 2004, 07:24:05 pm »
no fakt..... takiie gry w świecie zniszczonym przez bomby atomowe i pełnym mutantów i różnego rodzaju dziwnych rzeczy to ze świecą szukać....
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Fallout
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 17, 2004, 07:27:39 pm »
Fakt De6v6il6, jak chcesz to Ci powiem co: To jest klimat, postnuklearny świat, mutanty i niekiedy niedobitki ludzi. Mnie osobiście Fallout się nie podoba, najpierw kusi by włączyć, a potem jak zaczynam grać to mam tysiące powodów, żeby ją wyłączyć...
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fallout
« Odpowiedź #37 dnia: Marca 17, 2004, 07:32:13 pm »
I w tym tkwi haczyk... Gameplay muszę ci powiedzieć, że świetnie to ująłeś jak włączysz, to chcesz wyłączyć...... no ale przynajmniej nie jestem sam......

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Fallout
« Odpowiedź #38 dnia: Marca 18, 2004, 02:07:31 pm »
Ja też ale fallout ma to coś co przyciąga  nie wiem jak Ci to coś opisać ale nie ma takiej drugiej gry 
Tym co przyciągało do Fallouta był klimat, to fakt, ale nie tylko... Ta gra była po prostu brutalna, przeznaczona dla starszych graczy. Gra pełna jest rzeczy za które w normalnych warunkach poszedłbyś do pudła - narkotyki, prostytucja, handel bronią jest w Falloucie na porządku dziennym. Aż dziwi mnie to że w rankingu najbrytalniejszych gier obok Dooma, Quake i Mortal Kombat nie widnieje Fallout...
Kame Hame Ha

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fallout
« Odpowiedź #39 dnia: Marca 18, 2004, 04:06:56 pm »
może dlatego, że żadna z powyżej wymienionych gierek nie jest w rzycie izometrycznym?