Uhm, witam serdecznie całą ekipę SZ. Na imię dano mi Seweryn (matula była fanką Krajewskiego, lol), i mam coś ok. 26 lat i mieszkam w Brighton (U.K.) co zresztą sprawdzić możecie w moim profilu.
Co do gier, nie będę oryginalny - od ponad 10 lat zawzięty fan jRPG,bez jednoznacznego wskazania faworyta.Serię FF stawiam na równi z CS.Niegdyś zawzięty amigowiec (hehe...) Aktualnie mam na patelni Legend of Mana , Xenosaga Episode II i Wiedźmina.
Fan mangi i anime od lat kilku.
Muzycznie gustuję w różnych stylach, które sięgają jazzu i klasyki niekiedy.Nadmienię, iż wychowałem się na muzyce cięższej, którą mam we krwi i jest to szeroko pojęty metal - od progresywnego rocka (Arena, King Crimson, czy też polski Collage - pamięta to ktoś?), poprzez gothic doom (Paradise Lost, Anathema, My Dying Bride) aż po power metal (Sonata Arctica, Stratovarius).Od 9 lat fanatyk Toola ;> Poza tym j-rock i O.S.T.y z gier lubię(szczególnie z jRPGów).
Literatura - długo by wymieniać, gdyż uwielbiam książki. Ogólnie literatura fantasy, książki historyczne i masa innych.Aktualnie czytam "Wolność do trzymania za mordę" Janusza-Korwin Mikke.
Dodam na koniec, iż znam Waszą stronkę już od dawien dawna, aczkolwiek dopiero po latach coś mnie tknęło by tu się zarejestrować;> Duży wpływ miała na to twórczość Tantalusa, którego serdecznie w tym momencie pozdrawiam i życzę wytrwałości w roli matki SquareZone.