Hmmm... najpierw małe sprostowanie co do tego pokemona, z którym mieszkam (za jakie grzechy?). Tamiko ma na pierwsze imię Beata, a na drugie (od bierzmowania) Kasia, ale nie lubi imienia Beata, więc przedstawia się jako Kasia... (zostanę zabita...), ja natomiast mam na pierwsze Kasia, a drugiego nie mam. Mam 14 lat, ale chodzę do pierwszej gimnazjum, a nie drugiej, bo powtarzałam 5-tą klasę podstawówki za rozboje ==' Nie lubię jakichś chorych wygłupów, jak np. głupie wymachiwanie łapami co inni nazywają tańczeniem, ani fałszowania piosenek... Z muzyki to słucham rocka i troszeczkę metalu. Wygląd? Hmm... wysoka, szczupła (chuda prawie) blondynka z czarnymi oczami. To, że mam blond włosy nie znaczy, że zachowuję się jak różowa, słodka pudernica. Wręcz przeciwnie... besztam takie dziewczyny. Lubię nosić na szyi jakieś łańcuchy (lub obroże), na rękach pieszczochy i czarne ciuchy (nie jestem satanistką... po prostu lubię taki styl). Wkurzają mnie osoby, które zaczepiają kogoś, bo tak im się podoba, a jak zaczepiana osoba powie byle gówno (zastraszy) to podkulają ogon i spieprzają... Jestem strasznie leniwa i nie chce mi się pisać tu nic...
BTW. Grisznak, czy ty byłeś współorganizatorem konwentu, który miał się odbyć w Łodzi? Jeśli tak to pozdrów ode mnie Mrówę (i od Konrada... powinna wiedzieć o kogo chodzi (i Artura... kur*a ile tego?!))...