Witajcie... Dopiero pare dni temu dołączyłem do tego forum, więc na dobry początek wypadałoby się przedstawić.
Weapon to tymczasowa ksywka(nigdy nie lubiłem wymyślać tego rodzaju rzeczy, bo zawsze jakieś głupoty wychodzą). Na żywo mówią mi Waldek.
Zainteresowania, hmm... może zaczne od początku. Po pierwsze i najważniejsze to RPG. W każdej postaci: cRPG - Icewind Dale, jRPG - FF7 i FF8, no i oczywiście Na Żywca
Gram tylko wojownikami co prawdopodobnie sprawia,że takie postaci są moimi faworytami.
Po drugie książki. Dużo, dużo książek. Na dodatek fantastycznych. Mam cudowną zdolność czytania wielu woluminów jednocześnie z czego to cały czas kożystam. Faworyzuje fantasy a zwłaszcza cykl Zapomnianych Krain.
Krocząc dalej ciemną ścieżką moich zainteresowań napotykamy Ciemny Pokój Z Którego Dobiegają Niepokojące Odgłosy(ukłon w strone pana T. Pratchetta). To właśnie tam przesiaduje gdy mam ochote posłuchać jakiejś muzyki. Power Metal Rządzi!!!
I dopiero teraz dochodzimy do miejsca gdzie ciężko mi cokolwiek usystematyzować. Chaos pomniejszych zainteresowań jest tak wielki, że sam zaczynam się już gubić. Rysować potrafie i często sięgam po ołówek ale większość prac od razu zostaje zapomniana. Podobnie dzieje się również z moimi opowiadaniami.
Aktualnie jednak rzuciłem wszystko w diabły bo czytając niektóre posty na forum moja duma ucierpiała dość znacznie. FF7 przeszedłem już 5 razy, i szlak mnie trafia na samą myśl że mogłem w tej gre coś przeoczyć. I tak po raz kolejny oglądam dziś śmierć Aeris...
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję na owocne wymienianie poglądów.