Autor Wątek: BIJATYKI  (Przeczytany 27887 razy)

Offline K4m!k423

• Soldier
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #20 dnia: Lutego 09, 2004, 02:58:02 pm »
EEE.... ludu normalnie sie poplakalem ze smiechu jak uslyszalem ze Tekken 4 ma wysjc na PieCa i ciekawe czym sie bedzie gralo bo na klawirce to raczej nie za bardzo na myszcze....no comment, i pewnie trzeba bedzie tracic kase na Pada :PPP                            
Jak tu sie nie pociac jak cie dziewczyna rzuci;(((

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #21 dnia: Lutego 09, 2004, 04:29:10 pm »
pa dnie jest taki drogi...za 30-40 zetow kupisz juz niezle cacko (jak ja...wejscie USB, wibracja, 8 przyciskow, niezle lezy w dloni :D )...predej wywalisz kase na modernizacje kompa :P                            

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 14, 2004, 01:19:21 am »
yyyyy sory, ale kto powiedzial ze Tekken czwarty wyjdzie na PC?? Ja to slysze po raz pierwszy i szczerze w to watpie! Wierze w Namco i wiem ze  nie wydadza tej wspanialej serii na \"don PeCeto\"(bo jushby calkowicie spadla na psy), a przynajmniej mam taka nadzieje :roll:  Ale po dluszym namysle dochodze do wniosku ze to jednak na pewno jakas plota przecierz ta gra by sie na PC nie sprzedala!!!

A teraz na temat:
W bijatyki gralem glownie na PSone bo Peesa dwojki nie mam, Thats my best fighting games:
-Tekken 3-Jin,King,Xiaoyu,Lei
-Tekken 2-Kazuya,Lei,Beak
-Dead or Alive-Kasumi,Lei Fang
-Soul Blade-Sophitia,Mitsurugi,Taki
-Bloody Roar 2-Kobieta nietopez(nie pamietam imiona bo nie za czesto w BR2 gralem :oops: , ale ona lajtowo wymiatala nogami... i luznie jej bylo widac majtasy :wink:
-Dragon Ball GT Final bout-niezla **ujnia...jedna z gorszych bijatyk w jakie mialem przyjemnosc zagrac...ale byl w niej Vegeta, a wiec wyjebana postac...a ze Dragon Ball kiedys mi sie podobal to i gre wymecylem pare razy
-Street Fighter Zero3- Cammy,Ken                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline K4m!k423

• Soldier
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 15, 2004, 01:20:39 pm »
Mortus ale ja mam teraz dobrze bo moja babcia zza granicy przyjechała więc kasiurka jest :DD. Gipsi ja to powiedziałem ale nie wiem czy to są plotki czy Namco schodzi na psy ale przeciez niby Tekken 3 był na PieCa coś takiego słyszałem a napewno posiadacze Mikrofalówek Atomowych by sie ucieszyli jak by to była prawda... np : Ja bo ja ni mić już money na konsolke :((((                            

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 16, 2004, 10:14:31 am »
Eeee sorki wielkie niechodzilo mi oto ze Namco zeszlo by na psy wydyjac na PC Tekkena! Moglo to tak zabrzmiec ale chodzilo mi oto ze kolejne odslony Tekkena troszeczke podupadaja a jak Namco mialo byz maiar wydac T4 na PC oznaczaloby to ze niechce im sie nic polepszac robiac kolejna czesc, tylko chca latwo zarobic konwertujac gre na PC. A Tekkena 3 nie bylo na PC hyba ze grales na emulatorze ale to itak musiales miec wersje na PSX!
Ja tesz nie mam pieniedzy na next-gena niestety!
Poplaczmy razem K4m!k423 :cry:                            

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline K4m!k423

• Soldier
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 17, 2004, 07:54:26 pm »
Gipsi możemy popłakać. Ale co do tego Tekkena 4 na PC to miałem go ale to nie było na żadnego emulatora bo gra sie od rzu z płytki odpalała a nie miałem żadnego emulatora na PC nie wiem może gdzieś na płytce był ten emul... ale i tak chyba żeby włączyć tego T3 to bym musiał włączyć emula... a włączyłem od razu T3.exe i działało                            

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 15, 2004, 07:50:01 pm »
Ha :w00t: ja to mogem siem pochwalić żem dzisiaj była w Empiku i za darmoche (już drugi raz na playu2) se w Tekken'a4 grałam...oczywiście Hwoarangiem i Ling..niestety innych(tych pobocznych)postaci ni było ;(
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 15, 2004, 07:51:12 pm wysłana przez YUzuriha »

Offline Gesten

• Adventurer
  • *
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 22, 2004, 09:52:30 am »
Dajcie mi pada i soul Blade, ta gra przewyższa wszystkie tekkeny i virtua fajtery, bijąc je na głowę z palcem w nosie :devil:  

Offline little

• Wanderer
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 22, 2004, 06:38:36 pm »
Najlepsze bijatyki to wszystkie Tekkeny, Bloode Roar i Dead or Alive.

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 22, 2004, 08:04:20 pm »
A grał ktoś w nowego mortala? Deadly alliance. Shit jakich mało. To z czego słyneły mortale czyli full finiszujących ciosów, czy roznych kulek, linek i innych pierdolek zostało zredukowane do minimum i to boli. Mortal był IMO zawsze fajny bo był bardziej przegięty i "magiczny" a tu kicha po całości... Bleeeeeeee MK Trilogy to ciągle najlepsza część :D

Offline FaLa

• Knight
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 22, 2004, 08:22:58 pm »
Najlepsze bijatyki to wszystkie Tekkeny, Bloode Roar i Dead or Alive.
ja zamiast Tekena bym wrzycil serie VF moim zdaniem VF jest duzo lepszy od Tekena
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 22, 2004, 08:40:25 pm wysłana przez FaLa »
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 22, 2004, 08:58:33 pm »
a ja bym dorzucił Soul Calibur 2. Gierka super wypasista i myślę, że każdy ją zna i uważa tak samo. A jeśli nie.... no ćóż.....
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 22, 2004, 10:02:47 pm »
Popieram cię Biały Magu.
Namco powinno przestać robić te nudne Tekkeny, a zająć się jakimś porządnym Soul Caliburem.
A DOA niech wkońcu wyjdzie na PS2(DOA 2 to za mało :angry: )
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 22, 2004, 11:32:49 pm »
Pozwolę sobie nieco zejść z tematu :P Ostatnio mnie zauroczyło:
Capcom[/font] Vs SNK

Najbardziej uwielbiaj w mordę bicie na 2D. Lubię w grach tych, że są szybkie, a ile jeszcze jest przy tym radochy :D I nie trzeba się przejmować tym, że nie zna się jakiejś techniki wykonywania kombosów. Mam największe hity Capcoma: Street Fighter 2, Stree Fighter 2 turbo, Street Fighter Zero (wszystkie częsci, równierz na PSX), Marvel Super Heroes, X-men: children of the atom, X-men vs Street Fighter, Marvel vs Street Fighter, Marvel vs Capcom i oczywiście to :D Uwielbiam też serię King of Fighters, a najlepsza część z tej serii jest 2001, nowsze tracą na uroku a do starszych nie powinno mieć się zastrzeżeń. Mam też Samurai Shodown, które mi do gustu nie przypadło oraz stare. Mam jeszcze jare Fatal Fury, które zapoczątkowało serię KOF. Ogólnie wszystkie te gry są niezłe :D
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 22, 2004, 11:40:41 pm wysłana przez GamePlay »
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 23, 2004, 11:38:16 am »
hehe...witam w klubie GP...ja co prawda wole wylacznie serie KoF (najbardziej podoba mi sie 97'...dla mnie rzadzi)...Fatal Fury jest niezle, choc troche za wolne jak dla mnie (widziales film ??....zarabisty :D)...co mi sie podoba w KoF'ach...walka druzynowa...przewaznie gdy moj kumpel przyjezdza katujemy 97 do bolu...ile razy miala miejsce sytuacja ze 1 zawodnikiem rozwalalem mu 2 zawodnikow, a on ostatnim rozwalal cala druzyne...i vice versa...to mi sie wlasnie podoba, ze w jednej druzynie mozena miec 3 postacie walczace calkiem inaczej i do kazdej postaci nalezy podejsc z inna strategia, a nie zawsze twoj dobor postaci jest prawidlowy...i to jest to :P  

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 23, 2004, 09:24:23 pm »
jeśli chodzi o bijatyki 2D, to wszystkie tak jak moi poprzednicy, ze szczegulnym wyróżnieniem KoF i Marvel vs Capcom. Przecie tam można totalną masakrę robić. W MvsC najlepszy był Strider Hiryu... normalna masakra.... doszedłem do takiej perfekcjii, że zabijałem przeciwnika, dwoma kombosami, zanim zdążył spaść na ziemię.
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline GamePlay

• General
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 24, 2004, 07:24:47 pm »
No co ty najlepszy to był Jin :P razem z jego Blodia vulcan, w połączeniu z War Machine = wielka masakra. Tak w ogóle to nie wiem czemu, ale na Kailerze zawsze wybierają Hulka i Captain America, potem cały czas jeden klawisz wciskają i myślą, że im się uda <_<

BTW zapraszam na kailerę do grania w wymienione bijatyki :D
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 24, 2004, 08:21:25 pm »
Co to jest kaila??? :blink:

Bijatyki 2D hmmm... lubialem kiedys Mortala 3... ale mowimy o japonskich (te mi sie  bardziej podobaja) niestety nie gralem nigdy w KoF ;(  ulubiona to Street Fighter Zero 3 (w Europie Alpha) gierka miala peeelno postaci i wogole wymiatala... najchetniej to bym zagral w Marvel VS Capcom 2 na DC bo zapowiada sie pieknie i w Guilty Gear XX bo to najlepsza bijatyka 2D...nom ale cosh dlugo jeszcze nie zagram ;(  Oprocz streeta to lubialem jeszcze te chodzone bijatyki 2D np. Cadilaci albo jakies inne ktorych tytolow nie pamietam oprocz Punishera(wiem ze w jednej z wypasnyh gierek chodzilo sie kolesiem o ksywie HAGAR... aha i jakas chyba sie nzywala FinalFight ale pewny nie jestem :shaun: )

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 24, 2004, 08:26:54 pm »
eee tam a IMO najlepszy w 2d to jest MK 3 :P

Offline GamePlay

• General
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 25, 2004, 02:09:32 am »
Już tłumaczę co to jest kailera.
Jest to sieć internetowa (tak jak battle.net) do grania w gry z MAME, WinKawaks, Nebula itp. czyli we wszystkie dobre gry automatowe. Ściągasz WinKawaks 1.49, odpalasz go, naciskasz File => Start Netplay. Pokazuje Ci się wtedy lista serverów, ładujesz się na jeden i albo dołączasz do gry albo sam hostujesz grę. Lista gier to wszystkie dostępne na Kawaksie (shackowanym lub nie shackowanym), a śą wśród nich między innymi Street Fighter Alpha/Zero 3 (wolę Zero), Metal Slug, Marvel vs Capcom, Cadillacs n' Dinosours oraz wiele innych. Ostatnio nie gram, bo się zająłem KO :P

Guility Gear X...
Szkoda tylko, że nie ma netplaya. W GGXX można już grać na PCSX2 tylko, że niestety z prędkością 3 f/s <_<