Autor Wątek: BIJATYKI  (Przeczytany 27886 razy)

Offline little

• Wanderer
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 03, 2004, 09:25:10 pm »
A mi sie ostatnio bijatyki na GBA podobają. W szczegulności Flame of Recca i Gulity Gear X.

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 04, 2004, 03:50:50 pm »
Lepsze GGX jest na PC lub DC lub PS2 :) Tamto jest tylko imitacją GGX.
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 04, 2004, 04:03:03 pm »
a jeszcze lepsze GGXX na PS2 ktore wgniata w fotel :devil:  i zjada na sniadanie poprzednie czesci

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline little

• Wanderer
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #43 dnia: Czerwca 10, 2004, 01:21:53 pm »
A ja sobie dzsiaj pograłem w tekkena 3 na moim plejaczku. To jest dopiero bijatyka. Wszystko sie chowa, nawet 4 część.

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #44 dnia: Czerwca 10, 2004, 01:45:05 pm »
przedewszystkim 4 część, bo jest ona jakaś takaś niedorobiona czy cuś :P

Offline little

• Wanderer
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 10, 2004, 02:10:35 pm »
Nom. W 4 pograło się tydzień i już sie znudziło. A w 3 grałem miesiącami i mi sie nie nudziła.  Tekken 3 rlz !!

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 10, 2004, 02:31:31 pm »
Nom. W 4 pograło się tydzień i już sie znudziło.
Dlatego Soul Calibur II jest lepszy. On się NIGDY nie nudzi :D (przynajmniej mi...)
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 10, 2004, 02:58:08 pm »
Solidus - popieram - 100 razy lepszy niż tekkeny czy mortale, jeszcze GG musze spróbować, bo dopuki tego nie zrobie, nie moge mówić że jest najlepszą bijatyką ;)

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #48 dnia: Lipca 05, 2004, 06:36:32 pm »
dołuje mnie gdy czytam jak ktoś pisze że gra w gry na Pleju2 albo na Xboxie bo ja niestety nie mam tych dwóch cudeniek:((
mogłem tylko troche pograć w Doa3, wystarczająco długo aby zakochać się w Christie ktora mówi głosem mojej ukochanej Mitsuishi Kotono  :rolleyes:  och ten głos, mogę go słuchać godzinami

ale za to jestem weteranem salonów gier :) biegałem za młodu na mortale gdy je przywieźli i wałkowałem nonstop jedynke scorpionem- to była gra
potem przyszła dwójka i też scoprion, chociaż ta częśc nie miała już takiej siły jak pierwsza, za nią po chwili trójeczka i może nieco lepsza od dwójki ale już Mortal Kombat nieco był starszy

najlepsza bijatyka kiedykolwiek to chybaduet Mortal Kombat/Street Fighter
z tym że Mortal Kombat powyżej trójki jest już nieudolną kontynuacją, zaś Street Fighter pozostanie najlepszy w dwuwymiarze

po drodze były też wielkie hity jak Virtua Fighter [Kagemaru debeściak:)], Tekken {Baek/Hwoarang- czyli siła TKD] które nadal stoją na podeście jednak czy były one tak wielkie jak dawne mortale?

co do Guilty Geara mam go dobre pare miesięcy grałem po instalacji[aby sprawdzić czy działa] 5 minut i skasowałem, wczoraj znowu nagrałem pomachałem troche wachlarzami tym okularnikiem w bandażach i skasowałem- niestety nic odkrywczego poza niezłą muzą i wkurzającym "Let's enjoy a great show"

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #49 dnia: Lipca 10, 2004, 07:59:46 pm »
Moim zdaniem to najlepszą częścią seri Tekken była trujeczka i oczywiście Tekken tag....co do 4 to spaprali oni trochę kwestie z poruszaniem się postaci,było również troche mało aren i muzy(choć obie rzeczy nie były takie złe)ale chyba nadal wole tekkena3....co dalej to zobaczymy jak spisze sie 5 część.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #50 dnia: Listopada 14, 2004, 10:33:46 pm »
Przenoze dyskusje na inny temat żeby nie było offtopa

buhuhuhuhu to się na śmierć szykujcie śmiertelnicy, bo ja i moja Ling Xiaoyu was wdepczemy w ziemie hjehjehjehjehje

Nono mister bishonen :/  jak ja się zabiore moją kochaną Ling za twoją to nawet niechciej co się będzie z tobą działo wacusiu.... podpowiem:tył,tył 2nogi; przód,2nogi,2nogi -wybicie w góre siakiś ciekawy juggle, dobijam cię do ziemi, przód przód LK żeby ci dać buta na ziemi(ten cios sprawi że będe plecamido ciebie); p,p LK+RK czyli wyskcze w góre i gdy ty będziesz wstawał spadne ci na łeb a tymi zaczniesz robić "minetke", a ja ci zapodam kokosa w łeb i koniec walki... na koniec jeszcze ci tylko pomacham robiąc LK+LP+RP i zaśmieje się słysząc jak Ling się smieje i wymacha pupką i daje rączke na głowe żeby wypatrywać odległego przeciwniki...

Lubimy tę samą postać Tant... chyba się w tobie zakochałem jesteś ideałem mojego mężczyzny i masz podobne zainteresowania...

Ling Xiaoyu ma jakiekolwiek szanse z moim Hwoarangiem, albo Yoshimitsu. Masz PERFECTA w pierwszej rundzie po 5 sekundach, i w drugiej po dwoch.
Hihi no to jak Kakashi bierze Hworanga to ja biore mojego Kinga i reversuje jego nózki... a że u na Kinga nie da się robić chickenów to Hworang dostaje niezłe baty bo oprócz nóg nic nie ma... tylko 2 rączki z których lewa jest krótsza... a na Yoshiego to się weźmie mojego Jin'a czyli moją najbardziej wypaszoną i niebezpieczną postać... z jednej strony łatwo jest osłnoić moje ciosy ale jak już cię trafie i nie zrobisz osłony to masz Juggla do końca energi...

a jak was już chłopcy zleje to się zabiore za Yuz bo jej kiedyś obiecałem że ją zleje w Tekkena ;)

ehh rozmażyłem się i ide zapuścić Tekkena 3 :wub:
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2004, 10:39:26 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #51 dnia: Listopada 14, 2004, 11:06:16 pm »
buehehehehehehehehe ale śmie obśmiałem, jak czytałem te twoje ciosy. Teraz moja kolej

Legenda:
p - przód
t - tył
d - dół
g - góra
ss - side step
O - kółko (chyba RK)
X - krzyżyk (chyba LK)
A - trójkąt (chyba RP)
K - kwadrat (chyba LP)

zaczynamy od p,p,x , czyli kopnięcia z odwóceniem sie do tyłu, po czym od razu robimy O, które przy sprzyjających warunkach wywala przeciwnika w góre, potem td+K, A, A, K, O, X i mamy 5-combo. Potem niszyczymy przeciwika d+X oraz t,t,X, czyli kopanie na ziemi. Potem mamy miliony możliwości... ja lubię wstawić jakiegoś combosa programowego, jak na przykład g+O, K, A, O, O, A, A+K, K, O, A, K, no i oczywiście mój ukochany Phoenix Stance, czyli d+K+A, po którym robimy albo d+K+A albo g+O+O, O, albo d+X+X, O. Pięknie poza tym sprawdza sie throw z Phoenix Stance'a, bo jest razem z przewrotem na bok.

Lubimy tę samą postać Tant... chyba się w tobie zakochałem jesteś ideałem mojego mężczyzny i masz podobne zainteresowania...

eh.. nie... skończył mi sie zaplanowany na dzisiaj zapas elokwencji i nie skomentuję tego.

Hihi no to jak Kakashi bierze Hworanga to ja biore mojego Kinga

a ja na Hwoaranga biorę.... Xiaoyu i wykorzystuję to, że on prawie nie robi niskich ciosów, żeby go zmasakrować w Phoenix Stance. Jak dla mnie najlepsze postacie to podstawowa dziesiątka, z czego kilku ma większy niż iny potencjał. Mówię tu o Xiaoyu, Jin'ie i Lei'u. Lubię sobie czasami pograć Yoshim, bo jest fajny lubię polatać Eddy'm,, bo jest widowiskowy, lubię też zepsuć komuś makijaż Hwoaragiem, bo faktycznie kopać to on umię. Ale ustępują oni przy wspomnianej wcześniej trójce.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #52 dnia: Listopada 14, 2004, 11:51:07 pm »
Dyskusje na temat tekkena kończe bo zrobiłem osobny temat (Wydaje mi sięże tak popularna, dobra i przede wszystkim rozbudowana gra zasługuje na osobny temat...

Game Playa pewnie się cieszy bo jest fanem bijatyk 2D i GGX a w tym miesiącu na Playstation 2 wyszedł Gulity Gear XX-2 i ma nowe postacie i oprócz tego tryb bijatyki chodzonej (czyli takiej jak Cadilaki czy inne produkcje Capcom) i wogóle jest bardziej rozbudowany... z tego co wiem To Guilty Gear X wyszło na PC, GGXX już jednak nie... no ale kto wie może GGXX-2 wyjdzie na PC... raczej mało w to wieże ale pewnie GamePlaya by sie ucieszył... am I right GeePeey?:>

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #53 dnia: Listopada 15, 2004, 10:31:40 am »
Ty mnie chcesz Geepsey na PS2 namówić tym tytułem?
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #54 dnia: Listopada 15, 2004, 12:49:16 pm »
Kurde rozszyfrował mnie :shifty:

a tak na serio to nie bardzo... jakbyś chciał mieć PS2 to byś już na pewno miał bo wiem że cię na to stać więc raczej nie mam poco cię namawiać bo znam twoją postawe co do konsol, chciałem tylko napisać że wyszła kolejna część tej serii... a tak przy okazji to będzie siakaś konwersja na PC? Bo ja PS2 też nie mam a przyznam że na bijatyki chodzone typu Cadilaki czy Fatal Fury w salonach troche kasy wydałem... więc i w nowego Guilty Gear bym pograł...

aha i mała poproawka z mojej strony nowy Gulity Gear to nie GGXX-2 tylko Guilty Gear Isuka
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2004, 12:49:50 pm wysłana przez Gipsi »

Offline koper89

• Soldier
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #55 dnia: Grudnia 11, 2004, 05:09:51 pm »
Ma ktoś może link do gry Bloody Roar 2?? Albo Ehrgeiz

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #56 dnia: Grudnia 11, 2004, 05:14:31 pm »
Nie wydaje mi się aby ktokolwiek miał link do tych gier na http. ze stron internetowych raczej trudno ściągnąć takie gry...

proponuje P2P typu DC++ albo Torrent... szczególnie na torrencie powinieneś łatwo znaleźć... proponuje:
http://torrent.org.pl/

Offline Eligios

• Adventurer
  • *
    • http://
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #57 dnia: Marca 31, 2005, 07:35:47 pm »
Moge kilka wyliczyc kture mi przyjda do głowy
- Tekenn 4 lub 3 ale raczej 3 i nie  moge sie doczekac 5 czesici zobaczymy czy lepsza nisz reszta
-Mortal Combat
- ALesych 2 grałem duzo razy tesz fajne
I to by było na wszystko to co mi pszyszło do głowy .
« Ostatnia zmiana: Marca 31, 2005, 07:36:12 pm wysłana przez Eligios »

A cat's irritation rises in direct
 proportion to her embarrassment
times the amount of human laughter.
  -- Law of Cat Embarrasment

Offline Nemezis

• Soldier
    • http://
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 04, 2005, 11:11:56 pm »
Moge kilka wymienic Bijatyk dla mnie fajnych :
Oczywiscie Mortal Combat
Teken 3
Chyba jusz nic wiecej nie gram .

A mouse trap placed
 on top of your alarm clock wil
 prevent you from rolling over and
going back to sleep.

This life is a test. It is only a test. Had this
 been an actual life, you would have received further instructions as to what to do and where to go.

Im więcej wybitych zębów tym większa swoboda języka.

Offline qiax

• General
  • God
BIJATYKI AGAIN
« Odpowiedź #59 dnia: Stycznia 23, 2006, 04:52:31 am »
Guilty Gear X i XX: Midniht Carnival są naprawdę świetnymi grami. Postacie takie jak Sol <w końcu ktoś, kto ma to wszystko gdzieś i co najwaznijesze: lubi rocka>, czy słodka, wrażliwa kucharka Jam Kuradoberi, są wprost idealnie wpasowane w całe to szalone towarzystwo. Oczywiście, nie można zapominać o Justice Boy - Ky Kyske <którym osobiscie najlpeiej mi się grało poprzez stosowanie trzech podstawowych ciosów, dzięki którymi można przejść cała grę bez mrugnięcia okiem<, czy I-No < ach, czerowny lateks - w końcu nie szary, a jakie nogi i ten pieprzyk na policzku... sweet>, no, ale co tam. Najlepsze w tej grze to szybka akcja i jeszcze raz szybka akcja - żadne upierdliwe combosy w stylu Street Fightera, czy Mortal Kocmat <nie znaczy to, ze ich nie ma, po prostu nie chciałeś, nie musiałeś, ale nawet przez przypadek coś ciekawego zawsze się udało zrobić - jak przytrzymanie kolesia w powietrzu>. No i ta silna stylistyka na anime. Do dzisiaj się zachodzę w głowę, czemu nikt nie wpadł na pomysł nakręcenia całej serii, poza tam parominutowym raczej trailerem <zajebistym>. Albo muzyka - szybka, rockowa, aż się chjciało doj***ć przeciwnikowi, aż chciało mu się zasadzić Destryda.

Aż się dziwię, ze nikt o tym nie wspomniał...
W najnowszym numerze magazynu Click! - pełna <pełna> wersja doskonałej gry dla każdego - GUILTY GEAR XX - RELOAD. Zarówno w wersji CD, jak i DVD. I za jakże marne pieniądze. Oczywiście, od razu zakupiłem tenże egzemplarz, przetestowałem i wiem, za co lubię tę serię. Trochę szkoda, że Isuka nie została skonwertowana, ale cóż, nie mozna mieć wszystkiego.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 23, 2006, 09:38:05 pm wysłana przez White_wizard »