Co myślicie o nowej konsoli ?
Jest zajebista ale brakuje jeszcze paru gier by zostać uber zajebistą.
mogę mieć za 820 zł wersje wifi + 3g little big planet i karte 8GB ale czy na pewno warto?
Jak masz opcję to olej wersję 3G i poszukaj samej WiFi z grami. 8GB to absolutne minimum, skłaniałbym się ku 16GB mimo wszystko. Jak poszukasz to kupisz używaną za 600 zł, a nówkę w zestawach za ok 800 zł.
Mam nadzieje że niedługo już wejdą takie tytuły jak Patapony, loco roco, Persona, GOW, KH, podobne również do Mana Khemia: Alchemists, nie pogardziłbym jakąś odświeżoną wersją FF Tactic itd itd.
Zapomnij na razie. Jedynie co to pojawi się w lutym Persona 4: Golden. Ale możesz te gry łyknąć w wersji na PSP z PlayStation Store. Wyglądają i działają lepiej na Vicie niż na PSP.
ylko obawiam się bo kupiłbym z dwie gry ale słyszałem że są takie blokady na store że jak gra się po kimś nie można zdobywać Trofei a ja chętnie wymieniałbym się grami przez rózne portale bo ciężko u mnie z kasą , a zawsze taki fajniejszy smaczek zdobywanie "achievementów "
Bulszyt. Kupując pudełkową wersję używki nie ma żadnej blokady trofeów bo te zapisują się na konsoli, nie na karcie. Podobnie jak zapisy i inne bajery. Blokada jest ale dotyczy konta. Możesz mieć jedno konto na jednej karcie, bo tak jest przypisane. Jeśli chcesz drugie konto na konsoli to albo formatujesz całość i resetujesz konsolę, albo kupujesz 2 kartę.
Chociaż z drugiej strony Sony ma już coraz bardziej udostępniać graczą rynek cyfrowej dystrybucji a gry mają schodzić do cen 50 zł dla stałych członków i "pobieraczy" PS Store
Pierwsze słyszę.
Vicie trzeba dać szansę. Na świecie jest ledwo ponad rok a ludzie oczekują, że otrzymają miliony świetnych gier. To co jest teraz śmiało wystarczy by cieszyć się konsolą jak głupi.