Marv - Dobrze zastanów się nad swoją odpowiedzią teraz.
Reaver - Kostka fajna, ale nic ona nie zmienia. Optymalnie by było, gdyby rzucać kostką można było za pomocą jakiegoś zewnętrznego skryptu obsługiwanego przez forum, które po naciśnięciu klawisza generowałoby rzut i zapisywało jego wynik w jakiejś bazie, bez możliwości zmiany wyniku. Wtedy wszyscy byliby szczęśliwi, bo byłoby to najuczciwsze i najfajniejsze. Moje rzucanie kostką nie różni się od tej twojej aplikacji niczym specjalnie - wynik i jednego i drugiego można podważyć, na upartego.
Jeszcze raz wyjaśniam, że po to właśnie jestem MG, żeby gra była fair. Nie ma innego rozwiązania, które byłoby fair. Instytucję MG można posądzać o oszukiwanie nawet w RPG'ach książkowych, no ale nikt tego nie robi, bo wiadomo, że zadaniem MG (a przynajmniej dobrego MG, jak ja) nie jest naginanie zasad na korzyść kogokolwiek, tylko nadzorowanie rozgrywki.
A nawet jakbym bardzo chciał oszukiwać, to nie macie jak mi tego udowodnić, więc lepiej, żebyś sobie nad tym głowy nie łamał Marv hehehe. Przynajmniej wiadomo, że nikt poza mną nie ma możliwości hakowania systemu hehe.
BTW. Chcę, żebyście się trochę rozbiegli po krainie, zanim zaczniecie się bić na dobre, więc przez pierwsze trzy kolejki nie będzie atakowania się nawzajem. Radzę szybko wchodzić do Krainy Środkowej, bo mamy taki tłok, że zara się pewnie obszary do badania skończą heh.