Kolega Reaver nie umie liczyć, bo znalazłem na liście błąd. Ja mam 8 punktów za tą rundę (3+2+3), a nie 10. Razem mam więc 19 (6+4+9). Oznacza to, że ja mam 16 punktów globalnych, a Yuzu wysuwa się na drugie miejsce i ma 12.
Napisałem, choć mi to nie na rękę dlatego, żeby nikt nie mówił potem, że was pokonałem nieuczciwie. No i każdy moment jest dobry, żeby pokazać jakim się jest nerdem.
Przy okazji, te punkty karne odejmujesz od głosów? Byłem pewien, że tracone są punkty globalne. Głosy są przecież nic nie warte w tej konwencji.
Myślałem nad tym, żeby trochę wymusić noszenie, ale pozostawię wybór uczestnikom.
Wiecie, zawsze można to rozwiązać mniej pokojowo <Tant skupia moc i recytuje zaklęcie>... ... no i już. Marv nosi mojego ava. Smogowi się upiekło w tej serii, bo jego ava robił Growl.
Nie no, ale serio, noszenie ava jest istotnym elementem zabawy, bo tak mamy okazję lepiej ocenić który av do kogo jak pasuje. Mamy okazję zobaczyć go tam, gdzie według założenia być powinien, sprawdzić jego "działanie w akcji", a tak tylko widzimy je w topicu. Nie noszenie ava powinno być karane stratami punktowymi, no bo jak się bawimy, to wszyscy na tych samych zasadach i z równymi szansami. Robimy je w końcu DLA osób, a nie tak sobie. Nie noszenie robionych avów jest bez sensu i psuje zabawę.