ja Ciebie tez misiu ;p
dwa najbardziej nietrafione avy rundy - Marv (kermit?! toz to nie disney) i Reav (nic lepsego jak jakas tam okładka w dodatku w kiepskiej jakosci, nie bylo....?)
Marv chciał chyba dać Glennowi żabę, vide Chrono Trigger. Kermit faktycznie Disney'a nie jest, ale mam silne wrażenie, że ta marka należy do Buena Vista, więc w sumie to nie błąd. Na tej samej zasadzie można by teraz dać komuś avatar z Larą Croft w kategorii "Gry Square Enix'u". Mógł co prawda zgoogle'ować trochę, to by się dowiedział, że Disney Pictures tworzy właśnie (albo nawet już stworzył), kreskówkę zwącą się "The Princess and the Frog", i grafiki bohaterów są bez problemu dostępne w Internetach. Nie musiał tak daleko sięgać.
Mnie szczególnie zdenerwował avatar, który dostałem ja. Nie dość, że jest tragicznej jakości, nie dość, że bohatera trudno ze mną zidentyfikować (przynajmniej takie mam wrażenie), to link kieruje bezpośrednio do strony Disney Pictures, do jakiejś iśniej galerii avatarów, co dowodzi, że Spec (Wraith) nie włożył absolutnie żadnego wysiłku w "stworzenie" go dla mnie. Skoro już korzystał z gotowca, to mógł przynajmniej wyczyścić te pikselowe chmurki. Na szczęście, teraz ja mu avatar robię, więc się jakoś odpłacę hehe...