Ja czasem zupełnie z nudów odpalam sobie ps'a a w nim gow2 i pierwszy bosik na tytanie i lecimy. Ostatnio ukończyłem wszystkie części na psp i duch sparty jest fajną częścią ale ten dubbing nawet spoko ale sam głos Lindy nie wystarczy by podkreślić harakter
Kratosa (mogi go czymś wzmocnić)
EDIT:
Polski dubbing jest żałosny. Linda nic a nic nie oddaje oryginalnego klimatu Kratosa. A co jest bardziej żałosne? Flegmatyczny Zeus, którego głos w dwójce budził we mnie respekt i powodował ciary na plecach. W polskiej wersji nie ma nawet tej ,,klasycznej chrypki", z którą zawsze kojarzyła mi się ta postać.
Dobrze powiedziane
DarkAura16, mnie dubbing kłóci się jeszcze w takiej grze, gdzie pewien "kościelny" spotkał jakiegoś "księcia".
BTW: Ograłem ostatnio ponownie PSP-kowe części Boga Wojny, i muszę powiedzieć, że pomimo iż są one krótkie to i tak lepiej wypadają niż "trójeczka". Ogólne zestawienie to pierwsze 2 części gry na miejscu pierwszym, za nimi 2 kolejne na PSP-ka, a na końcu zaś jest God of War III. "Trójeczka" niby wszystko lepiej, więcej i brutalniej to jednak nie maskuje już tak "odtwórczości", albo "przejadła" mi się już ta konwencja... sam już nie wiem.
Samo "Wstąpienie", to jeśli nie zmienią mitologii, tylko pogrzebią jeszcze w greckiej, może przyniesie jakąś nutkę świeżości...
Wcześniej chyba zbyt krytycznie podszedłem do tego tytułu, a rzeczona "kooperacja" faktycznie mogłaby zaowocować nowymi pokładami zabawy... Oby kolejna część God of War'a zaskoczyła mnie pozytywnie.