Napiszę krok po kroku jak zdobyć Barheim Key:
By zdobyć klucz musisz zacząć od ubiciaw Mark Hunt Cactioida i zdobycia Cactus Flower key.pomów z Danto w Easterland.Idź do South bank Village i pogadaj z kobitą.Dostaniesz Bundle of Needles.Wyjdź i wejdź do wioski i idź do Tchigiri (o ile pamiętam mały chłopiec).Udaj się do North bank Village.Na miejscu pogadaj z Ruksel.Wróć do South Bank i pomów z żoną Danto.Idź na tyły jego domu, by znaleść przedmiot.Idź z Tchigiri do północnej wioski.po wydarzeniach wróć do North Bank Village i porozmawiaj z żoną Danto.Następnie idź na brzeg (w tej lokacji) a w płyciźnie znajdziesz "mysterius glints" (będzie błyszczeć), które są muszelkami.Powróć z nimi do żonki Danto, a ta wysle Cię z kolei do Easterland do swego męża Danto.Potrzebny przedmiot znajdziesz w skrzyni (na obszarze gdzie jest Danto).Wracaj z fiołką Nabralim do żony, a następnie udaj się do obszaru Broken Sands na północy.Masz tam znaleść krzak z białymi liśćmi (prościzna)Zbierz owe Valeblossom Dew i powróć do kobiety.Jesli masz Great Serpentskin ,to również podaruj go kobiecie.Wyjź i wejdź do wioski dwa razy ,a następnie pogadaj z żoną Danto.Pomów z nią jeszcze raz (jak nie będzie chciała dać przedmiotu to wyhdź i wejdź jeszcze raz).Osiobiście myślałem że w Barheim Passage znajdę coś lepszego ale co tam ważne,że quest wypełniony.
Opis zdobycia prezedmiotu przepisałem z pewnej gazety (ja z tym opisem zdobyłem owy klucz).
Życzę powodzenia.