Do końca miałem cichą nadzieję, że ktoś się jeszcze dzisiaj obudzi i przysle mi jakieś głosy, ale cóż, muszę zadecydować na tym com żem dostał:
Niniejszym odpada: jak to G-1 opisał, długo utrzymywał się na powierzchni, ale ostatecznie nabrał za dużo wody i poleciał na dno. Z finałem żegna się:
Dark_CloudA więc pora rozpocząć to na co wszyscy czekali, czyli:
FINAL ROUND
Spójrzwy na szcześliwą trójkę:
Lubi Tifę z final Fantasy VII i często ją nosi. Została wybrana przez forumowiczów jako Najbardziej Modna Forumowiczka (czy jakoś tak) roku 2006. Czy ten tytuł wywalczy dla niej zwycięstwo, it's:
YuzurihaJest zastępcą redaktora i ciężko pracuje, tagując wysyłane do niego przez redaktorów artykuły, by mogły ukazać na stronie. Lubi Legend of Mana, Final Fantasy Tactic i serię Front Mission, ale wszyscy znają go jako Long Haired Bishonen. To nasz Kuja, it's
TantalusTak jak prowadzący, darzy wielką sympatia serię Kingdom Hearts i nieraz wrzuca avy z tejże gry. Cierpi na rozdwojenie jaźni, ale mogłem dopuścić tylko jednego, ale i tak gra za dwóch. Say hello to
White_WizardCałą trójkę rozlokowałem następująco:
White_Wizard dla Yuzuriha
Yuzuriha dla Tantalus
Tantalus dla White_Wizard.
Zaś obowiązującą kategorią jest:
Frestyle - czyli wszystkie chwyty dozwolone, każdy av możliwy, z każdej kategorii.
Jako że to finał, daję 2 tygodnie na odnalezienie odpowiedniego ava, czyli wszystko roztrzygnie się:
31.III.2007, lub do momentu, gdy na privie dostanę 3 piękne avy.
Pozostaje mi życzyć powodzenia.
trzeba było Smoga od gówna znów wyzwać ;/ (ja pierdole ;/) - MusiolNie użyłem żadnego słowa na G, a jedynie poruwnywałem do topiciela. Najmocniej przepraszam, jeśli kogoś uraziłem - Reaver