Autor Wątek: AvEx ogłoszenia  (Przeczytany 13424 razy)

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
AvEx ogłoszenia
« dnia: Listopada 15, 2006, 07:45:34 pm »
W tym topicu będę zamieszczać ogłoszenia związane z Projektem AvEx. Czyli przydziały par, avatary, warny, kto odpada itp. Wszelkie inne opinie, propozycje, czy oceny zamieszczonych avów, itp. pozostają w Avatar Exchage na Offtopic.
« Ostatnia zmiana: Marca 28, 2011, 06:53:52 am wysłana przez Tantalus »
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
AvEx ogłoszenia
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 15, 2006, 11:17:14 pm »
Mimo iż Wizard otarł się o Warna, wszyscy uwineli się w deadline. Dość gadania, pora oglądania. Oto co otrzymałe w Rundzie pierwszej:

Kategoria: Manga & Anime

Agrias dla Dark_Cloud

Dark_Cloud dla White Wizard

G-1 dla Musiolik

Glenn dla G-1

Musiolik dla Glenn

Tamaya dla Zenny

Tantalus dla Tamaya

The_Reaver dla Tantalus

White_Wizard dla Agrias

Zenny dla The_Reaver

Prosiłbym, żeby każdy nosił ava przez chocairz tydzień. Nie będę nikogo karał, jesli nie ustawi swojego, ale straci na tym duch zabawy.
Jeśli już się naoglądacie, to pora głosować. Głosy wysyłacie mi na priva, wybierając trzech najgorsszych,przydzielając im punkty od 1 do 3 (zależnie który się wam najmniej podobał). Głosowanie trwa tydzień. Wtedy urny są zamykane, a specjalna komisja w składzie: Ja, Monitor, Klawiatura i Mysz przeliczą głosy i wystawią werdykt, czyli kto odpadnie. Ostateczny termin 22.XI 2006, do Godziny 24.
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2006, 11:31:11 pm wysłana przez Tantalus »
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
AvEx ogłoszenia
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 21, 2006, 09:29:55 am »
Spodziewam się się, że więksość, tak i ja, niecierpliwie czeka na drugą rundę. Może pewnie niektórzy mnie sfakają, że przerywam głosowanie przed czasem, ale ponieważ głosowali wszyscy uczestnicy pierwszej tury, a systuacja najgorszej zawodniczki jest tak beznadziejna, że musiało by głosować całe forum, co jest mało prawdopodobne, by wyszła z dołka. A więc w pierwszej rundzie odpada:

Agrias 5864
W połowie drogi za nią Smogu, a na trzecim (od końca) miejscu Zenny. Reszta stawki daleko z przodu. Dziękujemy wszystkim za nadesłane SMS. Dochód zostanie przekazany na pomoc w zwalczaniu nudy waszego prowadzącego.

A więc zaczynamy Rundę 2, w której to do gry dochodzi Yuzuriha. Karty przemówiły w ten sposób:

G-1 dla Dark_Cloud
Yuzuriha dla Zenny
Tamaya dla Tantalus
The_Reaver dla Glenn
Tantalus dla Yuzuriha
Dark_Cloud dla Tamaya
Glenn dla Musiolik
Zenny dla White_Wizard
White_Wizard dla G-1
Musiolik dla The_Reaver

A kategorią jest:

jrock i azjaci
Czyli żywioł Gipsiego (który akurat nie gra)

Deadline ustawiam na 29.XI.2006. Avatary wysyłacie mi na priva. Naturalnie im szybciej dostanę, tym wcześniej zamieszczę.
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
AvEx ogłoszenia
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 30, 2006, 07:13:11 pm »
Chciałem zrobić to we wtorek, ale pomyliłem daty i zamiast 28 strzeliłem 29. Na zmianę trochę za późno, ale tak czy siak White_Wizard nie dostarczył na czas i dostaje pierwszego Warna. Licznik dziś w końcu dobił 10 i z tej okazji, zamieszczam dziesiątkę rundy drugiej:

Dark_Cloud dla Tamaya

G-1 dla Dark_Cloud

Glenn dla Musiolik

Musiolik dla The_Reaver

Tamaya dla Tantalus

Tantalus dla Yuzuriha

The_Reaver dla Glenn

White_Wizard dla G-1

Yuzuriha dla Zenny

Zenny dal White_Wizard

Mi trudno się ocenia jak wypadła cała runda, gdyż średnio widzę ludzkie twarze w avach. Powiem jedynie, ze jest dobrze, a avy ocennię odzielnie w odpowiednim do tego topicu.
Otwieram więc głosowanie. Głosy wysyłamy na 3 NAJGORSZYCH i prosiłbym, by nie wysyłać w stylu "pierwszy, drugi, trzeci". Łatwiej mi się odtrzytuje punktację w stylu "3pkt dla, 2pkt dla, 1pkt dla" Głosujemy do 7.XII.06, lub do momentu, gdy otrzymam głosy od wszystkich zawodników.  
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
AvEx ogłoszenia
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 07, 2006, 02:48:12 pm »
Kto zagłosował, to zagłosował, a kto jest zbyt leniwy, by otworzyć do mnie priva i wybrać trójkę najgorszych kandydatów, to ma problem. Tak czy siak, zamykam głosowanie.
A odpada nasz przyszły mistrz Photoklopa, któremu nie pomógł Jet Li. Say Goodbye to:
Glenn
W połowie drogi za nim (a raczej przed) Zenny.

Pora zacząć Rundę 3. Karty wylosowały następujące pary:

Dark_Cloud dla Musiolik
White_Wizard dla Tamaya
Yuzuriha dla Tantalus
Tamaya dla The_Reaver
The_Reaver dla Yuzuriha
Tantalus dla Zenny
G-1 dla White_Wizard
Zenny dla Dark_Cloud
Musiolik dla G-1

A kategorią jest: Jako, że Święta za rogiem (choć pogoda na to nie wskazuje) to przyjmuję od dzisiaj Avy świąteczne. Czyli wszystko związane z Choinką, szopką, prezentami, czy Mikołaju.
Deadline ustawiam na 14.XII. 06.
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
AvEx ogłoszenia
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 07, 2006, 09:06:34 pm »
Niestety sprawy się trochę skąplikowały. Yuzuriha oznajmiła (przez Tanta), że straciła stały dostęp do internetu. Przez to musiała się wycofać z AvExa (i Turnieju Tytanów). Przez to, że musiałbym robić dla Tanta drugi raz z rzędu, zostałem zmuszony ponownie rozlosować pary. Oto jak wyglądają:

White_Wizard dla Tantalus
The_Reaver dla Tamaya
Dark_Cloud dla Zenny
G-1 dla The_Reaver
Tantalus dla Dark_Cloud
Tamaya dla G-1
Musiolik dla White_Wizard
Zenny dla Musiolik

Wciąż obowiązuje kategoria Świateczna (Mikołaj, Wigilia itp.), a Deadline zostaje bez Zmian, czyli 14.XII.06
« Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2006, 09:35:12 pm wysłana przez The_Reaver »
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
AvEx ogłoszenia
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 10, 2006, 09:58:48 am »
Sam doznałem na swej skórze jak denerwujący potrafi być rodzina, ale cóż nie wybiera się jej. Yuz wraca do gry większością głosów. Niniejszym wraca wcześniejsze ustawienie par. Dla przypomnienia:

Dark_Cloud dla Musiolik
White_Wizard dla Tamaya
Yuzuriha dla Tantalus
Tamaya dla The_Reaver
The_Reaver dla Yuzuriha
Tantalus dla Zenny
G-1 dla White_Wizard
Zenny dla Dark_Cloud
Musiolik dla G-1

Przedłużam też Deadline na wigilię, czyli 17.XII.

Edit: Znowu źle spojrzałem na kalendarz. Sorry bout that.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2006, 10:15:25 am wysłana przez The_Reaver »
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
Odp: AvEx ogłoszenia
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 18, 2006, 11:59:38 am »
Najpierw było małe zamieszanie, spowodowane chwilową stratą dostępu do sieci przez Yuz (tylko kochać rodziców), przez co musiałem dwukrotnie rozlosować pary. Naszczęsćie powróciła wersja pierwotna, a Yuz jest dalej z nami (oby na dłużej). Potem przez świąteczną gorączkę (lub inny powód, znany zamym avatarowiczom) prawie cała stawka nadesłała mi avy w ostatni dzień Deadlinu. Naszczęście nikt nie otrzymał odemnie Warna (chociarz G-1 tedwo się o niego otarł). Tak czy siak, oto nasza szczęśliwa dziewiątka:

Dark_Cloud dla Musiolik

Musiolik dla G-1

G-1 dla White_Wizard

The_Reaver dla Yuzuriha

Tamaya dla The_Reaver

Tantalus dla Zenny

White_Wizard dla Tamaya

Yuzuriha dla Tantalus

Zenny dla Dark_Cloud

By nie psuć nikomu świątecznego humoru, Deadline na głosowanie ustawiam na 27.XII.2006
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 28, 2006, 10:46:06 am »
Tym razem walka o nie odpadnięcia była zawzięta. kadydatów było 3. Do samego końca nie było wiadomo kto w końcu odpadnie. Raz jeden był górą, innym razem drugi, a chwilami był remis. Ale teraz zostały zamknięte lokale wyborcze, głosy podliczone i niniejszym ogłoszę werdykt sędziów:

Z Avatar Exchange odpada, różnicą jednego głosu, uczestnik, którego Avatary zaliczyły u mnie mnóstwo dziesiątek, drugi zastępca Naczelnego:
Musiolik
Na drugim miejscu uklasowała się Tamaya
A tuż za nią Yuzuriha.

Niniejszym otwieram Rundę 4

White_Wizard dla The_Reaver
Tantalus dla G-1
The_Reaver dla Tamaya
Dark_Cloud dla Yuzuriha
G-1 dla Zenny
Zenny dla Tantalus
Yuzuriha dla White_Wizard
Tamaya dla Dark_Cloud

W tej rundzie obowiązuje kategoria: Fantasy - czyli smoki, elfy, krasnoludy, magia itp.
Deadline ustawiam na 4.I.2007
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 05, 2007, 07:21:30 pm »
Tym razem trafił się zapominalski, którego Warnem ukarać musiałem (Rules, are Rules). Naszczęście spóżnienie nie trwało dłuzęj niż godzinę, więc mogę wystawić na widok publiczny, co trafiło mi do skrzynki:

White_Wizard dla The_Reaver

Tantalus dla G-1

The_Reaver dla Tamaya

Dark_Cloud dla Yuzuriha

G-1 dla Zenny

Zenny dla Tantalus

Tamaya dla Dark_Cloud

Powiem, iż tym razem spisaliście się świetnie, że aż sam nie wiem kogo wybierać. Głosowanie będzie trwać do 12. I. 2007.
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 13, 2007, 10:23:09 am »
Mimo tak dobrej rundy, nie było tak zaciętej walki, jak w poprzedniej walce. Już na samym początku wysunał się potencjalny zawodnik do odpadnięcia, mimo iż pod koniec dwujka niechętnych prubowała do podgonić. Trochę martwi mnie frekwencja głosujących, bo w tej rundzie dostałem głosy od 7 osób, a wcześniej głosowała przynajmniej 10. Ale przedłużać nie będę. Koniec i bomba, kto nie głosował ten trąba.

Dzisiejszym odpada ucześnik, który nie musi się już śpieszyć z naprawą kompa, by na czas przysłać ava. Sya goodbye tooooooooooooooooooooooo:
G-1
Tuż za nim doganiali Dark_Cloud i The_Reaver.

Niniejszym zbliżamy się do półmetka i tym samym rundy 5
Tym razem karty wskazały:

Zenny dla Tamaya
The_Reaver dla Zenny
Yuzuriha dla Dark_Cloud
Tantalus dla White_Wizard
Dark_Cloud dla The_Reaver
Tamaya dla Yuzuriha

By uniknąć pytań: tak wiem, że Tantalus robią avy dla siebie na wzajem. Niestety jest mi coraz trudniej wychwycić pary, które dla siebie nie robiły i możliwe, że w najbliższym czasie będę musiał powtarzać wcześniejsze pary.

A kategorią jest: Zwierzęta, czyli cokolwiek związanego z głównymi bohaterami filmów dokumentalnych i programu Animal Planet.
Na prośbę Tantalusa ogłaszam, że maksymalny limit wielkości avów wynosi 150x150 pikseli. Postarajcie się wysyłać avy mieszczące się w tym limicie.
Na avy czekam do 20.I.2007
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 21, 2007, 10:27:21 am »
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-wau-wau-wau-wau-wauuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Oto naczelny wilczur wzywa swe stado. Trochę pod koniec bałem się, że dwójka nie zdąży, ale akurat wszystko jest na czas (eh te wyjazdy, eh ta szkoła). Nasze zwierzątka oceniam dobrze, chociarz dwóch od dwóch dostałem prawie tak samo wyglądające avy (prawie robi wielką różnicę), a najciekawsze jest to, iż robili avy dla siebie nawzajem. Bez zbędnych ceregieli: oto szczęśliwa siódemka:

Dark_Cloud dla The_Reaver

Tamaya dla Yuzuriha

The_Reaver dla Zenny

Yuzuriha dla Dark_Cloud

Zenny dla Tamaya

Oto mija połowa zabawy. Jeśli wszystko pójdzie gładko, to wszystko zakończy sie za 9 tygodni. Głosowanie będzie trwać do 28.I.2007.
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 29, 2007, 11:04:23 am »
Poniedziałek 29 Stycznia 2007. Spodziewałem się jakiś ruch w nasyłaniu do mnie głosów, a otrzymałem tylko 7 głosów. Dobrze, że przewyższa to regulaminowe 50% procent. Głosowanie zakończone, kto nie głosował, ten niech się wypcha. Niniejszym ogłaszam, iż dzisiaj odpada:
Zawodnik, którego nie sprawiedliwie usunołem z powodu pogłoski. Tym razem odpada wynikiem większości głosów. Say Goodbye too:

Zenny
Zaś tuż za nim z różnicą głosu goniła Yuzuriha.

A więc otwieram rundę 6.

Karty, a raczej ja, wskazały następujące pary:

Tamaya dla White_Wizard
Tantalus dla The_Reaver
White_Wizard dla Yuzuriha
The_Reaver dla Dark_Cloud
Dark_Cloud dla Tantalus
Yuzuriha dla Tamaya

To ostatnia runda, w której nie powtarza się żadna para z wcześniejszych rund. Od następnej rundy zaczną się przymusowe powtórki.
A kategorią tym razem jest: Cosplay, czyli nastolatki (i ludzie starsi) przebierają się za postacie z gier wideo (nie koniecznie RPG).
Na avy czekam do 5.II.2007. Przypominam o obowiązującym limicie 150x150 pikseli.
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 06, 2007, 09:44:31 am »
Tym razem żadnych przygód, czy dziwacznych powtórzeń. Rundę uważam za dość łatwą na dopasowanie pod każdego usera (jak się zna jego uwielbienia), a wyszła jako-tako dobrze. To wszystko zależy, czy ktoś lubi mić prawdziwych ludzi na avie.

Dark_Cloud dla Tantalus

Tamaya dla White_Wizard

Tantalus dla The_Reaver

The_Reaver dla Dark_Cloud

Yuzuriha dla Tamaya

Standardowy tydzień na głosowanie, czyli czekam do: 13.II.2007
Dla kogo ten trzynasty okaże się pechowy, wkrótce się okaże.
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 14, 2007, 10:37:36 am »
Martwi mnie bardzo powoli spdająca frekwencja w głosowaniu. Na szczeście zagłosowali wszyscy, którzy biorą/brali udział w aktualnej rundzie. A reszta, skoro myśli, że jak nie bierze udziału, to ich głosowanie nie dotyczy, mam ich serdecznie gdzieś. Chociarz przydało by się więcej głosujących, bo trochę dziwnie będzie wyglądać, jak w finale będą głosować miedzy sobą finaliści.

A z dalszego współzawodnicwa odpada, nasza przesłodziutka "maskoteczka":

Tamaya
Za nią na drugim miejscu uklasował się Dark_Cloud, a jeszcze dalej your's truly Reaver.

Rozpoczynam więc rundę 7
Kto jeszcze mógł, ten dostał nie powtarzaną parę, zaś reszta nie ma wyboru.

The_Reaver dla White_Wizard
Yuzuriha dla The_Reaver
Tantalus dla Dark_Cloud
Dark_Cloud dla Yuzuriha

A kategorią jest Muzyka, uprzedzam iż do kategorii nie wchodzą Japońscy wykonawcy.

Na avy czekam do : 21.II.2007
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 21, 2007, 10:09:32 pm »
Kolejna runda bez niespodzianek. Chociarz samą kategorię uważam za trochę lipną (choć są w kolejce jeszcze lipniejsze), stąd też avy wypadły tak sobie.

Dark_Cloud dla Yuzuriha

Tantalus dla Dark_Cloud

The_Reaver dla White_Wizard

Yuzuriha dla The_Reaver

Co do głosowania, nastąpiła zmiana formy ze względu na niewielką już ilość uczestników i trudności w wyborze. Teraz nie wysyłacie mi tylko trzech, ale imiona wszystkich uczestników, ustawioając ich w kolumnie od najlepszego (góra) do najgorszego (dół). Mam jedynie nadzieję, że frekwencja zwiększy się i otrzymam głosy od więcej niz 5 osób.
Głosowanie trwać będzie do : 28.II.07
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 01, 2007, 10:33:08 am »
Nowe zasady głosowania i równie średnia frekwencja. Choć sam przebieg był cały czas pod znakiem zapytania. Ale bez owijania w bawełnę ogłaszam, że odpada ... prowadzący, czyli ja:

The_Reaver
O włos (bardzo krótki włos), a na moim miejscu byłby Tant a po nim Yuz.

A więc pozostała mi honorowa rola pilnowania porządku przebiegu. Dziękuję wszystkim za głosy (chlip) i rozpoczynam przedostatnią rundę 8.

White_Wizard dla Dark_Cloud
Dark_Cloud dla Tantalus
Tantalus dla Yuzuriha

A obowiązującą kategorią jest: Czerń i Biel, czyli dowolny av, pokolorowany w tonacji Czarno-Białej.

Na avy czekam do 8.III.2007
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 09, 2007, 10:17:06 am »
Zostało ich czterech. Czterech dobrych, złych i brzydkich. Ale z tej czwórki do finału wejdzie tylko trzech, czy matematycznie jest o jednego za dużo. Więc trza coś zrobić z tym fantem, ale najpierw avy:

White_Wizard dla Dark_Cloud

Dark_Cloud dla Tantalus

Tantalus dla Yuzuriha

Głosowanie obowiązuje na zasadach z wcześniejszej rundy, czyli wysyłacie mi imiona czałej czwórki, ustawiając ich od najlepszego do najgorszego (z góry na dół).
Na głosy czekam do 16.III.07. To juz ostatnie głosowanie na najgorszego.
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 17, 2007, 10:47:35 pm »
Do końca miałem cichą nadzieję, że ktoś się jeszcze dzisiaj obudzi i przysle mi jakieś głosy, ale cóż, muszę zadecydować na tym com żem dostał:

Niniejszym odpada: jak to G-1 opisał, długo utrzymywał się na powierzchni, ale ostatecznie nabrał za dużo wody i poleciał na dno. Z finałem żegna się:

Dark_Cloud

A więc pora rozpocząć to na co wszyscy czekali, czyli:
FINAL ROUND
Spójrzwy na szcześliwą trójkę:

Lubi Tifę z final Fantasy VII i często ją nosi. Została wybrana przez forumowiczów jako Najbardziej Modna Forumowiczka (czy jakoś tak) roku 2006. Czy ten tytuł wywalczy dla niej zwycięstwo, it's: Yuzuriha

Jest zastępcą redaktora i ciężko pracuje, tagując wysyłane do niego przez redaktorów artykuły, by mogły ukazać na stronie. Lubi Legend of Mana, Final Fantasy Tactic i serię Front Mission, ale wszyscy znają go jako Long Haired Bishonen. To nasz Kuja, it's Tantalus

Tak jak prowadzący, darzy wielką sympatia serię Kingdom Hearts i  nieraz wrzuca avy z tejże gry. Cierpi na rozdwojenie jaźni, ale mogłem dopuścić tylko jednego, ale i tak gra za dwóch. Say hello to White_Wizard

Całą trójkę rozlokowałem następująco:

Yuzuriha dla Tantalus
Tantalus dla White_Wizard.

Zaś obowiązującą kategorią jest: Frestyle - czyli wszystkie chwyty dozwolone, każdy av możliwy, z każdej kategorii.
Jako że to finał, daję 2 tygodnie na odnalezienie odpowiedniego ava, czyli wszystko roztrzygnie się: 31.III.2007, lub do momentu, gdy na privie dostanę 3 piękne avy.
Pozostaje mi życzyć powodzenia.

trzeba było Smoga od gówna znów wyzwać ;/ (ja pierdole ;/) - Musiol

Nie użyłem żadnego słowa na G, a jedynie poruwnywałem do topiciela. Najmocniej przepraszam, jeśli kogoś uraziłem - Reaver
« Ostatnia zmiana: Marca 30, 2007, 08:48:56 pm wysłana przez The_Reaver »
I'm in Space!

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 31, 2007, 10:36:10 pm »
2 długie tygodnie upłynęły i oto otrzymałem 3 gorące linki z 3 gorącymi avami. Gorące, gdyż od nich zależy kto wygra, kto przegra, a kto ma wogóle pecha. Dobra, dość tych Ceregieli, oto 3 ostatnie avy w tym turnieju:

Yuzuriha dla Tantalus

Po raz ostatni przypominam zasady głosowania. Wysyłacie do mnie imiona całej trujki, wyróżniając kto wysłał lepszego ava, a kto najgorszego (z góry na dół). Jedyną różnicą jest fakt, że tym razem patrzę na najlepszego, nie na najgorszego. Czas daję standardowy, czyli tydzień, a co za tym idzie, zwycięzce ogłoszę w Wielkanoc. A więc czekam na głosy do 8.IV.2007, kiedy to podczas specjalnej gali nagrodzę zwycięzcę ... osobistymi gratulacjami (myślałem, że będzie tytuł pod avem, ale skoro może teraz sobie robić każdy).
I'm in Space!