THE GAMES, LADIES AND GENTLEMAN, ARE BACK.
Oto rozpoczynam Avatar Exchange 2 (AvEx 2).
Zasady bez zmian. Na poczatku każdej rundy losuję kategorię i odpowiednie pary zawodników. Następnie każdy uczestniczący szuka, lub rysuje, avatara dla przyporządkowanej mu osoby pod daną kategorię , a linka z obrazkiem wysyła mi na priva (mile widziane w Imageshack, lub czymś podobnym. UWAGA: jeśli uznam, że obrazek nie podchodzi pod wyznaczoną kategorię, automatycznie zawodnik dostaje ode mnie punkty karne (-5)). Maksymalny limit obrazka wynosi 150x150. Przekroczenie tego limitu grozi obcięciem do wyznaczonego limitu, co może się skończyć pogorszeniem obrazka (ostrzegam, obcinam na ślepo). Jeśli ktoś nie wyrobi się do wyznaczonej daty i nie poda odpowiedniego usprawiedliwienia, dostanie punkty karne, a w najgorszym przypadku, odleci bez pytania. Gdy już dostanę cały komplet, zamieszczam wszystkie avy w tym topicu, po czym rozpoczynam głosowanie. Głosować może każdy (zawodnicy powinni mieć nawet obowiązek). Na priva wysyłacie do mnie ocenę na 3 najgorsze avy (punktacja od 3, do 1), a po zakończeniu ogłaszam przegranego i rozpoczynam kolejną rundę.
Zasady mam nadzieję jasne, a więc otwieram I RUNDĘ:
Karty przemówiły tak:
The_Reaver dla Glenn
MarvelliX dla The_Reaver
Tantalus dla Growlanser
Yuzuriha dla Smogu
Zenny dla Yuzuriha
Musiolik dla Tantalus
Growlanser dla Zenny
Smogu dla MarvelliX
Glenn dla Musiolik
A kategorią jest: jako, że za mniej niż 2 tygodnie święta, obowiazuje: EASTER EDITION (cczyli kurczaczki, zajączki, jajeczka itp. Wielkanocne bajery).
Datę ustawiam na 17.III.2008.
Oczywiście zamieszczę wszystko wcześniej, jeśli wcześniej dostanę od wszystkich avy.
Dobra, to odmaszerować!!!