<miałem nawet dziwne hobby - przeglądanie damskiej bielizny na aukcjach>
Stary, jak juz zamieszkam w Japonii to cie zaprosze. Tam są takie sklepy, gdzie młode japonki- licealistki i gimnazjalistki :F oddają swoją bieliznę oraz fotografię i zaśliiony gruby otaku, przychodzi potem i kupuje w celach tylko jemu znanych. LOL
No, ale oni jeszcze lubią się krępować i takie tam.
A Francesca Dani to juz ci mówiłem
Nie jest zła, chociaz mnie porywają inne kobiety.
To nie napisze, by przełamywal standardy i ustalał nowe normy, badź inaczej spojrzal na świat.
Ale co? Mam się ubierać wbrew moim własnym przekonaniom/gustom? Świat ja kreuje, ja jestem światem, ja tworze swój własny. Nie mam zamiaru robić czegoś na przekór wszystkim choćbym był sam przeciwny temu. Ale są niektórzy co tak robią, ale to juz taki rozpierduchoanarchizm.
hum hum łatwiej i szybciej sie bawic w edytorze simsow ;f
Tylko po to ściągam nowe dodatki do simsów. Ale niestety, w ogóle ciuchów nie dodają ciekawych- np. ubrania sportowe zostały bez zmian od edycji podstawki, w nakładkach nic nie dodali doń. No, chyba ze ciuchy ninja uznać za nie
ja uwielbiam czarny wiec czy też poddałam sie trendom?? chyba nie.
Poddałabyś się trendom, gdybyś zaczęła nosić różowy sweterek na dzinsy - ale tylko pod warunkiem, ze nosisz go nie dlatego, ze ci się podoba, ale dlatego ze tak chodzi nie wiem.. ee.. kto tam teraz jest popularny? Nelly czy ta solistka z Black Eyed Peas :F Przeciez jakby mi się podobały np. skejciarskie spodnie i bluzy z kapturem + obciachowe halówki od najacza to nie ulegałbym trendom, jeno własnym gustom. Ale jeśli mi się podobają garniaki generalnie i zaczynam nosić w/w zestaw, to jestem pozerem i dziewczyn nie lubiałem i nie lubie. Liże dupe legii [kto mi powie, z czego to cytat, oddam mu własną cnotę ]