Nie uogólniaj, tak jest faktycznie, ale mi nie wstyd pojechać gdzieś z matką, wprost przeciwnie, lubię z nią jeździć na zakupy, ba, czasem mnie do dziewczyny podrzuca mojej
Tak jest, nie uogólniam
Większości osób wstyd w ogóle, że mają matkę. Wkurwia mnie to strasznie, ta dzisiejsza młodzież (jeszcze kilkanaście dni i już będę -dziestolatkiem hehehe
)
Jak Sol, nie lubię kolęd, cicho zapuszczone w tle są klimatyczne, ale nie na cały głos, w każdym kanale, na każdym kroku, rzygać się tym chce.
Ja też nie lubię kolęd, u mnie w domu nie śpiewamy (nie wyobrażam sobie tego), ale nawet jeśli ktos tak robi- to co w tym złego
Telewizor w tym roku wyłącze i poprzestawiam im, żeby w końcu rodzina razem była, a nie - ja poza domem, siora u siebie w pokoju o 22 wraca i słucha viva/mtv, a starzy sami razem oglądają film.
to dbają o nich jak o 2 letnie dzieci ;/
Hehe, coś w tym jest. Ale napisze o tym kiedy indziej.
Ja nie spiewam, mam nawet problemy z mowieniem ;/ koszmar
O właśnie. Dawajcie na święta na SZ, zrobimy sobie taką konferencję na SKYPE. Podłączajcie mikrofony i w końcu usłyszymy swoje głosy :F Ja jestem ciekaw jak brzmi Tantalus i Gipsi (i Hisoka ale na nią nie ma co liczyć
) Ganz pewnie się nie podłączy- ale żałujcie. On ma zajebisty, seksowny, aksamitny i taki brrr.. metroseksualny głosik hihihi. Musiol pewnie ma tubalny bas, sol chrypkę jak 40-letni palacz, sierhij typowy młodzieżowy głos a marv ssssyczy za każdym 's' :F