załozylem ten temacik... ale nie wiem kto jak zacznie go postrzegac... wiec tu wyrazamy swoje opinie poglady informacje nowinki itp itd o swiecie motoryzacji ITD ...
enjoy
Więc jak zakładasz jakiś temat to wyraź swoją opinie na ów temat... po co zakładać coś w czym nie chcesz nic przekazać?
coś mi się zdaje że to będzie mega profesjonalnie spamerski temat... chce tylko napisać coś takiego: po co pisać coś co nie ma żadnego znaczenia i nie nabija ci postów i nie wprowadzi nic nowego do dyskusji? pozwoli ci się pochwalić avatarem/sygnaturką?
nie mam zbytnio wiele do powiedzenia w tym temacie więc to na pewno będzie mój pierwszy i ostatni post w tym temacie..
Moją ulubioną marką jest Mercedes, maży mi się jakiś Mercedes kabriolet, może SLK...
najlepiej to jeszcze spotkać piękną kobiete która jest właścicielką takiego auta i znią się bujać...
po za tym bardziej jarają mnie Ścigacze i kiedyś z chęcią bym sobie jakieś cacko takie kupił i pośmigał po mieście... na pewno łatwo tym o wypadek ale jednak jakoś tak przyciąga...