Czasy bycia incognito przeminęły wraz z pojawieniem się naszej-klasy (bo nawet jeśli nie masz u siebie fotki to kolega ma cię na fotce, hahahahhah). Może nie każdy trafił do mnie na n-k to się tylko przypomnę: ~
Chyba najwyższy czas zmienić nazwę tematu na "Serce Złamane", jak sugerował Chiefu-san...
Tak, trza usunąć nasze męskie mordy i pozostawić ten temat jako miejsce oddawania kultu naszym pięknym, zaszczyt to powiedzieć, forumowym koleżankom (
wieeeem, mega wazelina :D)
Ja na naszą-szkapę nie wchodzę, już sam bannerek tego serwisu wzbudza we mnie drgawkę. A tak swoją drogą, to bardzo mnie dziwi, że ludzie tak łatwo udostępniają swoje dane praktycznie każdemu, kto ma dostęp do internetu. Co innego wrzucić tutaj fotkę, a co innego podpisać się imieniem, nazwiskiem, adresem i co najważniejsze, szkolnym pseudonimem :F No i największą polewę mam z tego, że ten serwis to kolejna fotka.pl; jest dobry dla starszych osób - np. moich starych, szukających znajomych ze szkoły - ale dzieciaki widujące się na co dzień.. To jakaś paranoja. Kolejny miejsce na lanssss.