Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Ty ten kalendarz robisz od roku xD Miałbyś z czego, His, Yuz, Anouk, Iniuria, Gośka, jest w czym wybierać.
O nie! Obraziłam się. >_< Koniec zdjęć!I koniec o tym bo tu za bardzo krzaki robicie, linków do zdjęć nie widać.
Cytat: Anouk w Czerwca 19, 2008, 11:14:41 pm O nie! Obraziłam się. >_< Koniec zdjęć!I koniec o tym bo tu za bardzo krzaki robicie, linków do zdjęć nie widać.Yyyy, ke? To Ty jakieś zdjęcia dałaś? Chyba nie miałem przyjemności oglądać
ekstra fotki Yuz http://img382.imageshack.us/my.php?image=dsc00026lo6.jpg a tu coś ode mnie :f
Nie wszyscy mają profil na NK, a też pewnie by chcieli zobaczyć Twoje foto (np. ja)
I o co ten rejwach?
Poza tym nie ma się czego wstydzić, śliczna przecież jesteś.
I po co ten link?
Jak się okazuje, to jedna z mniej groźnych cech charakteru hehe...
Cierpię na narcyzm.
CytujCierpię na narcyzm.a wiec cierpisz na skarzenie roslinami cebulkowatymi? ok...
Cytat: MarvelliX w Czerwca 20, 2008, 12:03:14 pm CytujCierpię na narcyzm.a wiec cierpisz na skarzenie roslinami cebulkowatymi? ok...Ok Anouk, zwracam honor, już wiem po co ten link był...