Autor Wątek: Konsole przenośne  (Przeczytany 23928 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Konsole przenośne
« dnia: Grudnia 07, 2004, 05:49:14 pm »
Nie ma za bardzo tematu o konsolach przenośnych więc tworze... (jest o PSP ale to co innego)

w tmacie piszcie wszystko co związane z hand-heldami jakie macie, nowości, która lepsza etc.

ja nie mam żadnej :/  miałem zwykłego Game Boy ale kiedyś śzłem do budy i grałem w mortala a że była zima to jak schodziłem z górki to się wywaliłem bo było ślisko i się spieprzył... tzn. jeszcze jakoś ta działął ale sę wieszał....

Ostatnio premiere miał Game Boy Dual Screen i szczerze mówiąc dziwi mnie troche polityka Nintendo... nie mam pojęcia dlaczego oni coś sapią że NDS nie jest kontynuacją GB tylko osobnym projektem... dla mnie to bzdura.. poco robią taie coś? :shu:
2 sprawa to wygląd konsoli... nie jest już taki brzydki jak wcześniej ale i tak jakiś super nie jest... jest troche archaiczny co w połączeniu z tym co pokazują na stronie (przyszłościowe menu i dążenie do młodego, "trendy" klienta etc. ) jakos mnie dziwi... mogi się postarać o inny wygląd...
tu jest oficjalna strona:
http://www.nintendods.com/index.jsp

PSP:
Praktycznie ic o nim nie wiem... ma ktoś strone oficjalną czy cuś niech żuci linkiem... kiedy premiera?
Widziałem za to urywki z Metal Gear Solid Acid i gra kopie pupe... świetna grafika i wygląd ala MGS  PSone tylko że z lepszą grafika ale design w miare ten sam...

Cloud napisał:
Nieważne jest na czym będą gry bo najważniejsze jest to ile bedzie można pograć, a to zalezne jest od baterij, więc Sony przegrywa już na starcje z Nintendo w tej kwestij.
No i tu jest włąsnie ta sprawa... NDS ma trzymać się o wiele dłużej ale PSP ma oferować jednak o wiele lepzą grafike... ludzie jednak pierw kupią to co się prezentuje lepiej i później dopiero zajażą że tak naprawde to za długo sobie nie pograją... ale już będzie za późno...a zresztą to Sony już podobno coś wymyśliło i nie będzie sie znowu tak krótko grać :)

hmmm niby pojedynek gigantów się rozpoczyna... ale co się stanie z N-Gage który już teraz nie prezentuje wysokiej formy?
« Ostatnia zmiana: Lipca 14, 2006, 03:25:04 pm wysłana przez Dark Butz »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Konsole przenośne
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 07, 2004, 06:16:01 pm »
PSP rlz tylko zna ktos moze cene? :P

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Konsole przenośne
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 07, 2004, 06:33:02 pm »
499 US dollars tuż po premierze. Europejska chyba będzie w tej samej cenie.
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Konsole przenośne
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 07, 2004, 08:45:59 pm »
no to koniec marzen o PSP :P

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Konsole przenośne
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 07, 2004, 09:26:08 pm »
N-Gage to już praktycznie przeżytek, wiem bo mam a gry na niego niczym szczególnym już niezaskakują, chociaż jak na tak słabą sprzedaż tej konsoli (telefonu) gier wciąż przybywa i to gier coraz ładniejszych i płynniejszych graficznie. Uważam jednak że niema nawet co porównywać NDS i PSP z N-Gage bo ten trzeci przegrywa na starcie.

NDS sprzedał sie już w 513.000 (w 4 dni) sztuk w Japonij a Sony zapowiedziało że na start wypuści 200.000 konsolek.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Konsole przenośne
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 07, 2004, 11:09:42 pm »
499 US dollars tuż po premierze. Europejska chyba będzie w tej samej cenie.
yyy to jest pewne? ja tam się na walutach nie znam ale to jest około 2000zł.? po ile dolar chodzi? 3.80zl? 4zl?

N-Gage to już praktycznie przeżytek, wiem bo mam a gry na niego niczym szczególnym już niezaskakują, chociaż jak na tak słabą sprzedaż tej konsoli (telefonu) gier wciąż przybywa i to gier coraz ładniejszych i płynniejszych graficznie. Uważam jednak że niema nawet co porównywać NDS i PSP z N-Gage bo ten trzeci przegrywa na starcie.
a właściwie w jakie fajne gierki grałeś na N-Gage bo ja tyklo słyszałem z tych znanych o Pandenonium, THPS2, Tomb Raider i Red Faction... to są te nabardziej znane bo to tak jakby remaky.. a były jakieś jeszcze hity?

NDS sprzedał sie już w 513.000 (w 4 dni) sztuk w Japonij a Sony zapowiedziało że na start wypuści 200.000 konsolek.
lol to świetny wynik^^ a jak tam w USA nie wiesz może kiedy tam będzie premiera? a może już była? :>

Co do NDS to na niego mają być całkiem niezłe gierki, mimo początkowych plotek (mówiono że gry będą robić tylko Nintendo i najbliźsi developerzy) a tu się zapowaiada siakiś Ridge racer, ro Evolution Soccer, Final Fantasy Crystal... ogólnie to Square, Capcom, Konami i inne dobre firmy robią na NDS gry co może sprawić że siakoś się on tam w japonii urzyma... ale wszystko dopiero się okaże po roku kto wygra... no i zobaczymy jak to będzie z tym PSP...

P.S. jeste dałnem i wpoprzednim poście zaopmniałem dać link w miejscu w którym miał być :shu:  już to zmieniłem ale na stronce i tak nic nie ma... ale można sobie oglądnąć filmik do Metroida bo jest fajny i w takie cóś bym sobie zagrał^^

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Konsole przenośne
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 07, 2004, 11:16:24 pm »
N-gage okazał sie jedną z największych porazek w branzy w ciągu ostatnich paru lat juz w dniu premiery, wyniki sprzedazy sa poprostu smieszne, zreszta co sie dziwic mało śłyszalem o zaletach tej konsolki/fołna, jakos wiecej o wadach :P
a co do hanheldow ogolnie to nosze sie ostatnio z zamiarem zbierania kaski na jakiegos, do tej pory myslalem o GBA, ale chyba pozbieram dłuzej, poczekam az statnieje i kupie PSP , bo raczej bedzie lepszejsze niz NDS
Gipson to jest Nintendo Dual Screen a nie GB dual screen :P
a czemu sie odcinaja od lini gej bojow? bo to niemial byc gejmboj, nintendo nastepce gejmboja zamierzalo wydac po kolejnej generacji konsol stacjonarnych a ze konkurencja<sony> wyjechalo ze swoim projektem to nintendo nie mialo wyjscia, musialo jakos odpowiedziec :D kolejny gejboj z prawdziwego zdarzenia ma byc napakowany bajerkami i straaaaaasznie rewelacyjny<mmm jak ja kocham te zapewnienia producentow :P >

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Konsole przenośne
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 07, 2004, 11:46:59 pm »
N-gage okazał sie jedną z największych porazek w branzy w ciągu ostatnich paru lat juz w dniu premiery, wyniki sprzedazy sa poprostu smieszne, zreszta co sie dziwic mało śłyszalem o zaletach tej konsolki/fołna, jakos wiecej o wadach
jeśli chodzi o jego zalety to ja słyszałem przedewszystkim zalety głównie o jego wielofuncyjności i to jakie ma możliwości... o grach jakoś za dużo nie słyszałem :/

Gipson to jest Nintendo Dual Screen a nie GB dual screen
ehhh ty wacku zmarzły ja tu pisze na szybo w bojaźni rzed tsarym aż wróci z Zebrania i dlatego takie głupoty a szybko pisałem a ty sięznowu ze mnie śmiejesz że mam 1 oko szklane a drugie grzywką przyslonięte i że nie widze swego błedu :(

a czemu sie odcinaja od lini gej bojow? bo to niemial byc gejmboj, nintendo nastepce gejmboja zamierzalo wydac po kolejnej generacji konsol stacjonarnych a ze konkurencja<sony> wyjechalo ze swoim projektem to nintendo nie mialo wyjscia, musialo jakos odpowiedziec  kolejny gejboj z prawdziwego zdarzenia ma byc napakowany bajerkami i straaaaaasznie rewelacyjny<mmm jak ja kocham te zapewnienia producentow  >
hmm o tej rewolucyjności następcy GBA to nic nie słyszałem... bo przecież sam NDS jest rewolucyjny i tak go też zapowiadają... ale mnie to w kórza wtym "nie następy gameboya Advence" że nintendo nadal robi gry na GBA i jest duuzy support na GBA... kufa to chyba lepiej sięskupić na jednej konsoli głównie i robić jak najwięcej gier na nią...
heh a na NDS ma być podobno FFy jakieś SNESowe i CT... ciekawe co z tego wyjdzie... niech lepiej Square wyda tę piłkę nożna co byłą na PS2 bo ona chyba zrobiła aż za dużą furore na świecie to NDSowi też napewno pomoże :P  

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Konsole przenośne
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 08, 2004, 11:30:55 am »
Konsolka Dual Screen dostępna będzie w cenie 129,99 funtów (ok.780 zł), a gry na nią kosztować będą około 25 (ok.150 zł) funtów, czyli mniej od tytułów przeznaczonych zarówno na GameBoya Advance, jak i konkurencyjnej PlayStation Portable. Nintendo jednak nie potwierdziło oficjalnie tych informacji, PlayStation Portable zadebiutuje w Japonii 12 grudnia w cenie 19 800 jenów (około 630 zł), co w odniesieniu do prognozowanych kwot zakupu jest niezwykle atrakcyjną propozycją ze strony Sony

Co do zalet N-Gage to: MP3,Radio,Gry (Colin 2005,Call of Duty, Ashen, Elder Scroll i wiele innych bardzo ciekawych tytułów),możliwość oglądania filmów pełnometrażowych w formacie .avi, gry za darmo (internet) :P

Wady: Bardzo duuuuużo ale niema sensu ich wymieniać.

Oto jakie RPG nadchodzą na konsolke DS:

Animal Crossing DS   
Baten Kaitos DS (working title)
Final Fantasy III   
Final Fantasy: Crystal Chronicles   
Mega Man Battle Network   
Monster Farm Jamboree      
Monster Summoner   
Shin Megami Tensei DS   
Vandal Hearts (working title)   
Xenosaga DS (working title)

A tu Lista RPG na PSP:

Crisis Core - Final Fantasy VII (working title)      
Crisis Core: Final Fantasy VII   
Eiyuu Densetsu Gagharv Trilogy: Shiroki Majo   
Final Fantasy VII: Advent Children   
Gaghary (working title), The   
Kings Field   
Makai Wars   
Persona   
PoPoLoCrois Monogatari: Pietro Ouji no Bouken   
Princess Crown   
Shinten Makai (working title)   
Tales of Eternia   
Tenchi no Mon   
Ys: The Ark of Napishtim

A oto lista wydawców gier na PSP:

Aqua Plus
Visual Novel Series

Atlus
EX Jinsei Game
Touge MAX
Princess Crown
Persona

Imagineer
Educational Game

SNK Playmore
KOF [tytuł roboczy]

MTO
Angel Collection
Puzzle

Ongakukan
Mobile Train Simulator + Densha de GO! Tokyo Kyuukou Hen [tytuł roboczy]

Global A. Entertainment
Mushi

Success
Brak tytułu (gra sportowa)

Sammy
Jissen Pachislot Hisshouhou! Series [tytuł roboczy]

Sony Computer Entertainment
Saru Gecchu P!
Derby Time
Tenchi no Mon
Popozaru Academia: Dossari! Sarugee Daizenshuu
RPG [tytuł roboczy]
MMORPG [tytuł roboczy]
Karaoke [tytuł roboczy]
GAMES Online [tytuł roboczy]
NOVEL [tytuł roboczy]
Red Line [tytuł roboczy]

Taito
Space Invader Pocket [tytuł roboczy]
Puzzle Bobble Pocket

Takuyo Kogyo
Plus Plum 2 Again [tytuł roboczy]
Hoshigari Empusa

D3 Publisher
Puzzle [tytuł roboczy]

Tecmo
Karakuri Tecmo My Generation
Dokodemo Kaishou! Pachislot Sengen

Tomy
Action Game

Koei
Shin Sangoku Muso [tytuł roboczy]

Konami
Ys: Ark of Napishtim [tytuł roboczy]
Mahjong Fight Club
Meikyu Tansaku Gata Monster Shooting [tytuł roboczy]
Metal Gear Acid [tytuł roboczy]
Brak tytułu [RPG]

Sony Computer Entertainment
Tenchi no Mon
Dokodemo Issho
Minna no Golf Portable (Hot Shots Golf)

Sega
Puyo Puyo Fever

Taito
Puzzle Bobble Pocket

Namco
Kotoba no Puzzle Mojipittan Daijiten
New Ridge Racer [tytuł roboczy]T.O.E. [tytuł roboczy]

Hudson
Rengoku: The Tower of Purgatory [tytuł roboczy]

Atari Japan
Brak tytułu [akcja/przygoda]
Brak tytułu [wyścigi/akcja]
Brak tytułu [wyścigi]

Bandai
Eiyuu Densetsu Gagarve Trilogy: Shiroki Majo
Soukyuu no Fafner [tytuł roboczy]
Lumines

From Software
AC Formula Front

Marvelous Interactive
A.I Series Shougi [tytuł roboczy]

Electronic Arts
Need for Speed Underground Rivals [tytuł roboczy]

Capcom
Vampire Chronicle: The Chaos Tower

Genki
Tokyo Freeway Battle

Dorasu
Dorasu Slot2: Shuyaku wa Zenigata

Namco
Taiko no Tatsujin [tytuł roboczy]
Namco Museum [tytuł roboczy]
Kotoba no Puzzle Mojipittan Daijiten [tytuł roboczy]

Bandai
Soukyuu no Fafner [tytuł roboczy]
Dragon Ball Z [tytuł roboczy]
Naruto [tytuł roboczy]
Patlabor [tytuł roboczy]
Lumines [tytuł roboczy]
One Piece [tytuł roboczy]

From Software
Kings Field
New Adventure Game
Tenchu
Mainichi Communications
Toudai Shougi Portable

Yamasa Entertainment
Yamasa Digi Portable

Now Production
Higanjima [tytuł roboczy]

Xnauts
Sengoku Cannon [tytuł roboczy]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Konsole przenośne
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 08, 2004, 06:45:18 pm »
Moim zdaniem najlepszą konsolką przenośną jest właśnie PSP.... NDS niby też jest fajne, ale jakoś nie chwytały mnie nigdy produkty nintendo. Z handheldów to fizycznie nie posiadam żadnego... po pierwsze mnie nie stać, po drugie nie mam pieniędzy, a po trzecie to nie dysponuję środkami finansowymi... no i po co mi handheld, jak mogę grać w romy na emulatorze?
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Konsole przenośne
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 09, 2004, 10:02:48 pm »
oł men poogladalem sobie materialy o gierkach z PSP na gejmspocie< www.gamespot.com > dzisiaj i muuusze to miec :D super by bylo pograc sobie w takie gierki w szkole na nudnej lekcji czy w kiblu :P
MUST GO MUST BUY MUST GO MUST BUY <wtajemniczeni wiedzą oco chodzi jakby ;) >
jeszcze na dodatek cena - nieweim czy to co widzialem bylo prawdą ale czyżby niższa niz NDSa? muahahahaha nintendo wlasnie przegralo, bo ich najwiekszy atut poszedl jeżyny zbierac :D

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Konsole przenośne
« Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 09, 2004, 10:27:26 pm »
Baten Kaitos DS (working title)
Argh!!! Dla tej gry pożądałbym NDS :wub:

No cóż na PSP szykuje sie wiele gier ale na NDS też jest dużo... z tym że grafika o wiele lepsza na PSP, no alen ie samą grafą człowiek żyje... ale czy na pewno?

Z handheldów to fizycznie nie posiadam żadnego... po pierwsze mnie nie stać, po drugie nie mam pieniędzy, a po trzecie to nie dysponuję środkami finansowymi... no i po co mi handheld, jak mogę grać w romy na emulatorze?
właśnie wypowiedziałeś coś co dla mnie jest głupotą niespotykaną... ja poprostu nie rozumię tego... chyba oczywistym jest że przenośne konsole są poto żeby grać w podróży, autobusie, pociągu... w domu masz stacjonarną konsole i na niej grasz... zawsze mnie dziwiło jak ludzie grali w gry na GBA na PC... chociaż takie golden Sun czy FFTA wam wybaczam bo to świetne gry więc nie dziwie się że chcieliście je aliczyć... ale i tak mimo że jestem fanem Zeldy to nie wiem czy się skusze na rom Zelda:Minish cup (czy jaki to ma tam tytuł ta najnowsza Zelda na GBA)

MUST GO MUST BUY MUST GO MUST BUY <wtajemniczeni wiedzą oco chodzi jakby  >
jeszcze na dodatek cena - nieweim czy to co widzialem bylo prawdą ale czyżby niższa niz NDSa? muahahahaha nintendo wlasnie przegralo, bo ich najwiekszy atut poszedl jeżyny zbierac
eee a to ile on będzie w końcu kosztował? To z tym co mówił Cloud to prawda że 630 zł.? Hmmm było by nieźle... ale jak pamiętam to ceny konsol w europie zawsze były o wiele droższe... często bywało że jeśli w USA konsola kosztowała 199 dolarów to u nas też 199... ale funtów :shu:  

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Konsole przenośne
« Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 09, 2004, 11:52:49 pm »
USA konsola kosztowała 199 dolarów to u nas też 199... ale funtów 
to sie wtedy sprowadza z usa :P bo na handheldy nie ma "regionów" takich jak na stacjonarne konsole

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Konsole przenośne
« Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 10, 2004, 12:53:04 am »
USA konsola kosztowała 199 dolarów to u nas też 199... ale funtów 
to sie wtedy sprowadza z usa :P bo na handheldy nie ma "regionów" takich jak na stacjonarne konsole
+ dodatkowe 100-300zł za przesyłkę ? Poczekam do ukazania się w Polsce (o ile się ukaże...)
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Konsole przenośne
« Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 10, 2004, 06:36:31 am »
100-300zł za przesyłkę
ke? O_o
300 zeta za przesylke malej paczuszki? ja myslalem ze 50-60 ale sie nie bede klocil :P

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Konsole przenośne
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 10, 2004, 10:16:32 am »
Tak, Panie Łukaszu, ale jeżeli wysyła Pan kurierem.
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Konsole przenośne
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 10, 2004, 12:25:29 pm »
właśnie wypowiedziałeś coś co dla mnie jest głupotą niespotykaną... ja poprostu nie rozumię tego... chyba oczywistym jest że przenośne konsole są poto żeby grać w podróży, autobusie, pociągu... w domu masz stacjonarną konsole i na niej grasz... zawsze mnie dziwiło jak ludzie grali w gry na GBA na PC... chociaż takie golden Sun czy FFTA wam wybaczam bo to świetne gry więc nie dziwie się że chcieliście je aliczyć... ale i tak mimo że jestem fanem Zeldy to nie wiem czy się skusze na rom Zelda:Minish cup (czy jaki to ma tam tytuł ta najnowsza Zelda na GBA)
Nie rozumiem czemu dziwi cię granie w romy z np.GBA na kompie.... Toż to całkiem normalna rzecz. Co z tego, ze handheldy służą właśnie do gry w pociągu czy w podruży? Jak dla mnie granie w każdym możliwym miejscu jest trochę dziwne, bo przecież czasami trzeba sobie zrobić mały odwyk
Poza tym na emulatorze grywam tylko w dobre gry typu FF i KH.
BTW: Na ledend of Zelda MC raczej się już nie skusisz, bo narazie jej nigdzie nie znajdzież już

You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Konsole przenośne
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 10, 2004, 02:17:51 pm »
MUST GO MUST BUY MUST GO MUST BUY <wtajemniczeni wiedzą oco chodzi jakby  >
809 - wallmart? :F
eee... lot egzakli du ju min? kh to gra na ps2... czyzby byl emulator emulujacy kh? :F
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Konsole przenośne
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 10, 2004, 02:33:41 pm »
eee... lot egzakli du ju min? kh to gra na ps2... czyzby byl emulator emulujacy kh?
chodziło mia akurat o Kingdom Hearts Chain of Memories, która bodajże 3 dni temu została wydana w stanach zjednoczonych.... I to jest gra na GBA

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Konsole przenośne
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 11, 2004, 02:16:13 pm »
Nie rozumiem czemu dziwi cię granie w romy z np.GBA na kompie.... Toż to całkiem normalna rzecz. Co z tego, ze handheldy służą właśnie do gry w pociągu czy w podruży? Jak dla mnie granie w każdym możliwym miejscu jest trochę dziwne, bo przecież czasami trzeba sobie zrobić mały odwyk
hmmm może ja poprostu jestem staromodny... ale poprostu nie lubie grać na emuylatorach... nawet w tą piękną zelde strasznie dziwnie mi sie gra na emu N64, a jak dzisiaj zapodałem sobie Kingdom Hearts na emulatorze... to poprostu wyłączyłem... jakoś niewidzi mi sięemulacja GBA... taki już jestem.. garfika nie est tam przystosowana do PC... na pewno ta gra była by piękna gdybym grał na GBA w szkole na przerwie albo w podrózy... ale tak to w domu mi się niechce :/ no ale to pewnie zależy od człowieka, jak widać tobie to nie przeszkadza i gra ci sięcalkiem dobrze, bo w profilu masz npaisane że twój ulubiony jRPG to Golden Sun a więc napewno grałeś wniego na emu i sie swietnie bawiłeś...

eee... lot egzakli du ju min? kh to gra na ps2... czyzby byl emulator emulujacy kh? 
eee a ty wogóle cztasz to co się dzieje na stonce SquareZone... ja rozumiem że ktoś możeb yć niedoinformowany że na GBA wychodzi Kingdom Hearts; Chain of Memories ale ostatnio nawet na SZ dwa ostatnie newsy dotyczą wydania KH for GBA :rolleyes: