Autor Wątek: Imprezy !!  (Przeczytany 9598 razy)

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Imprezy !!
« dnia: Grudnia 04, 2004, 10:42:41 pm »
No więc po uprzednim obgadaniu tego tematu z pewnym osobnikiem (niebede zdradzal o kogo chodzi) postanowiłem założyć temat o tym jak imprezujecje, ile Piccolo wypijacie, przy jakiej muzyce się bawicie, jak wracacie do domu i wiele wiele innych, więc piszcie o bibach i Imprezkach na których bywacje ;)  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Imprezy !!
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 04, 2004, 10:57:03 pm »
eeee imprezy.....karaoke przed winampem.....:D

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Imprezy !!
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 04, 2004, 11:05:08 pm »
Ja wiem S&S boisz się wyjść bo pod twoim blokiem (kamienicą) w Krakowie stoją dresy więc imprezujesz z winampem za pan brat  :lol: Ale może kiedyś wyskoczymy na Pepsi do jakiejś przytuknej knajpki :P  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Imprezy !!
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 04, 2004, 11:11:03 pm »
eee ja mieszkam w domu jednorodzinnym HA. Ale nie myslcie ze ja taki grzecnzy bo przed winampem to hektolitry herbatki z cytrynka lub soczkiem malinowym leca. A do tego to trza meic mocna glowe wiec Wy mi sie tu Fiutek nie smiejcie ;) A najlepsze karaoke to bedzie przy techno sluchajcie: umcyk umcyk umcyk umcyk umcyk <br>
bumcyk bumcyk bumcyk bumcyk bumcyk bumcyk bumcyk <br>
unc unc unc unc unc unc unc unc unc unc unc unc unc <br>.
No nie ze ladnie spiewam?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Imprezy !!
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 04, 2004, 11:15:36 pm »
hmmmm jak się najlepiej bawie... najlepiej to się bawie jak wypije jedno winko... albo 2 i pół warki strong... jak wypie 3 to automatycznie jakoś mnie bierez na 4 a poczwartym mam kape maxymalną więc najlepiej jest jak wypije 2,5...

zawsze chodziłem na imprezy z kumplami z bloku ale w pewnym momencie zakumplowałem się z kumpelami z byłej klasy i poszedłęm z nimi do pubu na karaoke... było zajebiście^^ wypiłem tylko 2 zwykłe piwka i się bawiłem świetnie, było chyba nas z 15 bo przyszły jeszcze inne kumpele z ich klasy no i było świetnie... wiecie 3 kolesi i reszta same dziewczyny... naaaaaajs :)  no cóż jedna typiara którą strasznie polubiłem zaśpiewała na spółe z drugą... i wygrały piwka na stolik chyba za 50 zł. więc się ucieszyliśmy za darmowe picie.. ale wiecie 50 zł. na 15 osób to nie za dużo ;)  ale i tak lajtowo... później jeszcze byłem pare razy z nimi i zdecydowanie najbardziej lubie takie bibki^^ nie miałem kapy tylko byłem pozytywnie nastawiony^^ ale było zajeeeebiście...

oprócz tego lubiałem z tymi samymi kumpelami iść na winkowe wieczory aka brzoswkiniowe wieczory -znowu klasa tych kupmel i ja jedyny z poza klasy i mała popijawka, na świeżym powietrzu i później atak na pub... fajnie... tak poznałem moją byłą dziewczyne... i później przeżuciłem sięna winkowe wieczor tylko z nią w towarzystwie i czasami jej kumpeli z chłopakiem... i niestety urwał mi się kontak z karaoke-kumpelami i już lipa... dawno nie było dużego winkowego wieczoru klasowwego albo wypadu na karaoke... może dlatego że nie ma już tego pubu karaoke... a fajna melina dla młodziaków była z tego pubu-"Desperado" :)

zresztą popatrzcie na mój profil jakie są moje zainteresowania...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Imprezy !!
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 05, 2004, 12:02:41 am »
Z imprezy przedwczoraj pamiętam tylko to że spiewałem "Jesteś Szalona" ale wróćmy do początku...Na początku był Chaos więc postanowiłem że zadzwonie do mojego kolegi który ma urodziny, jak pomyślałem tak zrobiłem. Złozyłem życzenia no i oczywiście zostałem zaproszony na poczęstunek o godzinie 18:30. Tak się złozyło że gdy dzwoniłem do kolegi o godzinie 15 i składałem zyczenia dowiedziałem się iż mój tatuś wzioł wypłate :D  A że mikołajki za pasem tata powiedzial że daje mi 100zł i że mam kupić prezent dla swojej dziewczyny. Gdy godzina 18:00 wybila bylem już w drodze na osiedle gdzie czekał już solenizant i kilkunast innych znajomych. Gdy znalazłem sie już na miejscu staneliśmy przed wielkim problemem a mianowicie brak alkoholu, więc niezastanawiając sie długo ruszyliśmy do Hipermarketu gdzie zakupiliśmy dwie wódki 0,75L i soczek. Po powrocie rozpoczeliśmy impreze miedzy blokami, zabawie nibyło końca, wódka lała się strumieniami gdy nagle poczyłem że ta siódma bania chyba zaczyna namnie działać postanowiłem wstać i przejść się kawałek...To BYŁ MÓJ BŁĄD :D  Lecz dałem rade kolega który dameną czuwał pomógl mi nieprzewrucić się na żywoplot...Z jego ust padły słowa "Te chodz że se wino strzelimy" na mojej twarzy ukazał sie wielki uśmiech i teraz wszystkie drogi prowadzily już do monopolu...W sklepie zapytałem mlodej ekspedjentki gdzie stoją tanie wina, wskazała palcem na dolną pólke której praktycznie nibyło widać (ciekawe dlaczego  <_<  :P ). Dostrzegłem pare bardzo ciekawych nazw i wybrałem najbardziej wiśniowe winko które zwało się Ambasador, z winkiem tym byl jeszcze jeden patent gdyż byla jakaś promocja polegająca na tym że jeżeli na zakrętce od spodu bedzie napisane nagroda wygrywa się drugie wino!!! W wielkim pośpiechu poszliśmy z kolegą spowrotem miedzy bloki gdzie otwarlliśmy Ambasadora ( na zakrętce niebylo nagrody)....jeden kubek...drugi kubek...trzeci kubek....i padają następujące słowa do kolegi siedzącego obok "Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!" z jego strony padlo słowo o przedłużonej końcówce a mianowicje "Kurwwwwwwwwwwwwwww*", wziol mnie na bok aby niezespawal innych znajomych :rolleyes:  A że wszyscy już byli chyceni to poczęstowali mnie piwkiem...wtedy pomyślałem "O takkkkkkk" potem już niezdążyłem pomyśleć bo było kolejne " Bleeeeeeeee". Nieubłaganie zbliżała się północ co spowodowało że trzeba by jeszcze iść do sklepu zanim zamkną. Tak też zrobiliśmy, ja niewiedzieć czemu ukradłem ze sklepu podpaski :huh: Ktore następnie rozrzuciliśmy koło bloku...niefartownie jedna z podpasek przykleiła mi sie na plecy co zauważyłem dopiero na następny dzień....ale wracając do Imprezy która nadla trwała...wybrałem się z kolegą do McDonalda gdzie zamówilem sobie 20 Nuggets na wynos, gdy wyszliśmy z restauracij udaliśmy sie do Sklepu obok gdzie kupilem sobie karte doładowywującą konto (Idea) jeszcze wtedy niewiedziałem dlaczego kasierka zaczela płakać na mój widok na ladzie...podpaska jednak zwracała uwagę i ochroniaż też niebył na to obojętny gdyż kucnol sobie gdy mnie zobaczył.Odprowadziłem ostatniego kolege który zemną został (niestety niepamiętam gdzie i kiedy zaginęła reszta kumpli) na przystanek i rozpoczolem 60 minutowy powrót do domu który znajdowal sie jakieś 100 m dalej (niepytajcie mnie jak ona wyglądała bo niepamiętam), usiadłem na ławce zjadłem moje 20 Nuggetsw i poszedłem do domu. Pierwszą żeczą jaką zrobilem bylo zajęcje kibla i przyśniecje sobie na nim jakieś 20min. Gdy moja mamusia już wyratowała mnie z transu w którym sie znajdowałem poszedłem się położyć.....pomyślałem sobie spoko teraz może być już tylko lepiej...mylilem się...pokój zaczol wirować w kólko a ja znów zajolem kibel, lecz tym razem oddałem wszystkie 20 nuggetsow w calośći z mej jamy ustnej...Położylem się i zasnolem...rano o godzinie 5:00 byłem już na nogach i szukalem kranu do którego można by się podpiąć, potem już tylko ubralem sie spakowałem i poszedłem do szkoły bez sniadania które zawsze rano robi moja mamusia, która tym razem dziwnie namnie patrzyla gdy wychodzilem...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Imprezy !!
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 05, 2004, 01:01:23 am »
hahhaha no to widze impreza była przednia :lol:  ...zaraz zaraz... jak impreza... biba była piękna... albo poprostu powiedzmy to sobie wprost... to była najebka... to nie była biba ani impra to była najebka :D  nieźle... a gdzie ta podpaska się przykleiła gdzieś z przodu czy z tyłu ciała? na kórtce?:> w McDonaldzie też pewnie się cieszyli z klienta z podpaską :D  

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Imprezy !!
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 05, 2004, 08:53:49 am »
lol.............wymiatasz fiutek dżizaz w jakiej dzielnicy Ty mieszkasz?

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Imprezy !!
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 05, 2004, 09:29:06 am »
Podpaska byla przyklejona na plecach ;)  A co do dzielnicy to Olsza-Akacjowa :D  Jeszcze dzis napisze wam o wczorajszej imprezie :)  

Offline Pavel

• Soldier
    • http://
Imprezy !!
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 05, 2004, 02:32:55 pm »
Ja na żadne biby nie chodze ale winko "Gull" leci co tydzień w sobote i niedziele z kumplami pijemy a potem do koleżanek chodzimy i jest bardzo fajnie.
Według mnie każdy człowiek pownien potrafić nie tylko śmiać się z innych ale również z samego siebie.
--------MOJE MOTTO--------

Używaj prezerwatyw, co godzinę rodzi się NAUCZYCIEL !!

SZKOŁA JEST JAK MEDIAMARKT POWINNI TEGO ZABRONIĆ !!!

.. . . . . . . . . . . . . ... . .. .... . . .. . .. . . . .. . .. . .. .... .. .. . . . . ..... ..... . .. Co? Zaczęło kropić?!

Gra: Lineage 2/Serwer: Escape/Nick: PavelPL/LVL: 36/Rasa:Elven/Profesja: Elven Wizard/Kox: Dookoła Cruma Tower

Offline little

• Wanderer
Imprezy !!
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 06, 2004, 07:34:35 am »
Co do imprezek to nhiedługo zacznie sie zarąbisty okres osiemnastek. W 2005 przwiduje pójśćna 8 osiemnastek :D.

A co do imprezowania to tanie wino i browary wymiatają :D Muzyki zwykle nie słuchamy z kumplami na imrezkach bo jestemy gdzieś w lesie :D.

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Imprezy !!
« Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 06, 2004, 03:37:50 pm »
ja tam wole wodke/drinki... po ostatnim incydencie z warkami i zahaftowaniem calego kibla :F tak sie skladalo ze jak przyszlem po malej popijawie do domu to bylem jeszcze w miare (nawet smieci wynioslem :F) a potem nagle 15 min bylem przykuty do kibla.... a jeszcze fajniej bylo, bo akurat zalatwialem sprawy fizjologiczne i wszystko poszlo na podloge... brrr nigdy wiecej warek
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Imprezy !!
« Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 06, 2004, 06:13:03 pm »
A co do dzielnicy to Olsza-Akacjowa
jak sie orienbtuje to juz [prawie nowa huta. I jeszce zyjesz no no no.....czyli widac lubia Cie w tym KrK'u :P

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Imprezy !!
« Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 06, 2004, 10:15:03 pm »
No baaaaaaaa, przecież ja jestem mada faka szit gangsta from Krakał :lol:  Masz racje prawie NH ale jeszcze żyje...a ty niegadaj tyle tylko przyjeżdrzaj tu z wińskiem Jabłko-Mięta i dajemu czadu a potem żygamy po wszystkich :P  ;)  A ty z jakiej dzielnicy jesteś Esesmanie??

Offline Pavel

• Soldier
Imprezy !!
« Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 07, 2004, 02:32:27 pm »
Ja w Sylwka ide do qmpla tam dopiero bedzie picie.   :D  :grin:  :)  
Według mnie każdy człowiek pownien potrafić nie tylko śmiać się z innych ale również z samego siebie.

.. . . . . . . . . . . . . ... . .. .... . . .. . .. . . . .. . .. . .. .... .. .. . . . . ..... ..... . .. Co? Zaczęło kropić?!

Gra: Lineage 2/Serwer: Escape/Nick: PavelPL/LVL: 36/Rasa:Elven/Profesja: Elven Wizard/Kox: Dookoła Cruma Tower

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Imprezy !!
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 07, 2004, 03:28:46 pm »
Ja w Sylwka ide do qmpla tam dopiero bedzie picie.   
u mnie tez sie piccolo poleje :P
A ty z jakiej dzielnicy jesteś Esesmanie??
daaaalllllleeeeeeeeeeko. Krowodza

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Imprezy !!
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 07, 2004, 04:14:25 pm »
Zell, Warka nie jest piwem do narabana sie...konsekwencje odczules sam :P

ja ostatnio pilem "swojaka"...normalnie rewelacja...po imprezce nic...ani kaca, ani pociagu do wody...nic...

Offline Pavel

• Soldier
Imprezy !!
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 08, 2004, 03:23:13 pm »
No to ty masz przechlapane S&S na sylwka, piccolo pijesz. bo ja idę do kolegi który jest sam w domy i tam się poleje coś mocniejszego  :grin:  

Offline 7cloud7

• Adventurer
  • *
Imprezy !!
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 08, 2004, 03:55:34 pm »
Na sylwestra to ja jade do Zakopanego ze znajomymi, tam to się bedzie dopiero działo,a zważywszy na to że jade w środe a wracam w sobote to bedzie ostro :) Oczywiście zdam wam relacje z mojego sylwestra  ;)  

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Imprezy !!
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 09, 2004, 02:15:29 pm »
Imprezy... 15 osób u nas w pokoju(akademik, impreza studencka), słuchamy gotyku i pijemy piwko, ale jesteśmy kulturalną młodzieżą, tylko po te dwa - trzy piwa. Ostatnio chcieliśmy zrobić pasztet z kota, który włóczył się przed akademikiem, ale zrezygnowaliśmy - szkoda nam się futrzaka zrobiło.
Kame Hame Ha