To chyba przełom w sztuce. Nowy nurt artystyczny na miarę XXI wieku.
jak to powiedzial w_w - Gloriuos Zell, creator of Neo-manga style. To brzmi dumnie. - czy jakos tak :F
moje pryszcze też luzackie ;p (ale aż tylu ich nie mam
heh a ja myslalem ze za malo dalem :F
ale i tak najlepszy motyw na obrazku to właśnie ta tablica z napisem "Nie znam i nie kożystam..." z bamboszowej sygnatury ;]
ha tutaj zell pokazal ze obsluge painta to on zna wysmienicie na poczatku miala byc tabliczka w rece bambiego ale potem zauwazylem ze jest taka opcja pochyl (1 krok) i odwroc o 180 stopni (2 krok) i takie cus zrobilem specjalnie zebyscie sie pogimnastykowali troche :F widzicie? to jest klasa. nie dosc ze sie przekazuje jakies wartosci to dbam o wasza kondycje :F
ale musze ci powiedzieć że z pośród wszystkich postaci najlepiej rysujesz samego siebie... wyczuwam taki jakby South Park style jak malowałeś siebie... podobny do Cartmana troche jestes ;]
heh akurat wtedy nie myslalem o south parku
w kazdym razie rzeczywiscie jak sie przypatrzec to taki troche cartman :F
btw. nalepka na winie marki "wino" (brzoskwiniowym oczywiscie) miala byc oryginalna ale niestety nie znalazlem na necie i musialem sam rysowac
btw moze ma ktos to? to bym zmodernizowal rysunek :F
goha - no no no!!! genialny rysunek i musze powiedziec ze jeszcze troche i mi dorosniesz do piet... tfu... kikutow