Autor Wątek: Fan Art  (Przeczytany 314740 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Fan Art
« Odpowiedź #140 dnia: Maja 12, 2005, 11:35:25 pm »
łaaaaaaaaaaaaaaaa Goha jaki bishonenowski Hworang ;]
normalnie jakby z Yaoi wyciągnięty ;]
Oczywiście jak zawsze w twoich pracach mnie najbardziej jarają oczy :)  ale tym razem chyba po raz pierwszy zwróciłem uwage na świetne usta, super są zrobione... ja chce tak rysować ;/

Tant chyba nie macie nic przeciwko żebym te wasze gruchanie zboczone spamerskie usuwał jeśli jest kompletnie nie na temat co? posty i tak wam nie odlecą z tego działu jeśli wam na tym by zależało...

sam to chciałem zrobić, ale najpierw chciałem dać His do zrozumienia, że spamujemy... mi nie zależy, jej napewno też nie i dobrze, że to usunąłeś
« Ostatnia zmiana: Maja 12, 2005, 11:51:17 pm wysłana przez Tantalus »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fan Art
« Odpowiedź #141 dnia: Maja 12, 2005, 11:44:21 pm »
No nareszcie jakaś zwyczajna praca ołówkiem. Art Gohy bardzo mi się podoba.... coprawda gośc wygląda na trochę zniewieściałego.... ale mimo wszystki zwykłe szkice ołówkiem podobają mi się bardziej, niż niektóre kombinatorskie prace w photoshopie. Tak trzymać
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Fan Art
« Odpowiedź #142 dnia: Maja 13, 2005, 01:03:18 am »
kolejne dzielo
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Neccer

• Adventurer
  • *
    • http://
Fan Art
« Odpowiedź #143 dnia: Maja 13, 2005, 06:10:13 am »
Bezcenne dzieło sztuki.Piękne. :lol:  

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Fan Art
« Odpowiedź #144 dnia: Maja 13, 2005, 12:47:58 pm »
Zell - To chyba przełom w sztuce. Nowy nurt artystyczny na miarę XXI wieku. Aż nie wiem co powiedzieć.

Goha - Jak zawsze dobrze wykonane z dbałością o szczegóły.  

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Fan Art
« Odpowiedź #145 dnia: Maja 13, 2005, 03:24:03 pm »
« Ostatnia zmiana: Maja 13, 2005, 03:27:23 pm wysłana przez Goha »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Fan Art
« Odpowiedź #146 dnia: Maja 13, 2005, 04:20:08 pm »
ahahahahhahaha nie ma bata na bibe ;D
Bambi zaległy z głową w dół jest zaebisty, fiutek pod stołem też, moje pryszcze też luzackie ;p (ale aż tylu ich nie mam ;)) ale bikini Tanta to mistrzostwo ;] ale i tak najlepszy motyw na obrazku to właśnie ta tablica z napisem "Nie znam i nie kożystam..." z bamboszowej sygnatury ;]

ale musze ci powiedzieć że z pośród wszystkich postaci najlepiej rysujesz samego siebie... wyczuwam taki jakby South Park style jak malowałeś siebie... podobny do Cartmana troche jestes ;]

Co do Gohy to wersja pokolorowana ma wypas sutki ;] no i kolory i inne takie też fajne, ale sutki są super ;] a pozatym to jak zawsze podobają mi się oczy i nowy element który przyczaiłem czyli usta ;]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline little

• Wanderer
Fan Art
« Odpowiedź #147 dnia: Maja 13, 2005, 05:44:08 pm »
No bez kitu. Tylko troszke jakby za duże :P Wiem czepiam sie :P
Co do oczu to jak to oczy by Goha fajne a ust praktycznie nie widze. Ale to sobrze bo jakby były większe to zajęcze wargi by miała. Podsumowują wyrąbane ^^ Czemu ja tak nei potrafie...:P

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Fan Art
« Odpowiedź #148 dnia: Maja 13, 2005, 05:45:27 pm »
Ciężko mi oceniać te dwa obrazki Gohy, bo jak je właczyłem, to mi z nosa farba na monitor trysnęła i mało widać..... ale chyba tak pięknie jak zawsze rysujesz...

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Fan Art
« Odpowiedź #149 dnia: Maja 13, 2005, 06:14:23 pm »
To chyba przełom w sztuce. Nowy nurt artystyczny na miarę XXI wieku.
jak to powiedzial w_w - Gloriuos Zell, creator of Neo-manga style. To brzmi dumnie. - czy jakos tak :F
moje pryszcze też luzackie ;p (ale aż tylu ich nie mam
heh a ja myslalem ze za malo dalem :F
ale i tak najlepszy motyw na obrazku to właśnie ta tablica z napisem "Nie znam i nie kożystam..." z bamboszowej sygnatury ;]
ha tutaj zell pokazal ze obsluge painta to on zna wysmienicie na poczatku miala byc tabliczka w rece bambiego ale potem zauwazylem ze jest taka opcja pochyl (1 krok) i odwroc o 180 stopni (2 krok) i takie cus zrobilem specjalnie zebyscie sie pogimnastykowali troche :F widzicie? to jest klasa. nie dosc ze sie przekazuje jakies wartosci to dbam o wasza kondycje :F
ale musze ci powiedzieć że z pośród wszystkich postaci najlepiej rysujesz samego siebie... wyczuwam taki jakby South Park style jak malowałeś siebie... podobny do Cartmana troche jestes ;]
heh akurat wtedy nie myslalem o south parku :) w kazdym razie rzeczywiscie jak sie przypatrzec to taki troche cartman :F

btw. nalepka na winie marki "wino" (brzoskwiniowym oczywiscie) miala byc oryginalna ale niestety nie znalazlem na necie i musialem sam rysowac :( btw moze ma ktos to? to bym zmodernizowal rysunek :F

goha - no no no!!! genialny rysunek i musze powiedziec ze jeszcze troche i mi dorosniesz do piet... tfu... kikutow
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Fan Art
« Odpowiedź #150 dnia: Maja 13, 2005, 06:51:34 pm »
Nie śmiałabym nawet, o najznamienitszy... ^^

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Fan Art
« Odpowiedź #151 dnia: Maja 13, 2005, 09:09:05 pm »
Zel-obrazki są wypaśne^^

Goha- jejciu Hwory jets suuuupreowy ;( mi nigdy nie wyszedł tak jakbym chciała....hehhhhh,dwa kolejne również boskie....jejciu...czemu ja tak nie umiem..... :closedeyes:  

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fan Art
« Odpowiedź #152 dnia: Maja 13, 2005, 10:57:04 pm »
o kurde..... obrazki Gohy są świetne.... zwłaszcza ten pokolorowany.... Świetne efekty odbicia światła, świetne cienie i bardzo fajnie się na to patrzy.... coraz lepiej
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Fan Art
« Odpowiedź #153 dnia: Maja 14, 2005, 10:26:59 am »
oha - Kolorowy jest super, a szkic prezentuje się też dobrze chociaż trochę wydaje mi się nieco jedna noga u dołu grubsza od drugiej.  

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Fan Art
« Odpowiedź #154 dnia: Maja 16, 2005, 05:20:36 pm »
Goha-w Hworangu bardzo,bardzo mi się linia szyi podoba [tzn.ta na szyi...]...wiem jestem wrażliwa na głupie rzeczy,ale cóż

z tych dwóch obrazków potem bardziej podoba mi się ten "nagi" :devil: [nie,nie tylko dlatego,że nagi]

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Fan Art
« Odpowiedź #155 dnia: Maja 17, 2005, 08:56:06 pm »
Nudzi mi się!!!
te krechy po ołówku to miały tak być.

MarvelliX

• Gość
Fan Art
« Odpowiedź #156 dnia: Maja 17, 2005, 09:07:13 pm »
niah niah
ty powinnaśśś komix jakś zrobić :P

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Fan Art
« Odpowiedź #157 dnia: Maja 17, 2005, 10:19:58 pm »
:lol: Goha how cute^^

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Fan Art
« Odpowiedź #158 dnia: Maja 17, 2005, 10:21:28 pm »
kawaii "kicia" ...poza tym robocik ma świetne buciory,a za pióriem sama bym się uganiała ;)  

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Fan Art
« Odpowiedź #159 dnia: Maja 17, 2005, 10:27:25 pm »
świetne... poprostu świetne... :]