Autor Wątek: Fan Art  (Przeczytany 314787 razy)

Offline little

• Wanderer
Fan Art
« Odpowiedź #120 dnia: Maja 08, 2005, 01:30:45 pm »
Jak sie patrze na te fan arty to sie dołuje.... Czemu ja tak nei potrafie ??!!??

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fan Art
« Odpowiedź #121 dnia: Maja 08, 2005, 06:44:09 pm »
no no.... bardzo fajne arty. Zdecydowanie, bardzo mi się podobają. Rysunek ma bardzo łądne cienie, barwy i wogule..... jedyne do czego mógłbym się doczepić to te troche niechlujne linie... no ale ja już tak mam, ze muszę się szczegółów czepiać  
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Fan Art
« Odpowiedź #122 dnia: Maja 08, 2005, 07:01:20 pm »
no no.... bardzo fajne arty. Zdecydowanie, bardzo mi się podobają. Rysunek ma bardzo łądne cienie, barwy i wogule..... jedyne do czego mógłbym się doczepić to te troche niechlujne linie... no ale ja już tak mam, ze muszę się szczegółów czepiać
te niechlujne linie jak to ładnie nazwałeś to prawdopodobnie najbardziej podobający mi się element po oczach i włosach.. podoba mi się taki styl właśnie...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Fan Art
« Odpowiedź #123 dnia: Maja 12, 2005, 08:02:39 pm »
ja mam jeden wielki fan art na oknie...całe okno zaklejone witrażami [tylko nie mam cyfrówki żeby pstryknąć]. Wszystko zaczęło się od sporu z moją mamą o zasłonięte zasłony...wkurzał mnie nadmiar słońca w pokoju i je zasłaniałam dalej.Na to mama mi je zdjęła,a ja powiedziałam,że zakleje okna.Nie uwierzyła dopóki rzeczywiście pół szyby nie było wywitrażowanej.Wtedy z łaski oddała zasłona,ale ja wykleiłam i tak całe okno.Teraz jestem w trakcie drzwi balkonowych [obecnie Rei z Evangeliona]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Fan Art
« Odpowiedź #124 dnia: Maja 12, 2005, 09:12:47 pm »
hmmm chetnie bym to zobaczyl. a tak btw to sadzicie o moim fan arcie? mozecie go znalezc w moim ostatnim poscie w total offtopic
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Fan Art
« Odpowiedź #125 dnia: Maja 12, 2005, 09:13:52 pm »
kawaii...i tant na pewno też się uciesz jak go zobaczy :devil:  

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Fan Art
« Odpowiedź #126 dnia: Maja 12, 2005, 09:34:05 pm »
arcydzieło.... normalnie nie mam słów

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Fan Art
« Odpowiedź #127 dnia: Maja 12, 2005, 09:39:18 pm »
Też je widziałam Zell..normalnie masz talent :lol:  ;)  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Fan Art
« Odpowiedź #128 dnia: Maja 12, 2005, 09:40:09 pm »
^^ to kogo narysowac teraz? bo akurat mam chwile czasu i chce sie spelnic artystycznie  
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Fan Art
« Odpowiedź #129 dnia: Maja 12, 2005, 09:43:55 pm »
teraz możesz widok z tyłu zrobić...

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Fan Art
« Odpowiedź #130 dnia: Maja 12, 2005, 09:44:05 pm »
ja!ja!ja! tylko chciałbym aby na portrecie oddana została głębia mej duszy jak i...ee dobra rysuj, niemysl zadużo, to szkodzi na dłuższa mete :F

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Fan Art
« Odpowiedź #131 dnia: Maja 12, 2005, 09:45:06 pm »
to mnie też proszę!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Fan Art
« Odpowiedź #132 dnia: Maja 12, 2005, 10:13:36 pm »

kurna ile tu zamowien... czekaj his z 5 minut musze wene zlapac :F

EDIT::::::::::
moja najnowsza kompozycja:
« Ostatnia zmiana: Maja 12, 2005, 10:14:33 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Fan Art
« Odpowiedź #133 dnia: Maja 12, 2005, 10:15:24 pm »
jeszcze się z gleby nie podniosłam  :lol:   :lol:  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Fan Art
« Odpowiedź #134 dnia: Maja 12, 2005, 10:21:06 pm »
FanArty wszystkie fajne ale najlepsze to chyba są włosy Tanta i sama postać śmiej zella ;]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Fan Art
« Odpowiedź #135 dnia: Maja 12, 2005, 10:24:50 pm »
mi się zell najbardziej podoba...btw.co ja mam na smyczy? :huh:  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Fan Art
« Odpowiedź #136 dnia: Maja 12, 2005, 10:26:07 pm »
to jest bicz dzieki ktoremu ja tak wysoko wyskakuje w powietrze a nie smycz zadna :F

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Fan Art
« Odpowiedź #137 dnia: Maja 12, 2005, 10:28:47 pm »
a aj myślałam,że na tym biczu jakąś żabę ciągam :lol:  ...
zresztą Ty chyba byś bicza nie potrzebował <uśmiecha się przymilnie>

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Fan Art
« Odpowiedź #138 dnia: Maja 12, 2005, 10:44:24 pm »
Ehhhhhhhhhhhhh(jeszcze kilkaset h)hhhhh.......... Talent plastyczny masz lepszy niż Yuz i Goha razem wzięte... powinieneś to robić zawodowo Zell... a Hisoka...... a z Hisoką, to ja sobie porozmawiam później o bieganiu po łące z biczem and-related-stuff....

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Fan Art
« Odpowiedź #139 dnia: Maja 12, 2005, 11:00:35 pm »
Dobreee!! Więcej ^^

nawiązując do waszej dysputy o Tk3...
http://members.lycos.co.uk/sectionnine/mojepliki/bob.jpg
Stare, nie? Ale jakie fajne ^^