Smogu, czytaj dokładnie "one piece type armor", czyli zbroja, która nie dzieli się na breastplate/gaiters (ewentualnie shirt/gaiters czy tunic/stockings). Jednak tego bym nie ryzykowala, w c3 i mniej ten trick nie działał... Spróbuj zenchantować jakiegoś composite armora z luxury najpierw... albo ja dziś sprawdzę. Niestety, ale nikt nie zawinił no i musisz starać się na drugie rękawiczki. Na razie wróć do innego setu.
Ważne - SEALOWANY STUFF NIE DAJE BONUSU.
Eh, tak wygląda twój pasek do walki? O_o Buffy wywal na 3ci. SSy wywal na drugi albo dziesiąty i miej je zawsze włączone (prawy klik na ikonkę na pasku - auto ssy działają). Na drugim ustaw też blessed escape scrolls, na wypadek gdyby ktoś cię zaatakował a ty wiesz że nie masz szans. Nie wiem co masz w tym macro, mam nadzieję, że hex/power break. Po tym bym dała drain. Freezing shackle czy coś tam takiego, też ważne. BLeed już mniej (bardziej na pvp, ale też ustaw). Gdzieś na dole kolejno ultimate defence, mana poty, hp poty.
Też nie jestem jeszcze dobra w przerzucaniu między paskami (alt+f1-f10), ale trzeba się uczyć, jak chce się dobrze walczyć.
Wygląda to mniej więcej tak: (ssy są, bo to c3 jeszcze, więc na nie nie patrz, tylko pakuj na pasek to, co się nadaje do solowania)