Tak tak... Hisoka jest wystarczająco rozgarnięta, żeby nie sabotować fora, na którym ma nabitych tyle postów... ma również na tyle przyzwoitości, żeby banować, warnować i rozwalać profil jedynie mnie, bo wie, że się na nią gniewać długo nie będę.... ale i tak uważam, że ten jeden raz, to już o jakieś 3 razy za dużo i to jej powinno starczyć...
EDIT::
Geeeeez..... zauważyłem, że nie tylko ja padł ofiarą "Gipsi'ego Barbarzyńcy, pogromcy wszelkiego spamu i chosu, żelaznej prawicy sprawiedliwości, ostoi cnut i rozsądku na tym zdeprawowanym, bezbożnym i groźnym społecznie padole łez, SquareZone'em zwanym"... powinni o tobie komiks zrobić, bo widzę, że tępisz wszystkich równo i nawet najdrobniejszy spam się przed tobą nieuchowa....
PS. Tant widzi, że W_W czeka tylko, aż ktoś to skomentuje. Czy W_W zaczął używać trzecioosobowej formy wypowiedzi specjalnie, żeby zmienić swój image... ciekawe.... Tant jest wielce poruszony... Tant się zastanawia, czy W_W zostanie to na stałe, czy to może tylko tymczasowe.... moze ja też zmienie swój imidż.. hmm... jak zachowuje się Kujah... hmm.... bawi się włosami, robi teatralne ruchy ręką, używa trudnych słów, cały świat traktuje jak scenę i jest stanowczy, okrutny i konsekwentny w dążeniu do własnych celów... hmm... szkoda, że to nic konkretnego... hmm... śmieje się "Fufufu", jak każdy inny bishonen... hmm... nosi stringi... hmm... cholera.. nic się nie nadaje...
[size=8]Wizard proponuje, aby Tant dodał tylko to "fufufu", bo resztę, włącznie ze stringami już długowłosy stosuje tak, czy siak - W_w[/size]