Dińśtuuuuuuuuuuuuuu:
gipson - sciagnij kodeki k-lite... tam jest wszystko... jesli problem sie wiaze z kodekami to to powinno pomoc
chyba cię kocham... oddam ci się... zostań moją żoną.... naprawde... zrobiłeś błąd
opuszczając mnie marianno... ja ci wybacze to że mnie spoliczkowałeś białą rękawiczką... ale ja ci to wybaczam wróć do mnie
Te twoje kodeki mi pomogły... co prawda nie wiem czy z tamtym filmem bo go już usunołem, ale za to miałem problem że niektóre anime miałem rozpixelowane.. i dzięki twoim kodekom one już działają... naprawde dzięki
<Gipsi w nagrode łehta Dińśta po jego krótszej nużce>
Tu nie ma końcówki .emo tylko ta płyta jessst zripowana przez emo nie ma wogóle rozrzeszenia
jak masz XP to włącz go dublekoliem i wybierz opcje "Użyć sieci Web... programu" powinien ci znaleść rozszerzenie i program do odtwarzania
No known program will open this file. This file is part of a program.takie cos mi się pokazało gdy zrobiłem to co mi mówiłeś Marv...
ale to nie powinno się znaleźć przez neta bo to miała być gra na Playstation... tak więc to powinien mi się ściągnąć obraz płyty... ściągałem z Torrenta tę gre i była spakowana.. moze poprostu ta gra to wajha i zły plik kolo udostępniał albo się źle ściągneło... a szkoda chyba nie uruchomie jej
a teraz pytanie maxcymalnie hakerskie... (trzymajcie się krzeseł)
Czy jeśli siedze na gadu Gadu na niewidocznym statusie to ktoś kto ma siakiś tam program widzi mimo wszystko że ja jestem niewidoczny a nie niedostępny? Bo tak się czaiłem czasami przed kuzynem a zauważyłem że on do mnie isze kiedy ja jestem niewidoczny... to możliwe że ma taki program (bo na mój chłopski rozum to chyba żaden problem bo wydaje mi się że skoro mój IP jest aktywny to on może mnie luźnie widzieć... a więc czekam na odpowiedź na moje wypaśne pytanko...