Skrótowo - pewnego pięknego dnia wlazłem sobie na SZ, które pokazał mi wujek google gdy zapytałem go o jrpg.
Gdy tylko tu wszedłem, pomyślałem "co to za shit" "jaka ładna strona" i rozpocząłem zwiady.
Jako że wtedy interesowały mnie głównie opisy, porady i miałem fora w poważaniu, połaziłem, podrukowałem, pojadłem popiłem i wybyłem. Jednakże coś mnie kusiło by tu wrócić, wlazłem na forum i wylazłem stwierdziłem że fajnie tu.
Potem była ciemność... Od czasu do czasu odwiedzałem ten przybytek, ale że był ciańki siedzenie w kafejkach dużo kosztowało, nie było to zbyt często. W którymś tam momencie zauważyłem że nie jesteście botami i robicie tu niezłą trzodę. Ale nie rejestrowałem się wtedy nigdzie, bo po co? Dziś, gdy sam jestem dziadkiem i mam neta na chacie, cóż mogę dać swoim dzieciom jeśli nie Werther's Original linka do SZ. A poważnie, nie jesteście najlepsi, bo i najlepszych imo nie ma, przynajmniej obiektywnie. Ale dajecie radę, coś jest w SZ co przyciąga, pewnie to chęć spamowania szeroko pojęty klimat. Mógłbym tu parę razy tyle napisać ale przecież i tak nikt tego nie czyta więc wystarczy, no! ;p