Noooooo^^ Bardzo ciekawy temat Yuzu^^ Sam go chciałem założyć już od dłuższego czasu ale wzlekałem... no to sru
Pamiętam że zawsze gdy mój stary wracał po nocce z pracy zakradał się do mojego pokoju i robił różne "dziwne" rzeczy, ja przez to starałem się uciec w świat fantazji i znaleźć przyjaciół...nawet wyamiginowanych lub takich których nie widze...
No dobra wbiłem na SZ jakoś 30 stycznia o godz. 20 wpisując w wyszukiwarce "Chrono Cross" (szukałem jakiejś stronki z tym bo neta miałem od grudnia więc dopiero poznawałem strony) a że jedne z pierwszych wyświetliło się SZ no i wszedłem, nawet chyba nic nie sprawdzałem na stronie, tylko recenzje CC i wszedłem na forum(wtedy posty wyświetlały się na main stronie) no i od razu zacząłem pisać posty i czytać tematy, kiedyś byłem ja jakimś forum na informatyce bo dawno temu koleś nam pokazywał na infie co to jest forum, byłem w niezłym szoku jak zobaczyłem SZForum gdyż tato na infie było strasznie biedne pod względem oprawy i nie było avków... później dowiedziałem się że i ja moge mieć swój właśny obrazek i go dałem... wyglądał mniej więcej tak(była dokładnie ta postać:
http://graviwalls.webpark.pl/15gravi_1024.jpgJak patrze na ten avek i pisze te słowa to na serio łezka się w oku kręci... zainteresowało mnie forum bo jak zobaczyłem jakie rzeczy wypisujecie na forum to szczena mi opadła... to co pisał Mortus o CC to poezja i nie miałem pojęcia o takkich rzecza... jego teorie mnie zmiażdzyły... no i siedziałem tego dnia chyba do 4 w nocy... przypominam że data już się zminiła na 31 styczeń, a więc miałem iść tego samego dnia na sylwestrową bibe... i niewyspanie się groziło "wysiadnięciem" na party... ale nic nie yło mnie w stanie oderwać lecz w końcu poszedłem spać... wchodze chyba 3 stycznia na forum ponownie... atrze a nie ma moich postów :blink: jako że jestem chaker nie przeciętny i syn Billa G. pomyślałem że może posty się kasują z dnia nadzień i to co napiszesz jest tylko przez jeden dzień widoczne... ale... NIE!!!! pomyślała moja sprytna gastronomiczna główka zaobserwowywując że posty innych użytkowników też zniknęły i ktoś przebąkuje o siakiejś czystce! Zacząłem pisać od nowa.. nie musiałem nic czytać starego... czystak była jakby zaproszeniem mnie do tego forum i umilenia mi bytu tutaj...
Czasami sobie myślałem żeby przenieść się na inne forum czy poprostu zrezygnować bo trace troche czasu tutaj (który np. mógłbym spożytkować na oglądanie anime albo koncertów Deg czy Hyde, bądz oglądanie Asian Cinema) ale poprostu nie moge się odrwać... uzależniłem się i zawsze gdy wchodze na kompa to wchodze na SZ... chce wejść zobaczyć o której mam autobus na necie i wchodze na SZ niekontrolując tego, chce coś zrobić to i tak wybieram SZ... kursor sam mi nachodzi na zakładke ulubione>Games> SZ... ja nic nie poradze, nie robie tego specjalnie.. to odruch... nie odejde też stąd nie tylko dlatego że się przyzwycziłem, poprostu zostawiłem tutaj za dużo siebie, tak siebie samewgo, bo napisałem tu wiele postów i także o sobie dużo pisałem...
hmmm rozpisałem się i chyba niepotrzebnie, ale powiem jeszcze tylko że fenomen tego forum jest dla mnie tym większy że ja nie gram w żadne gry... next gena nie mam... na PC nie gram... na PSone odsłuchuje tylko JRocku bo mi laser w wieży siadł... tylko czasami ostatnio przechodze FFIX 2 razyw tygoniu po 3 godzinki... a mimo to znalazłem się tu i jestem aktywny
No to tyle ciao, mam nadzieje że nie zanudziłem^-~
Pozdrawiam was zjebane ryje moje
Gipsi